Én uges cruise til Island

7-dages krydstogt til Island, hvor MS Norröna vil ligge til kaj i halvandet døgn. På vej til og fra Island lægger Norröna til i Tórshavn på Færøerne.

Medbring din egen bil og oplev Islands fantastiske landskaber i dit eget tempo. Vigtigt: Biler kan ikke køre fra borde i Tórshavn. 

Krydstogtsperioden
Afgang hver lørdag fra 25. marts til 27. maj & 30. september til 21. oktober 2023.

Besøg 2 destinationer med 3 havneophold
Der er planlagt tre havneophold langs ruten. Om mandagen kan du tilbringe 5,5 time i Tórshavn, Færøernes charmerende hovedstad. Siden kan du nyde et 35-timers ophold i Island, mens Norröna ligger til kaj i Seyðisfjörður fra tirsdag morgen til onsdag aften. På hjemturen kan du nyde et 4-timers besøg i Tórshavn, før vi sejler tilbage til Danmark.

Sammensæt turen præcis, som du vil. Find flere oplysninger nedenfor. 

 

fra 3.185,- pr. person

Når 2 personer rejser sammen

fra kr. 3.185
 

Alenerejsende

fra kr. 4.300

 • Inklusiv i prisen:
  • Cruise til Island og retur
  • Kahyt uden vindue
 • Tilkøbsmuligheder:
  • Din egen bil <1,9m H & 5m L med på rejsen: kr. 2.720
  • 2-køjes kahyt med vindue: fra kr. 600 pr. person
  • Kahyt med dobbeltseng og vindue: fra kr. 1.200 pr. person
  • Luksuskahyt: fra kr. 3.000 pr. person (udsolgt 1. april)
  • Nordic Luksuskahyt: fra kr. 3.600 pr. person
  • Forudbestilling af måltider ombord, se mere her
  • Minibar i kahyt m. vindue, se mere her
Find pris & bestil

Attraktive betalingsbetingelser: Betal 25% ved bestilling, dog mindst kr. 6.000. Restbetalingen forfalder 30 dage før afrejse.

 

 

 

Østisland

Østisland er en fængslende region med masser af interessante seværdigheder og oplevelser at byde på. Udforsk det betagende Hengifoss-vandfald, som er Islands næsthøjeste beliggende vandfald, nær Egilsstaðir. Fordyb dig i den unikke skønhed i Stuðlagil, en basaltkløft i Fljótdalshéraðs Efri-Jökuldalur. Tag en afslappet gåtur i naturreservatet Hólmanes, hvor du kan beundre de pragtfulde klippeformationer og forskellige fuglearter. Til sidst kan du opleve den gamle islandske tradition for geotermisk badning.

Østisland.

Vök

Besøg Vök Baths, hvor du kan nyde det foryngende vand i en naturlig geotermisk pool og omfavne Islands ældgamle tradition for geotermisk badning. Vök Baths ligger kun få minutter fra byen Egilsstaðir og har udsigt over den smukke udsigt over søen Urriðavatn.

Vök.

Mývatn området

Mývatn-området er et must-see, der giver et indblik i Islands geotermiske aktivitet ved Námaskarð og de unikke lavalandskaber i Dimmuborgir. Slap af i det mælkeblå vand i Mývatn Nature Baths, mens du nyder den betagende udsigt over den omkringliggende lagune.

Mývatn området.

Seyðisfjörður

Den lille by Seyðisfjörður er berømt for at være farverig og kreativ. Her kan vi f.eks. fremhæve regnbuegaden i hjertet af byen, som bedst kan beskrives som et smukt fællesskabsprojekt blandt lokalbefolkningen. Tæt ved ligger nogle gode restauranter, det lokale håndværksmarked og Blóðberg, en designbutik, som er værd at tjekke ud. Vil du smage øst Islands bedste pizza, anbefaler vi Skaftfell Bistro.

Seyðisfjörður.

Tórshavn til fods

Gå en tur i den ældste del af byen, á Reyni, og omkring Tinganes, hvor den færøske regering holder til. Herfra kan du fortsætte til Skansin, som er en historisk befæstning. Guðrun & Guðrun, Ullvøruhúsið og Einstakt er gode til at shoppe designermærker i byens centrum. Østrøm ved havnefronten, er også et skatkammer af lokale designermærker. Ved siden af Østrøm finder du galleriet Steinprent, som er et litografisk værksted. Her udstilles nye værker, efterhånden som de bliver til. Tórshavn har også en bred vifte af caféer og spisemuligheder.

Tórshavn til fods.

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.