Storslået natur og kultur for enhver

Uanset om man er til natur eller kultur byder Island og Færøerne på masser af muligheder. Glem alt om at tilbringe timevis på lange, kedelige motorveje og spildte timer bag rattet på turen frem og tilbage. For ferien begynder så snart bilen er parkeret ombord på MS Norröna. 

Både på Island og på Færøerne tilbyder vi forskellige pakkerejser med overnatning på hotel og i feriehus og også muligheden for at I selv vælger at disponere overnatning og alene vælger sejlladsen med MS Norröna.

Kun Smyril Line tilbyder den enestående mulighed for at tage egen bil med på kør selv ferie på Island og Færøerne og at få den ekstra oplevelse med at krydse Nordatlantens mægtige ocean direkte i vikingernes oprindelige sejlrute oveni i rejsen. 

MS Norröna er det eneste passagerskib, som er dedikeret til at operere i det nordlige Atlanterhav hele året rundt og er en naturlig forlængelse af det inter-europæiske vejnet. 

Vores danske gæster kan køre på gode motorveje (E45/E39) som fører næsten direkte til færgen. Vores svenske gæster har kun 5 mil fra de indkomne færger og vores norske gæster behøver kun at flytte sig få hundrede meter fra de indkomne færger, som anløber samme kaj som MS Norröna.

Katalog 2022

Se vores udvalg af rejser, og bliv inspireret til din næste rejse til Island og Færøerne.

Læs online Katalog 2022
Kontakt os

Kontakt os

Ring til os eller skriv til booking@smyrilline.dk for information og bestilling.

9655 8500 Bestil katalog

Bliv inspireret

Vil du modtage løbende information om gode tilbud er det nemt! Du tilmelder dig blot vores nyhedsbrev og får så en e-mail, når vi har specielt gode tilbud og nyheder. 

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog