Bilferie i Island

Kør ombord på færgen Norröna og sæt kurs mod Island, hvor subarktiske vidundere, et rigt fugleliv og dramatiske vulkanske landskaber venter. 

Efter ankomst kan du se frem til en uforglemmelig køretur langs Islands berømte Ringvej, der byder på alt fra idylliske landsbyer og brusende vandfald til barske kyststrækninger.

Udforsk højlandet i din 4-hjulstrækker
Tag på eventyr gennem Islands betagende højland, hvor din firehjulstrækker åbner døren til en imponerende oplevelse på de udpegede bjergveje. I dette unikke landskab af vulkanske felter, fredfyldte bjergudsigter og uberørt vildmark, tilbyder højlandets F-veje en spændende, men ansvarlig måde at udforske på. Disse veje, som kun er tilgængelige om sommeren, er specielt designet til 4WD køretøjer og giver dig mulighed for sikkert at opleve Islands barske terræn. Hver rute afslører nye, betagende udsigter og sikrer en uforglemmelig opdagelsesrejse, samtidig med at du respekterer det skrøbelige økosystem.

Find vores bedste pris online

Find pris & bestil

Attraktive betalingsbetingelser: Betal 25% ved bestilling, dog mindst kr. 6.000. Restbetalingen forfalder 30 dage før afrejse.

 

Oplevelser i Island

Leder du efter en autentisk naturoplevelse i Island, men holder dig tilbage på grund af den voksende turisme, især omkring Reykjavík (The Golden Circle), så er vi eksperter i at finde de steder i landet, hvor turismen ikke har taget overhånd. Vi har flere gode ideer til autentiske islandske naturoplevelser, hvor gæstfrie islændinge med stolthed viser landet frem for dig. 

Bliv inspireret
.

Geotermiske bade i Island

Noget af det som de lokale på Island nyder allermest, er at svømme i det varme vand i de geotermiske bade. Uanset vind og vejr er det en fortryllende oplevelse. 

Læs mere
.

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.