Ombord katalog

Ombord katalog

I dette katalog finder du nyttige oplysninger om M/S Norröna og oplevelser ombord.

Læs online

MS Norröna tager dig med over Nordatlanten til Færøerne og Island

Fra dækket på MS Norröna kan du nyde udsigten over horisonten, havet, bølgerne og himlen. Rejsen giver dig mulighed for at observere fuglelivet fra dækket, og måske du spotter en hval eller to. Indendørs har Norröna meget at tilbyde sine gæster, både når det kommer til madtilbud og aktiviteter.  

En gastronomisk oplevelse venter alle passagerer ombord på Norröna. Vælg mellem et stort udvalg af lette måltider eller dagens ret i Nóatún Cafeteria eller nyd det store udvalg i Skansagarður Buffet. Foretrækker du en afslappet atmosfære, kan du nyde et fantastisk måltid og en venlig service i gourmetrestauranten Munkastova. Efter middagen kan en cocktail nydes i Undirhúsið til tonerne fra vores trubadur, der hver aften sørger for live musik.

Besøg vores velassorterede tax free butik på dæk fem. Her finder du et stort udvalg af toldfrie kvalitetsvarer. Udover et stort udvalg af parfume, makeup, smykker, legetøj og slik er der også et godt udvalg af souvenirs, strikvarer samt både færøske og internationale mærkevarer.

Der en udendørs fodboldbane til børn samt et teen room, hvor børnene har mulighed for at spille play station. Er der mindre børn med, kan de også have det sjovt ombord. Legepladsen i Nóatún Cafeteria med klatreborg, rutsjebane, klatrenet er altid i gang, og der går i reglen ikke lang tid, før de jævnaldrende har fundet hinanden. Du kan se en god film i vores biograf, der viser de nyeste biograffilm. Der forefindes fitnessrum, svømmepøl og sauna ombord. Vil du forkæles med wellness, kan vi anbefale at slappe af og nyde havudsigten fra vores udendørs spabade.

Bemærk venligst, at swimmingpoolen, sauna og de udendørs spabade er lukket under vintersejladsen.

Færgerejsen

MS Norröna tager dig med over Nordatlanten til Færøerne og Island. Fra dækket på MS Norröna kan du nyde udsigten over horisonten, havet, bølgerne og himlen. Rejsen giver dig mulighed for at observere fuglelivet fra dækket, og måske du spotter en hval eller to. Indendørs har Norröna meget at tilbyde sine gæster, både når det kommer til madtilbud og aktiviteter.  

Læs mere
Færgerejsen

Shopping

Udforsk og shop med fordel i vores tax free shop – Sjóbúðin.

Læs mere
Shopping

Udendørs spabad

Prøv et af de store udendørs spabade på dæk 7.

Læs mere
Udendørs spabad

Undirhúsið

Nyd en dejlig kop kaffe, en drink eller et glas vin i Undirhúsið på dæk 5. Her kan du i løbet af dagen nyde udsigten over det storslåede nordatlantiske ocean, læse en bog, måske spille bingo, og til tider også høre nogle af Færøernes bedste musikere spille live. 

Undirhúsið

Laterna Magica

Laterna Magica er ny og ligger på dæk 10, tredive meter over havets overflade. Herfra kan man nyde den exceptionelle havudsigt, mens vi krydser Atlanterhavet.

I Laterna Magica tilbyder vi forskellige retter og et bredt udvalg af drikkevarer. Vi byder blandt andet på hjemmelavede paninier, nordic rolls og charcuterie, der passer perfekt til et glas vin eller øl. Hver morgen byder Laterna Magica på lune croissanter og flere slags friskbrygget kaffe.

Laterna Magica

Swimming pool

Forkæl krop og sjæl. På dæk 2 finder du swimmingpool, sauna og et fitnesslokale. 

Swimming pool

Biografen

Se de nyeste film i biografen ombord, der kan rumme op til 23 personer. Billetter kan købes i receptionen (lige overfor). 

Læs mere
Biografen

Receptionen

Personalet er glade for at hjælpe dig med det du har brug for.

Læs mere
Receptionen

Wifi ombord

Vil du gerne kunne følge omverden på din PC, så kan du leje trådløs forbindelse ombord.

Læs mere
Wifi ombord

Fodboldbane

Fodboldbanen ligger på dæk 8, i bagbord, ude på åbent dæk og er omgivet af et hegn.

Fodboldbane

Teen room

I vores teen room på dæk 6 mødes børn og unge og hygger sig med Play Station spil.

Teen room

Legeplads

Legepladsen ombord er stor og der er hyggeligt for børnene at være. Der er klatreborg, rutsjebane og boksebolde.

Legeplads

Spilleautomater

På dæk 7 kan du finde lokalet med alle spilleautomaterne.

Spilleautomater

Bliv inspireret

Vil du modtage løbende information om gode tilbud er det nemt! Du tilmelder dig blot vores nyhedsbrev og får så en e-mail, når vi har specielt gode tilbud og nyheder. 

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog