Nordic luksuskahyt

De nye Nordic luksuskahytter er placeret på dæk 8 – og de har alle en fantastisk udsigt. Der er 34 nye Nordic Deluxe kahytter. Alle kahytterne har en stor dobbeltseng (180 x 200). Derudover er der en træk-ud seng under dobbeltsengen. Der er plads til 3 personer i kahytten.

I kahytten er der også en sofa ved vinduet, et bord og to stole. Der er gjort meget ud af indretningen i disse nye og stilfulde kahytter.

Kahytterne vil være klar til brug fra d. 6. marts 2021.


Nordic luksuskahyt

Luksuskahyt

Vi tilbyder 12 af vores komfort kahytter. Kahytten er udstyret med stor dobbeltseng (160x200 cm) og et sofaarrangement og har lidt flere detaljer og lidt højere kvalitet end andre kahytter. Sofaen er en sovesofa (130x210 cm), som er velegnet for børn. Kahytten er udstyret med mini bar, fladskærms TV, garderobeskab og har toilet med brusebad. 

Frugtkurv og mini bar er inklusive luksuskahytterne. Mini baren i luksuskahytterne er inklusive i prisen og inkluderer følgende: 2 Aqua D'or, 2 dåseøl, 2 sodavandsdåser, 1 Mars/Snickers/Twix and 1 Kims Chips (minipose). Varer kan ændres. 

Denne kahytstype kan bestilles af to samrejsende eller af familie med børn. Vi anbefaler hurtig bestilling, da kahytten er populær og hurtigt bliver udsolgt.


Kahyt med dobbeltseng & vindue

Kahytterne er udstyrede med vindue, fladskærm, hårtørrer, 240 volts stik til barbermaskinen, sengelinned og håndklæder og har eget bad/toilet. Dobbeltsengens mål er 140 x 200 cm, og 3 af sengens sider vender op af kahytsvæggene. Kahytterne kan bestilles til 1 person eller 2 samrejsende personer.


Nordic Suite

De to nye Nordic suiter er placeret på dæk 8, og de tilbyder plads, komfort og en fremragende udsigt. Der er gjort meget ud af indretningen af disse nye og stilfulde suiter. Suiten er indeholder 3 værelser. Soveværelse med en stor dobbeltseng (180 x 200 cm) badeværelse med bruser og badekar og en stue. Stuen består af et opholdsområde med en hjørnesofa, en stol og sofabord, fladskærm samt spisebord og et skrivebord.

Hvis du bestiller en Nordic suite får du også en frugtkurv, gratis internetadgang og minibar med 2 Aqua D’or, 2 øl, 2 sodavand, 1 chokoladebar og 1 minipose Kims chips ( indhold kan varierer) 

De nye Nordic suiter vil være klar til brug fra d 6. marts 2021.


Nordic Suite

Norröna Suiten

Norröna suiten byder på mere plads og komfort. Denne suite indeholder en stor dobbeltseng (180 x 200 cm) en stue bestående af en stof sofa og to lænestole, bord, telefon, fladskærm  i stuen og soveværelse, et stort badeværelse med bruser og badekar mv. I suiten kan du også få udskiftet håndklæder og sengelinned når du vil.

Hvis du bestiller en Nordic suite får du også en frugtkurv, gratis internetadgang og minibar med 2 Aqua D’or, 2 øl, 2 sodavand, 1 chokoladebar og 1 minipose Kims chips (indhold kan varierer).


Bliv inspireret

Vil du modtage løbende information om gode tilbud er det nemt! Du tilmelder dig blot vores nyhedsbrev og får så en e-mail, når vi har specielt gode tilbud og nyheder. 

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog