Spar op til 3.208,-

En uges budgetvenlig rejse til Færøerne.
 
Besøg Færøerne med din egen bil i august til særpris.. Nyd friheden til at udforske de storslåede landskaber, den livlige kulturelle scene og den enestående gastronomi, og du bestemmer selv farten. Skab varige minder, mens du opdager Færøerne på din måde, alt sammen komfortabelt med dig egen bil. Se frem til et uforglemmeligt eventyr i august.
 
Afrejse fra Hirtshals 
24. august 2024
 
Retur fra Tórshavn
1. september 2024

fra 1.495,-

Pr. person, når 2 rejser sammen.

 • Inklusiv i prisen:
  • Færgesejlads Hirtshals – Torshavn – Hirtshals
  • Kahyt uden vindue
  • Egen bil <1,9m H & 5m L
Find pris & bestil

Attraktive betalingsbetingelser: Betal 25% ved bestilling, dog mindst kr. 6.000. Restbetalingen forfalder 30 dage før afrejse.

 

 

 

Oplevelser på Færøerne

Færøerne er kendt for de milde vintre og kølige somre, og uanset årstiden vil du blive mødt af den spektakulære natur, når du sejler ind i fjordene.

Bliv inspireret
.

Overkommelige kulinariske eventyr

Oplev Tórshavn, Færøernes bankende hjerte, uden at stramme dit budget. Vores budgetvenlige forslag garanterer dig en uforglemmelig oplevelse under dit ophold på Hotel Brandan.  Nyd de lokale delikatesser på charmerende, billige restauranter. Her finder du velsmagende bagels på Kafe Kaspar, lækre sandwich på Panamé, indbydende smørrebrød hos Bitin, sunde og velsmagende frokostmuligheder på Café Umami og et stort udvalg af burgere på Haps. Forkæl dig selv med en hurtig velsmagende bid på The Landmark på Hotel Brandan eller lækre svinekoteletter på The Irish Pub for at stille sulten efter en vandretur. Alternativt kan du prøve den populære thai take-away, Thai-Style. Tag på en kulinarisk rejse, hvor du fuldt ud kan nyde, hvad Tórshavn har at byde på uden at skulle bekymre dig om din pengepung.

. . .

  Smagen af luksus

  Få det bedste ud af dit besøg i Tórshavn med vores nøje udvalgte resturantanbefalinger. Nyd komforten og den hjemlige atmosfære på Hotel Brandan og oplev det bedste Tórshavn har at byde på. Forkæl dig selv med en god middag på Tarv, der er kendt for deres satige bøffer. Nyd italiensk topkøkken på Skeiva Pakkhus, færøsk tapas hos Katrina Christiansen eller oplev lokale fiskedelikatesser på Barbara Fish House. For madelskere tilbyder Roks en kulinarisk rejse, mens Áarstova serverer lækkert færøsk lam. Gå ikke glip af muligheden for at spise med stil på Húsagarður, Brandans egen resturant.

  . . .

   Det skal du opleve i Tórshavn

   Besøg Tórshavns perler, Færøernes Nationalgalleri og Det Nordiske Hus. Forkæl dig selv med et besøg hos Ress Spa på Hotel Føroyar eller nyd at synke ned i det varme vand i en af Hotel Brandans udendørs spabade. Du kan også besøge den lokale swimming pool, som ligger i gåafstand fra hotellet. Gå på shopping i SMS shopping center, eller besøg de mangle butikker, der tilbyder lokale designerbrands, så som Østrøm, Guðrun & Guðrun, NF10 og Ullvøruhúsið. Spadser rundt i Tórshavn fra statue til statue, og oplev de 43 forskellige kunstværker, der pryder hovedstaden. Tag vandreturen langs Rossagøtan eller den gamle postrute til Velbastaður, hvor fra du kan tage en af de røde bybusser gratis tilbage til Tórshavn.  

   Vandretur til Velbastaður

   Liste & kort af statuerne
   . . . .

    Bestil gratis katalog

    Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

    Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.