Besøg Island med egen bil

Kør ombord på MS Norröna og nyd roen og sejlturen hele vejen til Færøerne, som er vores første stop. Når MS Norröna nærmer sig Færøerne, kan du pludselig se øerne vise sig. Små, maleriske landsbyer, barske og samtidig fascinerende landskaber, bølgerne, der konstant slår mod klipperne. Udsigten er fantastisk smuk.

Når MS Norröna når længere mod nordvest, kommer Island, den vilde ø, til syne. Vi lægger til i den maleriske landsby Seyðisfjörður i Østisland, der ligger omkranset af majestætiske bjerge ved fjorden af samme navn.

Med sine kun 700 indbyggere emmer Seyðisfjörður af uspoleret natur, kultur og en omfavnende gæstfrihed. På den anden side af bjergpasset Fjarðarheiði, kun 26 km væk, ligger ringvejen, som fører dig hele Island rundt.

 

Find vores bedste pris online

Find pris & bestil

Attraktive betalingsbetingelser: Betal 25% ved bestilling, dog mindst kr. 6.000. Restbetalingen forfalder 30 dage før afrejse.

 

Oplevelser i Island

Leder du efter en autentisk naturoplevelse i Island, men holder dig tilbage på grund af den voksende turisme, især omkring Reykjavík (The Golden Circle), så er vi eksperter i at finde de steder i landet, hvor turismen ikke har taget overhånd. Vi har flere gode ideer til autentiske islandske naturoplevelser, hvor gæstfrie islændinge med stolthed viser landet frem for dig. 

Bliv inspireret
.

Geotermiske bade i Island

Noget af det som de lokale på Island nyder allermest, er at svømme i det varme vand i de geotermiske bade. Uanset vind og vejr er det en fortryllende oplevelse. 

Læs mere
.

Midlertidig import af køretøj

Rejsende til Island med udenlandsk bopæl og uden returbillet inden for 3 måneder skal udfylde E9 formularen.

Læs mere
.

Bliv inspireret

Vil du modtage løbende information om gode tilbud er det nemt! Du tilmelder dig blot vores nyhedsbrev og får så en e-mail, når vi har specielt gode tilbud og nyheder. 

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.