Nordic Suite

De to nye Nordic suiter er placeret på dæk 8, og de tilbyder plads, komfort og en fremragende udsigt. Der er gjort meget ud af indretningen af disse nye og stilfulde suiter. En Nordic Suite er således indrettet: Soveværelse med en stor dobbeltseng (180x200 cm) badeværelse med bruser og badekar, opdelt stue med hjørnesofa, sofabord, lænestol og fladskærm samt spisebord og et skrivebord. Kan bookes til 2 personer.

Hvis du bestiller en Nordic suite får du også en minibar med 2 Aqua D’or, 2 øl, 2 sodavand, 1 chokoladebar og 1 minipose Kims chips (indhold kan varierer).

Se 360ᵒ fotos

. . . . . . .

  Norröna Suiten

  Norröna Suite tilbyder rummelig komfort til op til fem personer. Suiten har et soveværelse med en stor dobbeltseng (180x200 cm) en udtræk seng under dobbeltsengen (80x190), samt et mindre værelse med en køjeseng (80x200 cm) til børn. I den hyggelige stue finder du en sofa, lænestole og et spisebord. Der er fladskærms-tv både i stuen og soveværelset. Derudover har suiten et rummeligt badeværelse med både badekar og bruser.

  Hvis du bestiller Norröna suiten får du også en minibar med 2 Aqua D’or, 2 øl, 2 sodavand, 1 chokoladebar og 1 minipose Kims chips (indhold kan varierer).

  Se 360ᵒ fotos

  . . . . . . .

   Tilføj lidt ekstra til din rejse

   Frugtkurv & rød- eller hvidvin 75 cl: kr. 399

   Frugtkurv, chokolade & mousserende vin 75 cl: kr. 399

   Bestil på tlf. +45 9655 8500 eller booking@smyrilline.dk.

   .

   Bestil gratis katalog

   Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

   Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.