Besøg Island med dit eget køretøj

Island er en symfoni af naturlige vidundere - et lærred malet med ild og is, hvor gejsere springer, og gletsjere troner. Rejs til et sted, hvor verden stadig skabes, hvor de tektoniske plader skilles ad, og jorden synger i nuancer af grøn, blå og ishvid.

Afrejse fra Hirtshals tirsdag
13., 20. og 27. august 2024
3. september 2024

Retur fra Island torsdag
29. august 2024
5. og 12. september 2024

Fra 4.378,-

Pr. person, når 2 personer rejser sammen t/r.

  • Inklusiv i prisen:
    • Sejlads Hirtshals – Seyðisfjörður og retur
    • Kahyt uden vindue
    • Bil <1,9m H & 5m L
Find pris & bestil

Attraktive betalingsbetingelser: Betal 25% ved bestilling, dog mindst kr. 6.000. Restbetalingen forfalder 30 dage før afrejse.

 

 

 

 

Geotermiske bade i Island

Noget af det som de lokale på Island nyder allermest, er at svømme i det varme vand i de geotermiske bade. Uanset vind og vejr er det en fortryllende oplevelse. 

Læs mere
.

Oplevelser i Island

Leder du efter en autentisk naturoplevelse i Island, men holder dig tilbage på grund af den voksende turisme, især omkring Reykjavík (The Golden Circle), så er vi eksperter i at finde de steder i landet, hvor turismen ikke har taget overhånd. Vi har flere gode ideer til autentiske islandske naturoplevelser, hvor gæstfrie islændinge med stolthed viser landet frem for dig. 

Bliv inspireret
.

Campingkort Island

Det islandske campingkort er et kort, der giver to voksne og op til fire børn adgang til omkring 40 campingpladser rundt om i Island. Hvert kort er gyldigt i 28 nætter, og kortet er gyldigt for telt, campingvogn, autocamper eller andre campingkøretøjer.

For flere informationer og oversigt over campingpladserne på Island, venligst besøg campingcard.is eller kontakt Smyril Line. Kortet kan købes i receptionen ombord på MS Norröna.

.

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.