2-køjes kahyt uden vindue

Kahyt med 1 underkøje, 1 overkøje og eget bad/toilet. Kahytten er udstyret med sengelinned, håndklæder, skab, fjernsyn og et stik med 240 volt. På badeværelset er der en hårtørrer og et punkt til en elektrisk barbermaskine.

Kan bookes til 1 person.


2-køjes kahyt uden vindue.

Kahyt med dobbeltseng & vindue

Kahyt med dobbeltseng (140x200 cm) og eget bad/toilet. Kahytten er udstyret med sengelinned, håndklæder, skab, fjernsyn og et stik med 230 volt. På badeværelset er der en hårtørrer og et punkt til en elektrisk barbermaskine.

Kan bookes til 1-2 personer.


Kahyt med dobbeltseng & vindue.

2-køjes kahyt med vindue

Kahyt med 2 underkøjer (90x200 cm) og eget bad/toilet. Kahytten er udstyret med sengelinned, håndklæder, skab, fjernsyn og et stik med 240 volt. På badeværelset er der en hårtørrer og et punkt til en elektrisk barbermaskine.

Kan bookes til 1-2 personer.


2-køjes kahyt med vindue.

Couchetter

Rum med 6 køjesenge (76x198 cm) og en western dør. Fælles toilet- og brusefaciliteter. Couchetterne er et alternativ til dem, som rejser på et billigt budget.

Kan bookes til alenerejsende (kønsopdelte).

Kan bookes til 4-6 personer (couchetterum).

Sengelinned pakke kan forudbestilles for kr. 150 og indeholder leje af dyne, pude med betræk, lagen og håndklæde.

Bagageboks kan kun bestilles ombord og udlejes i 2 størrelse. Den større boks er 88cm (D), 60cm (H) og 40cm (B) og den mindre er 78cm (D), 40cm (H) og 30cm (B). Bagageboksene er placeret på dæk 2 eller dæk 7. Leje af den mindste bagageboks er kr. 10 og kr. 20 for den store. Prisen betales hver gang boksen åbnes.


Couchetter.

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.