Tilslut dig de lokales badekultur

Noget af det som de lokale på Island nyder allermest, er at svømme i det varme vand i de geotermiske bade. Uanset vind og vejr er det en fortryllende oplevelse. 

Når du rejser i Island, kan du benytte de geotermiske bade over hele landet. Du kan sågar prøve dem alle på din rundrejse til og fra Seyðisfjörður. 

Island anvender geotermisk energi til at opvarme huse og svømmepøler, og det samme gælder de geotermiske bade. Geotermisk varme genereres inde i jorden og er en fremragende kilde til vedvarende energi. 

Vi har udarbejdet en liste over de mest indbydende geotermiske bade i Island, og vi er overbeviste om, at du vil nyde dem alle. 

Gør som de lokale på din ferie; lad kroppen flyde i det varme vand, synk helt ned i gear og nyd livet. 

Østfjordene - Vök-badene i Egilsstaðir

På vej fra Seyðisfjörður kan du gøre holdt ved Vök-badene i Egilsstaðir, som ligger inde i Urriðavatn-søen. Her kan du opleve den endeløse udsigt fra de flydende pools i søen. Dette geotermiske spa er det eneste med varmt kildevand, der er godkendt til drikkelse. 

. . . . .

  Nordisland - Forest Lagoon

  Overfor Akureyi, nordens hovedstad, ligger det nye geotermiske bad i Vaglaskógur på modsatte side af fjorden. Det geotermiske vand udspringer fra bjerget bag lagunen. Forest Lagoon åbnede i maj 2022 og er det nyeste skud på stammen inden for varme kilder i Island. 

  . .

   Hovedstadsområdet - Sky Lagoon

   Placeret i Reykjaviks forstad, Kópavogur, tilbyder Sky Lagoon et 7-trins-ritual, der fuldender den afslappende oplevelse. Dette menneskeskabte geotermiske spa har en uendeligheds-pool, hvorfra man kan se Islands præsidentbolig, Bessastaðir, som i øjeblikket bebos af President Guðni Thorlacius Jóhannesson. 

   . . . . . .

    Vestisland, Snæfellsnes - Krauma-badene

    Krauma er placeret ved siden af den kraftfulde varme kilde, Deildartunguhver, som har Europas højeste strømhastighed. Det geotermiske bad udspringer fra den varme kilde. Du finder desuden et væld af historiske steder og spektakulære vandfald i nærområdet. 

    . . . . .

     Sydisland - Laugarvatn Fontana

     Ved siden af Laugarvatn-søen finder du Laugarvatn Fontana. Det geotermiske vand udspringer fra vandløbene omkring den maleriske sø. Du kan bade i det varme vand, slappe af i dampsaunaerne eller hoppe i søen. Laugarvatn Fontan ligger på den gyldne cirkel på ruten fra Thingvellir til den varme kilde, Geysir. 

     . . . . . .

      Bestil gratis katalog

      Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

      Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.