Oplev vikingernes sejlrute

Tag med på en storslået rejse langs vikingernes historiske sejlrute med vores spændende North Atlantic Cruise. Skab uforglemmelige minder sammen med ligesindede rejsende, når vi sejler fra Danmark til Færøerne og Island og tilbage igen på denne ugelange eventyrrejse.

Forkælelse og komfort
På dette 7-dages krydstogt får du den ultimative kombination af komfort, udsøgt helpension og spændende udflugter. Ombord på vores elegante færge, MS Norröna, bliver du mødt af førsteklasses faciliteter, der er designet til at opfylde dine behov og skabe den perfekte atmosfære for afslapning og forkælelse.

Helpension og oplevelser
Din rejseoplevelse inkluderer en komplet og velsmagende helpension samt et spændende udflugts- og underholdningsprogram. Vores erfarne dansktalende guider vil ledsage dig på udflugterne og sikre, at du får den fulde oplevelse af kulturen og skønheden i hver destination.

2 destinationer – 3 havneophold 
Undervejs vil MS Norröna gøre ophold i Tórshavn i 5,5 timer om mandagen, i Seyðisfjörður i 35 timer fra tirsdag morgen til onsdag aften, og endnu et kort ophold i Tórshavn på 4 timer på tilbagevejen til Danmark om torsdagen.

Mulige rejsedatoer
5. oktober

Alle andre rejsedatoer er udsolgt.

Book før 31. maj og få en gave ombord
Book dit krydstogt før 31. maj kl. 12, og nyd godt af en eksklusivgave til dig og din rejsepartner: en flaske mousserende vin og en frugtkurv med chokolade, som du kan nyde ombord. Gælder afrejsen d. 5. oktober.

Programmet
Se programmet og udflugterne længere nede på siden.

fra 8.567,- pr. person

når 2 rejser sammen.
 

FIND PRIS & BOOK REJSEN


 

 

 • Inklusiv i prisen:
  • Kahyt uden vindue
  • Velkomst coctail
  • 7 x morgenmad i Skansagarður Buffet
  • 4 x frokost i Nóatún Cafeteria
  • 5 x aftensmad inkl. drikkevarer (øl, vin, sodavand) i Skansagarður Buffet
  • 2 x 3-retters menu i Munkastova
  • 1 x punch i Laterna Magica
  • Kaffe/te og hjemmelavet kage
  • 2 x udflugter på Færøerne med dansktalende guide
  • 2 x udflugter i Island med dansktalende guide
  • Besøg på broen
  • Certifikat og souvenir

Attraktive betalingsbetingelser: Betal 25% ved bestilling, dog mindst kr. 6.000. Restbetalingen forfalder 30 dage før afrejse.

 

Programmet

Dag 1 – Lørdag

14.00 Afrejse Danmark (lokaltid 15.00)
Velkomst og informationsmøde i Undirhúsið**
14.00 – 15.00 Sail away Live musik i Laterna Magica
Restauranterne har åbent*
20.00 – 00.00 Live musik i Undirhúsið
21.00 – 22.00 Happy Hour “2 for 1” i Undirhúsið

Dag 2 – Søndag

Morgenmad i Skansagarður*
Film om Færøerne i Undirhúsið**
12.00 – 14.00 Restauranterne har åbent
14.00 – 15.00 High Tea i Undirhúsið tilkøb
14.30 – 16.00 Bingo i Undirhúsið
Restauranterne har åbent*
20.00 – 00.00 Live musik i Undirhúsið
21.00 – 22.00 Happy Hour “2 for 1” i Undirhúsið

Dag 3 – Mandag

07.30 – 13.00 Færøerne
Morgenmad i Skansagarður*
Udflugt på Færøerne med dansktalende guide
13.00 – 15.00 Restauranterne har åbent
Film om Island i Undirhúsið. Kaffe/te og kage**
Restauranterne har åbent*
20.00 – 00.00 Live musik i Undirhúsið
21.00 – 22.00 Happy Hour “2 for 1” i Undirhúsið

Dag 4 – Tirsdag

10.00 Ankomst Island
Morgenmad i Skansagarður*
Udflugt i Island med dansktalende guide
Restauranterne har åbent*
20.00 – 00.00 Live musik i Undirhúsið
21.00 – 22.00 Happy Hour “2 for 1” i Undirhúsið

