Én uges cruise

7-dages krydstogt til Island, hvor MS Norröna vil ligge til kaj i halvandet døgn. På vej til og fra Island lægger Norröna til i Tórshavn på Færøerne.

Med muligheden for at medbringe dit eget køretøj får du friheden til at udforske Islands betagende landskaber i dit eget tempo. Bemærk venligst, at det ikke er muligt at køre fra færgen under stoppet i Tórshavn.

Krydstogtsperioden
Afgang lørdage fra marts til maj & september til november.

Besøg 2 destinationer med 3 havneophold
Der er planlagt tre havneophold langs ruten. Om mandagen kan du tilbringe 5,5 time i Tórshavn, Færøernes charmerende hovedstad. Siden kan du nyde et 35-timers ophold i Island, mens Norröna ligger til kaj i Seyðisfjörður fra tirsdag morgen til onsdag aften. På hjemturen kan du nyde et 4-timers besøg i Tórshavn, før vi sejler tilbage til Danmark.

Sammensæt turen præcis, som du vil. Find flere oplysninger nedenfor. 

 

fra 2.443,- pr. person

Når 2 personer rejser sammen.

 • Inklusiv i prisen:
  • Cruise til Island
  • Kahyt uden vindue
 • Tilkøbsmuligheder:
  • Forudbestilling af måltider ombord, se mere her
  • Minibar i kahyt m. vindue, se mere her
Find pris & bestil

Attraktive betalingsbetingelser: Betal 25% ved bestilling, dog mindst kr. 6.000. Restbetalingen forfalder 30 dage før afrejse.

 

 

 

Østisland

Østisland er en fængslende region med masser af interessante seværdigheder og oplevelser at byde på. Udforsk det betagende Hengifoss-vandfald, som er Islands næsthøjeste beliggende vandfald, nær Egilsstaðir. Fordyb dig i den unikke skønhed i Stuðlagil, en basaltkløft i Fljótdalshéraðs Efri-Jökuldalur. Tag en afslappet gåtur i naturreservatet Hólmanes, hvor du kan beundre de pragtfulde klippeformationer og forskellige fuglearter. Til sidst kan du opleve den gamle islandske tradition for geotermisk badning.

.

Vök

Besøg Vök Baths, hvor du kan nyde det foryngende vand i en naturlig geotermisk pool og omfavne Islands ældgamle tradition for geotermisk badning. Vök Baths ligger kun få minutter fra byen Egilsstaðir og har udsigt over den smukke udsigt over søen Urriðavatn.

. . . .

  Mývatn området

  Mývatn-området er et must-see, der giver et indblik i Islands geotermiske aktivitet ved Námaskarð og de unikke lavalandskaber i Dimmuborgir. Slap af i det mælkeblå vand i Mývatn Nature Baths, mens du nyder den betagende udsigt over den omkringliggende lagune.

  . . . . .

   Seyðisfjörður

   Den lille by Seyðisfjörður er berømt for at være farverig og kreativ. Her kan vi f.eks. fremhæve regnbuegaden i hjertet af byen, som bedst kan beskrives som et smukt fællesskabsprojekt blandt lokalbefolkningen. Tæt ved ligger nogle gode restauranter, det lokale håndværksmarked og Blóðberg, en designbutik, som er værd at tjekke ud. Vil du smage øst Islands bedste pizza, anbefaler vi Skaftfell Bistro.

   . .

    Tórshavn til fods

    Gå en tur i den ældste del af byen, á Reyni, og omkring Tinganes, hvor den færøske regering holder til. Herfra kan du fortsætte til Skansin, som er en historisk befæstning. Guðrun & Guðrun, Ullvøruhúsið og Einstakt er gode til at shoppe designermærker i byens centrum. Østrøm ved havnefronten, er også et skatkammer af lokale designermærker. Ved siden af Østrøm finder du galleriet Steinprent, som er et litografisk værksted. Her udstilles nye værker, efterhånden som de bliver til. Tórshavn har også en bred vifte af caféer og spisemuligheder.

    . . . .

     Bestil gratis katalog

     Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

     Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.