Nordic luksuskahyt

Vi har 34 Nordic luksuskahytter, som er placeret på dæk 8. De har alle en fantastisk udsigt. Nordic luksuskahytterne har en stor dobbeltseng (180x200 cm) og en træk-ud seng under dobbeltsengen (80x190). I kahytten er der også en hyggekrog i vindueskarmen, et bord og to stole. Kan bookes til op til 3 personer.

Minibar er inklusive luksuskahytterne og inkluderer følgende: 2 Aqua D'or, 2 dåseøl, 2 sodavandsdåser, 1 Mars/Snickers/Twix and 1 Kims Chips. Varer kan ændres. 


Nordic luksuskahyt.

Luksuskahyt

Rummelig kahyt med dobbeltseng (160x200 cm), sovesofa (130x210 cm), eget bad/toilet, minibar og kaffemaskine. Kan bookes til 2-4 personer, hvilket gør den perfekt til familier med børn.

Minibar er inklusive luksuskahytterne og inkluderer følgende: 2 Aqua D'or, 2 dåseøl, 2 sodavandsdåser, 1 Mars/Snickers/Twix and 1 Kims Chips (minipose). Varer kan ændres. 


Luksuskahyt.

Kahyt med dobbeltseng & vindue

Kahyt med dobbeltseng (140x200 cm) og eget bad/toilet. Kahytten er udstyret med sengelinned, håndklæder, skab, fjernsyn og et stik med 230 volt. På badeværelset er der en hårtørrer og et punkt til en elektrisk barbermaskine.

Kan bookes til 1-2 personer.


Kahyt med dobbeltseng & vindue.

Nordic Suite

De to nye Nordic suiter er placeret på dæk 8, og de tilbyder plads, komfort og en fremragende udsigt. Der er gjort meget ud af indretningen af disse nye og stilfulde suiter. En Nordic Suite er således indrettet: Soveværelse med en stor dobbeltseng (180x200 cm) badeværelse med bruser og badekar, opdelt stue med hjørnesofa, sofabord, lænestol og fladskærm samt spisebord og et skrivebord. Kan bookes til 2 personer.

Hvis du bestiller en Nordic suite får du også en minibar med 2 Aqua D’or, 2 øl, 2 sodavand, 1 chokoladebar og 1 minipose Kims chips (indhold kan varierer).


Nordic Suite.

Norröna Suiten

Norröna Suite tilbyder rummelig komfort til op til fem personer. Suiten har et soveværelse med en stor dobbeltseng (180x200 cm) en udtræk seng under dobbeltsengen (80x190), samt et mindre værelse med en køjeseng (80x200 cm) til børn. I den hyggelige stue finder du en sofa, lænestole og et spisebord. Der er fladskærms-tv både i stuen og soveværelset. Derudover har suiten et rummeligt badeværelse med både badekar og bruser.

Hvis du bestiller Norröna suiten får du også en minibar med 2 Aqua D’or, 2 øl, 2 sodavand, 1 chokoladebar og 1 minipose Kims chips (indhold kan varierer).


Norröna Suiten.

Tilføj lidt ekstra til din rejse

Frugtkurv & rød- eller hvidvin 75 cl: kr. 399

Frugtkurv, chokolade & mousserende vin 75 cl: kr. 399

Bestil på tlf. +45 9655 8500 eller booking@smyrilline.dk.

.

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.