Island motorcykel ferie

Island er kendt som et attraktivt sted for motorcykelferie og er velegnet til at kombinerer køreglæde med uforglemmelige naturoplevelser. 

De store oplevelser begynder allerede, når du kører i land i den lille havneby Seyðisfjörður i Østisland. Du starter turen med at køre ad snoede veje op til passet. På den anden side af bjergpasset Fjarðarheiði, kun 26 km væk, ligger ringvejen, som fører dig hele Island rundt.

Ringvejen, rute 1, er asfalteret, og du kan køre hele øen rundt på ringvejen på almindelig motorcykel. De fleste større landeveje er også asfalterede, men det kan overraske rejsende, at en stor del af det islandske vejsystem består af grusveje. 

Søger du udfordringer? 
Vil du køre offroad, lover vi dig, at du kan få prøvet kræfterne af, for Island byder på enestående eventyr for den erfarene off road motorcyklist. Du kan se frem til Islands vilde, uberørte natur med kløfter, gletsjerfloder og ujævne stier.

Hvornår skal man rejse til Island med motorcykel?
Det bedste tidspunkt at besøge Island med motorcykel er fra maj til september, hvor sandsynligheden for sne er lav. Vejret er meget omskifteligt, og du kan opleve sol, tåge, vind, regn og endda sne på samme dag. Sørg for at være forberedt til turen rundt Island. 

Tankstationer 
Der forefindes selvbetjenings tankstationer i alle byer og langs større landeveje. Afstanden mellem tankstationer kan variere. Sørg for, at du har brændstof nok til at nå den næste.

 

Find vores bedste pris online

Når du rejser med mere end en motorcykel, bedes du kontakte vores salgskontor med dit reservationsnummer for at fuldføre bookingen. 

Find pris & bestil

Attraktive betalingsbetingelser: Betal 25% ved bestilling, dog mindst kr. 6.000. Restbetalingen forfalder 30 dage før afrejse.

 

Geotermiske bade i Island

Noget af det som de lokale på Island nyder allermest, er at svømme i det varme vand i de geotermiske bade. Uanset vind og vejr er det en fortryllende oplevelse. 

Læs mere
.

Oplevelser i Island

Leder du efter en autentisk naturoplevelse i Island, men holder dig tilbage på grund af den voksende turisme, især omkring Reykjavík (The Golden Circle), så er vi eksperter i at finde de steder i landet, hvor turismen ikke har taget overhånd. Vi har flere gode ideer til autentiske islandske naturoplevelser, hvor gæstfrie islændinge med stolthed viser landet frem for dig. 

Bliv inspireret
.

Midlertidig import af køretøj

Rejsende til Island med udenlandsk bopæl og uden returbillet inden for 3 måneder skal udfylde E9 formularen.

Læs mere
.

Bliv inspireret

Vil du modtage løbende information om gode tilbud er det nemt! Du tilmelder dig blot vores nyhedsbrev og får så en e-mail, når vi har specielt gode tilbud og nyheder. 

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.