Motorcykelferie i Island

Den ultimative motorcykelferie i Island starter, når du går i land i Seyðisfjörður, en charmerende landsby i det naturskønne nordøstlige Island. Herfra tager rejsen dig over det imponerende bjergpas Fjarðarheiði og videre til den ikoniske Ringvej.

Island byder på et velfungerende og brugervenligt vejnet, og selvom Ringvejen er den primære rute, vil det glæde dig at erfare, at selv almindelige motorcykler nemt kan navigere rundt på øen.

 

Find vores bedste pris online

Find pris & bestil

Attraktive betalingsbetingelser: Betal 25% ved bestilling, dog mindst kr. 6.000. Restbetalingen forfalder 30 dage før afrejse.

 

Geotermiske bade i Island

Noget af det som de lokale på Island nyder allermest, er at svømme i det varme vand i de geotermiske bade. Uanset vind og vejr er det en fortryllende oplevelse. 

Læs mere
.

Oplevelser i Island

Leder du efter en autentisk naturoplevelse i Island, men holder dig tilbage på grund af den voksende turisme, især omkring Reykjavík (The Golden Circle), så er vi eksperter i at finde de steder i landet, hvor turismen ikke har taget overhånd. Vi har flere gode ideer til autentiske islandske naturoplevelser, hvor gæstfrie islændinge med stolthed viser landet frem for dig. 

Bliv inspireret
.

Praktisk information

Det bedste tidspunkt at besøge Island med motorcykel er fra maj til september, hvor sandsynligheden for sne er lav. Vejret er meget omskifteligt, og du kan opleve sol, tåge, vind, regn og endda sne på samme dag. Sørg for at være forberedt til turen rundt Island. 

Der forefindes selvbetjenings tankstationer i alle byer og langs større landeveje. Afstanden mellem tankstationer kan variere. Sørg for, at du har brændstof nok til at nå den næste.

 

.

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.