Forudbestil, spar & sikr dig en plads

Det store og populære tag-selv-bord byder på et varieret udvalg av velsmagende retter. Flere retter er glutenfri, laktosefri og vegetarisk.  

Du kan forudbestille: 

· Morgenbuffet
· All-inclusive aftenbuffet

Bestil måltider samtidig med din rejse, eller tilføj dem senere i Min booking.

 

 

Morgenbuffet

Voksen: kr. 158 / ombord kr. 165
Barn 3-11 år: kr. 85 / ombord kr. 89
Barn 12-15 år: kr. 95 / ombord kr. 99

Tilbydes ikke altid i lavsæsonen.

. . . . . .

    All-inclusive aftenbuffet

    Kaffe, te, øl, vin, sodavand, vand ad libitum.
    Din bordreservation gælder i 90 minutter.

    Voksen: kr. 334 / ombord kr. 369
    Barn 3-15 år: kr. 167 / ombord kr. 175

    Tilbydes ikke altid i lavsæsonen.

    . . . . . .

      Særlige kostbehov

      Glutenfri: Fisk og skaldyr, pålæg, salater, oste, frugter, grøntsager og saucer. Brød på forespørgsel.

      Laktosefri: Brød, fisk og skaldyr, pålæg, salater, oste, frugt og grøntsager.

      Vegetar: Brød, salater, kartofler, grøntsager, kroket, suppe, oste, kager og desserter.

      .

      Kig med indenfor

      Kom med på en virtuel rundvisning og få en forsmag af oplevelsen. 


      Kig med indenfor.

      Pandekage Martin

      Pandekage Martin kalder nogle ham. Martin Vágoy ser det selv som et kærligt kælenavn. For den 64-årige fra herre, der kommer fra bygden Vatnsoyrar, bliver pandekagerne lavet med kærlighed og faglig stolthed. "Det er sjovt og dejligt at bage pandekager, men det bedste er at se, hvor glade gæsterne er for at få frisklavede pandekager til morgenmad," siger Martin med et smil. 

      Siden Martin den 12. maj 2016 skrev kontrakt med Norrøna for første gang, har han været en del af køkkenteamet i Skansagarður. Hans opgaver omfatter udskæring af kød til buffeten om aftenen, samt at spejle æg og bage op til 1.200 pandekager til morgenmad. Dette er kun muligt, fordi Martin laver dem ved hjælp af to pander, der kan tage fem på hver pande ad gangen. 

      Søndag den 25. september 2022 var en særlig dag for Martin. Det var dagen, han bagte pandekage nummer 1 million, siden han kom med på holdet ombord. Pandekagen havde præcis den rigtige farve, den så og smagte perfekt, men med Martins erfaring gør de i reglen det, selvom den runde form nogle gange kan være en udfordring. "Hvis vejret er lidt hårdt, kommer pandekagerne ikke ligefrem i den perfekte form hver gang, men de smager altid lige så lækkert," understreger Martin. 

      . . . . . .

        Bliv inspireret

        Vil du modtage løbende information om gode tilbud er det nemt! Du tilmelder dig blot vores nyhedsbrev og får så en e-mail, når vi har specielt gode tilbud og nyheder. 

        Bestil gratis katalog

        Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

        Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.