Nordic Suite

De to nye Nordic suiter er placeret på dæk 8, og de tilbyder plads, komfort og en fremragende udsigt. Der er gjort meget ud af indretningen af disse nye og stilfulde suiter. Suiten er indeholder 3 værelser. Soveværelse med en stor dobbeltseng (180 x 200 cm) badeværelse med bruser og badekar og en stue. Stuen består af et opholdsområde med en hjørnesofa, en stol og sofabord, fladskærm samt spisebord og et skrivebord.

Hvis du bestiller en Nordic suite får du også en frugtkurv, gratis internetadgang og minibar med 2 Aqua D’or, 2 øl, 2 sodavand, 1 chokoladebar og 1 minipose Kims chips ( indhold kan varierer) 

De nye Nordic suiter vil være klar til brug fra d 6. marts 2021.


Nordic Suite

Norröna Suiten

Norröna suiten byder på mere plads og komfort. Denne suite indeholder en stor dobbeltseng (180 x 200 cm) en stue bestående af en stof sofa og to lænestole, bord, telefon, fladskærm  i stuen og soveværelse, et stort badeværelse med bruser og badekar mv. I suiten kan du også få udskiftet håndklæder og sengelinned når du vil.

Hvis du bestiller en Nordic suite får du også en frugtkurv, gratis internetadgang og minibar med 2 Aqua D’or, 2 øl, 2 sodavand, 1 chokoladebar og 1 minipose Kims chips (indhold kan varierer).


Bliv inspireret

Vil du modtage løbende information om gode tilbud er det nemt! Du tilmelder dig blot vores nyhedsbrev og får så en e-mail, når vi har specielt gode tilbud og nyheder. 

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog