Couchetter

Couchetterne, som er åbne og kønsopdelte køjerum, er et alternativ til større familier, mindre  grupper, flere samrejsende vennepar og til den singlerejsende, som rejser på et billigt budget.  Der er adgang til fælles toilet (kønsopdelte) og brusefaciliteter på gangen. Couchetterne er på dæk 2 og er udstyret med 6 køjer i hvert couchette-rum. Køjestørrelse: (L) 198 cm og (B) 76 cm. 

Hvis I er 2-6 rejsende kan I vælge at reservere et couchette-rum kun til jeres brug. Dette er muligt, når I rejser mindst 2 og max. 6 personer sammen. Vælger I dette, betaler I for 6 couchetter uanset hvor få/mange, I rejser sammen. 

Sengelinned er ikke inkluderet i couchette prisen, men kan bestilles sammen med rejsen for kr. 70 pr. person. Sengelinned pakken indeholder leje af dyne, pude (med betræk), lagen og håndklæde. Du reder selv din køjeseng under rejsen. Hvis du ønsker at leje sengelinned, når du kommer ombord, kan dette gøres i receptionen på dæk 5 for kr. 150. 

Bagageboks kan kun bestilles ombord og udlejes i 2 størrelse. Den større boks er 88cm (D), 60cm (H) og 40cm (B) og den mindre er 78cm (D), 40cm (H) og 30cm (B). Bagageboksene er placeret på dæk 2 eller dæk 7. Leje af den mindste bagageboks er kr. 10 og kr. 20 for den store. Prisen betales hver gang boksen åbnes.

Couchetter

Bliv inspireret

Vil du modtage løbende information om gode tilbud er det nemt! Du tilmelder dig blot vores nyhedsbrev og får så en e-mail, når vi har specielt gode tilbud og nyheder. 

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog