Ombord katalog

Ombord katalog.

I dette katalog finder du nyttige oplysninger om M/S Norröna og oplevelser ombord.

Læs online

MS Norröna tager dig med over Nordatlanten til Færøerne og Island

Fra dækket på MS Norröna kan du nyde udsigten over horisonten, havet, bølgerne og himlen. Rejsen giver dig mulighed for at observere fuglelivet fra dækket, og måske du spotter en hval eller to. Indendørs har Norröna meget at tilbyde sine gæster, både når det kommer til madtilbud og aktiviteter.  

En gastronomisk oplevelse venter alle passagerer ombord på Norröna. Vælg mellem et stort udvalg af lette måltider eller dagens ret i Nóatún Cafeteria eller nyd det store udvalg i Skansagarður Buffet. Foretrækker du en afslappet atmosfære, kan du nyde et fantastisk måltid og en venlig service i gourmetrestauranten Munkastova. Efter middagen kan en cocktail nydes i Undirhúsið til tonerne fra vores trubadur, der hver aften sørger for live musik.

Besøg vores velassorterede tax free butik på dæk fem. Her finder du et stort udvalg af toldfrie kvalitetsvarer. Udover et stort udvalg af parfume, makeup, smykker, legetøj og slik er der også et godt udvalg af souvenirs, strikvarer samt både færøske og internationale mærkevarer.

Der en udendørs fodboldbane til børn samt et teen room, hvor børnene har mulighed for at spille play station. Er der mindre børn med, kan de også have det sjovt ombord. Legepladsen i Nóatún Cafeteria med klatreborg, rutsjebane, klatrenet er altid i gang, og der går i reglen ikke lang tid, før de jævnaldrende har fundet hinanden. Du kan se en god film i vores biograf, der viser de nyeste biograffilm. Der forefindes fitnessrum, svømmepøl og sauna ombord. Vil du forkæles med wellness, kan vi anbefale at slappe af og nyde havudsigten fra vores udendørs spabade.

Bemærk venligst, at swimmingpoolen, sauna og de udendørs spabade er lukket under vintersejladsen.

Vind et gavekort

Vind et gavekort på kr. 1.000 til din næste rejse med Norröna.
Hver måned trækker vi lod om et gavekort blandt alle vores nyhedsbrevsmodtagere.

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.