Dag 5 – Onsdag

Morgenmad i Skansagarður*
Udflugt i Island med dansktalende guide
Restauranterne har åbent*
20.00 – 00.00 Live musik i Undirhúsið
20.30 – 21.30 Viking Punch i Laterna Magica
21.00 – 22.00 Happy Hour “2 for 1” i Undirhúsið
21.00 Afrejse fra Island (lokaltid 20.00)

Dag 6 – Torsdag

Morgenmad i Skansagarður*
Film om Færøerne i Undirhúsið**
12.00 – 14.00 Restauranterne har åbent
16.00 – 20.00 Færøerne
Udflugt på Færøerne med dansktalende guide
Restauranterne har åbent*
20.00 – 00.00 Live musik i Undirhúsið
21.00 – 22.00 Happy Hour “2 for 1” i Undirhúsið

Dag 7 – Fredag

Morgenmad i Skansagarður*
12.00 – 14.00 Restauranterne har åbent
14.30 – 16.00 Bingo in Undirhúsið (tilkøb)
16.30 – 17.30 Ølsmagning med færøske øl i Undirhúsið tilkøb
North Atlantic Cruise Buffet i Skansagarður*
20.00 – 00.00 Live musik i Undirhúsið
21.00 – 22.00 Happy Hour “2 for 1” i Undirhúsið

Dag 8 – Lørdag

Morgenmad i Skansagarður*
10.00 Ankomst Hirtshals (lokaltid 11.00)

Bordreservation og spisetider

* Tidspunktet for din bordreservation fremgår af dit rejsedokument. Spisetider for grupper vil fremgå af informationstavlen ved receptionen.
** Se venligst informationstavlen ved receptionen for tidspunkt.

Programmet er vejledende. Vi tager forbehold for ændringer. De angivne tider er skibstid (GMT).

Udflugter

Historiske Kirkjubøur

Kirkjubøur er Færøernes historiske hjerte. Bygden på Streymoys sydvestkyst byder på en enestående udsigt over øerne Hestur og Koltur. Gennem middelalderen var Kirkjubøur Færøernes bispesæde og dermed landets åndelige og kulturelle centrum. På denne unikke tur kører vi igennem Tórshavn, antageligt en av verdens mindste hovedstader og siden videre til Kirkjubøur, forbi bygden Velbastaður, der ligger helt yderst på en bjergskråning. Vi besøger den gådefulde Magnuskatedral, der blev opført omkring år 1300 af biskop Erlendur, og Olavskirken samt den forhenværende kongsgård Kirkjubøgarðurin, hvor den ældste del af bygningen, Roykstovan, blev bygget for ca. 1000 år siden, og siges at være verdens ældste beboede træhus. Som prikken over i’et, byder det lokale bondepar på en tår kaffe og hjemmebagt kage i den stemningsfyldte Roykstovan.

. . .

  Mývatn

  På denne heldagsudflugt kører vi fra Seyðisfjörður op over det smukke 620 m høje bjergpas, Fjarðarheiði, og videre ned til byen Egilsstaðir. Turen fortsætter gennem den betagende dal, Jökuldalurin, hvorefter vi gør et kort fotostop ved det mørke ørkenlandskab, Dimmufjallgarður. På køreturen passerer vi Hrossaborg, hvor flere filmscener til store Hollywood-produktioner er blevet filmet. På vej til Mývatn vil vi passere den midtatlantiske højderyg som opdeler island i den nordamerikanske og den euroasiatiske kontinentplade. Vi gør stop ved Námafjell, hvor vi skal se brølende pseudokrater og dampende sulfatarer. Vi skal se boblende mudderpøle og ud og trampe på geotermisk mudder. Vi standser ved Jarðböðin Naturbað, hvor vi skal nyde en let frokost. Et must på denne tur, er at bade i det varme vand fra geotermiske kilder (afregnes individuelt på stedet). Efterfølgende besøger vi Dimmuborgir, som er et interessant lavalandskab. På turen hjemover gør vi et stop ved Rjúkandi vandfaldet, inden vi forsætter turen tilbage til skibet i Seyðisfjörður.

