37 års erfaring med sejlads over Nordatlanten

Smyril Line blev grundlagt i 1982 og er i dag et internationalt selskab med kontorer i Island, Tyskland og i Danmark. Desuden samarbejder Smyril Line med agenter i det meste af Europa og resten af verden. Hovedkontoret ligger i Tórshavn på Færøerne.

37 år er gået siden rederiet Smyril Line blev grundlagt 1. november 1982 af tre skibsofficerer, Óli Hammer, Jógvan i Dávastovu og Andrias Joensen fra det offentligt ejede selskab Strandfaraskip Landsins. Smyril Line købte en svensk færge, som efter en ombygning blev døbt MS Norröna. Færgen havde plads til 1.050 passagerer og 300 biler. Norrönas første sæson var i sommeren 1983.

Smyril Line blev gennem årene kendt for at være den sikre forbindelse til store oplevelser i Nordatlanten. Efterspørgslen steg støt, og efter 20 års sejlads stod det klart, at det var på tide at udskifte MS Norröna med en moderne og større færge. I 2003 blev den nuværende færge MS Norröna indsat. 

I dag er P/F Smyril Line et velrenommeret rederi, der forbinder Nordatlanten og kontinentaleuropa. Smyril Line ejer også fragtvirksomheden Smyril Line Cargo, som har fragtskibene Eystnes, Hvítanes, Mykines og Akranes. 1. oktober 2018 åbnede Smyril Line Cargo Danmarks nye lagerbygning med tilhørende kontor på Erik Sondrupsvej i Hirtshals. 

Bliv inspireret

Vil du modtage løbende information om gode tilbud er det nemt! Du tilmelder dig blot vores nyhedsbrev og får så en e-mail, når vi har specielt gode tilbud og nyheder. 

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog