Nordic Suite

De to nye Nordic suiter er placeret på dæk 8, og de tilbyder plads, komfort og en fremragende udsigt. Der er gjort meget ud af indretningen af disse nye og stilfulde suiter. En Nordic Suite er således indrettet: Soveværelse med en stor dobbeltseng (180x200 cm) badeværelse med bruser og badekar, opdelt stue med hjørnesofa, sofabord, lænestol og fladskærm samt spisebord og et skrivebord. Kan bookes til 2 personer.

Hvis du bestiller en Nordic suite får du også en minibar med 2 Aqua D’or, 2 øl, 2 sodavand, 1 chokoladebar og 1 minipose Kims chips (indhold kan varierer).


Nordic Suite.

Norröna Suiten

Norröna suiten byder på mere plads og komfort. Denne suite indeholder en stor dobbeltseng (180x200 cm) en stue bestående af en læder sofa og to lænestole, bord, telefon, fladskærm i stuen og soveværelse, et stort badeværelse med bruser og badekar mv. I suiten kan du også få udskiftet håndklæder og sengelinned når du vil. Kan bookes til 2 personer.

Hvis du bestiller Norröna suiten får du også en minibar med 2 Aqua D’or, 2 øl, 2 sodavand, 1 chokoladebar og 1 minipose Kims chips (indhold kan varierer).


Norröna Suiten.

Tilføj lidt ekstra til din rejse

Frugtkurv & rød- eller hvidvin 75 cl.: kr. 339

Frugtkurv, chokolade & mousserende vin 75 cl.: kr. 650

Tilføj lidt ekstra til din rejse.

Bliv inspireret

Vil du modtage løbende information om gode tilbud er det nemt! Du tilmelder dig blot vores nyhedsbrev og får så en e-mail, når vi har specielt gode tilbud og nyheder. 

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.