  . . . . . . .

   Søen Lögurinn

   Vi kører til Egilsstaðir og videre langs den sydøstlige bred af Lögurinn søen, hvor vi passerer den smukke Hallormsstaðarskógur, som er Islands største skov. Vores næste stop er Skriðuklaustur – Kulturcenter Øst Island – en næsten tusind år gammel herregård, som først blev omdannet til et kloster, og senere til kultur instituttet Gunnarstofnun, dedikeret til Gunnar Gunnarsson, en af Islands mest berømte forfattere fra det 20. århundrede. Under vores ophold serveres en frokostbuffet i den charmerende herregårdscafé Klausturkaffi. Lige ved siden af kulturinstituttet ligger Snæfellsstofa, Et besøgscenter der bygget til Vatnajökull National Park, som er Europas største. Afslutningsvis vil vi på vej tilbage have en times stop til at udforske Egilsstaðir, inden vi returnere til Seyðisfjörður.

   . .

    Nes/Toftir

    Vi kører fra Tórshavn til landsbyen Nes på Eysturoy via den nye undersøiske tunnel, der forbinder Steymoy og Eysturoy. I Nes får vi mulighed for at lære om den moderne fårefarm blandt fårene i Torkilsheyggsgarður. Vi runder besøget af med at smage på hjemmelavet rabarbersaft samt de unikke færøske delikatesser ”skerpikjøt” og ”ræst kjøt”. Efter besøget i Torkilsheyggsgarður er vores næste stop uldforretningen Navia. Navia er en af de førende virksomheder inden for garn- og strikindustrien på Færøerne. Brandet er også velkendt på det udenlandske marked, da de eksporter til en lang række lande. Hos Navia kan vi se og købe de færdige produkter, der kommer fra Torkilsheyggsgarður. På tilbagevejen til Tórshavn tager vi også ruten igennem den undersøiske tunnel.

    . . .

     Fredag aften buffet

     Fredag aften, når North Atlantic Cruise nærmer sig sin slutning, er der North Atlantic Cruise buffet med originale retter fra vikingetiden (år 800-1150). Vikingerne var ikke kun vilde krigere. De bragte også nye råvarer, tilberednings- og opbevaringsmetoder med sig. Efter at have søgt længe efter originale opskrifter og råvarer som fisk, kød, fjerkræ og krydderier fra vikingetiden, er det lykkedes os at sætte en spændende buffet sammen med et overflod af de originale retter fra vikingetiden.

     Chefkokken
     MS Norröna

     .

     Ølsmagning & Happy Hour

     Hver fredag kan du deltage i vores ølsmagning i Undirhúsið og nyde fire forskellige færøske øl. Dertil serverer vi oste- og pølsespecialiteter. Tilmelding skal ske i receptionen. Pris pr. person: kr. 139.

     Hver aften er der Happy Hour i Undirhúsið og i Laterna Magica. Køb 2 øl eller 2 cocktails til prisen af 1. Tider for Happy Hour annonceres ombord. 

     .

     Parkering

     Der er kun få parkeringspladser ved Nordsøterminalen, hvor Norröna lægger til. Vil du holde her, skal du bruge en parkeringstilladelse, som du kan få omkostningsfrit i terminalen. Vi henviser til de offentlige parkeringspladser i området og i byen. Det er også muligt at leje parkering på Hotel Montra Skagas parkeringsplads, som ligger ca. 2 km fra Nordsøterminalen. Det koster kr. 300 for en uge. Det er ikke muligt at forudbestille en parkeringsplads. Hotellets kontaktinformationer er:

     Montra Skaga Hotel
     Willemoesvej 1
     9850 Hirtshals 
     Tlf.:  +45 98 94 55 00
     E-mail: skaga@skagahotel.dk

      

     .

     Kolde drikkevarer & lækre snacks

     Forkæl jer selv med en mini bar i kahytten. Har I bestilt en kahyt med vindue, har I mulighed for at forudbestille en mini bar. I vælger selv om mini baren skal være inkl. eller eksl. alkoholiske produkter.

     Læs mere
     .

     Bestil gratis katalog

     Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

     Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.