Besøg Island og medbring egen autocamper eller campingvogn

En kør-selv-ferie i Island er en god og populær måde at udforske Island og komme tæt på den imponerende islandske natur - dampende gejsere, termiske bade, boblende svovlgrave, brusende vandfald, ulmende vulkaner, månelandskaber af lava, flydende isbjerge, kælvende gletsjere og små maleriske landsbyer. Oplev friheden ved at tage din autocamper eller campingvogn med til Island. Du bestemmer selv, hvor langt du vil køre, og hvor meget du vil se. 

Besøg Islands mange vandfald. Se hvordan Skogafoss danner smukke regnbyger og prøv at gå bag om vandfaldet Sejlandsfoss, og oplev det mest berømte af dem alle, Gullfoss. 

Vi anbefaler at bestille i god tid
Pladsen på dækket er begrænset, og kan ofte blive udsolgt i sommersejladsen. Vi anbefaler at bestille i god tid, hvis du rejser med et større køretøj. 

Den bedste rejseperiode 
Campingpladser i Island er normalt åbne fra midten af maj til midten af september. På Færøerne har campingplaserne kun åbent i højsæsonen. Ønsker at besøge både Island og Færøerne med din autocamper eller campingvogn, anbefaler vi derfor, at du rejser om sommeren. 

Praktisk information
Det er tilladt at medbringe gasflasker ombord på MS Norröna. Dette skal dokumenteres med et klistermærke på forruden. Gas- og brændevæsketilførsel på køretøjet/campingvognen skal afkobles/lukkes inden ombord kørsel. Der er ikke mulighed for at få strømtilførsel på bildækket. Det er kun tilladt at medbringe dåsemad til Island. 

Find vores bedste pris online

Find pris & bestil

Attraktive betalingsbetingelser: Betal 25% ved bestilling, dog mindst kr. 6.000. Restbetalingen forfalder 30 dage før afrejse.

 

Geotermiske bade i Island

Noget af det som de lokale på Island nyder allermest, er at svømme i det varme vand i de geotermiske bade. Uanset vind og vejr er det en fortryllende oplevelse. 

Læs mere
.

Oplevelser i Island

Leder du efter en autentisk naturoplevelse i Island, men holder dig tilbage på grund af den voksende turisme, især omkring Reykjavík (The Golden Circle), så er vi eksperter i at finde de steder i landet, hvor turismen ikke har taget overhånd. Vi har flere gode ideer til autentiske islandske naturoplevelser, hvor gæstfrie islændinge med stolthed viser landet frem for dig. 

Bliv inspireret
.

Fascination af Island

Øen af ild og is er en drømmedestination for alle, der er på udkig efter et varieret landskab, som er helt anderledes end derhjemme. 

Lad os invitere dig på en rejse til øen af ild og is og den mindre, men uretfærdigt mindre kendte øgruppe Færøerne. 

Læs mere
.

Campingkort Island

Det islandske campingkort er et kort, der giver to voksne og op til fire børn adgang til omkring 40 campingpladser rundt om i Island. Hvert kort er gyldigt i 28 nætter, og kortet er gyldigt for telt, campingvogn, autocamper eller andre campingkøretøjer.

For flere informationer og oversigt over campingpladserne på Island, venligst besøg campingcard.is eller kontakt Smyril Line. Kortet kan købes i receptionen ombord på MS Norröna.

.

Bliv inspireret

Vil du modtage løbende information om gode tilbud er det nemt! Du tilmelder dig blot vores nyhedsbrev og får så en e-mail, når vi har specielt gode tilbud og nyheder. 

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.