En eller to uger rundt i Island

Dette er en meget unik rejse, som giver dig muligheden for at se en stor del af Island, og du overnatter altid på de bedste og mest smagfulde hoteller i hvert område. Turen går hele vejen rundt om Island, ligesom du også besøger Snæfellsnes-halvøen. »Island Boutique« tilbyder en unik kombination af fantastiske landskaber om dagen og komfortable overnatninger på de mest unikke hoteller i de enkelte områder, som du besøger. De daglige ruteprogrammer fører dig nænsomt rundt i landet af ild og is.

Den detaljerede beskrivelse sikrer, at du får set alle de berømte seværdigheder, der dukker op langs din rute

Du afslutter en oplevelsesrig dag på de unikke hoteller, hvor du kan slappe af, nyde atmosfæren og fordøje dine oplevelser. En perfekt pause imellem de daglige eventyr. Snæfellsnes-halvøen er et særligt højdepunkt på denne rejse. 

To ugers rundrejse inkluderer både Snæfellsnes og Vestfjordene.

Tip
Det er en oplagt mulighed at kombinere rejsen over det nordatlantiske ocean med et stop på 2-3 dage på Færøerne på vejen op eller hjem. 

Vores rejsekonsulenter har selv rejst på Island og glæder sig til at hjælpe jer med rådgivning og bestilling af jeres rejse på tlf. 96558500 eller via email booking@smyrilline.dk.

Smyril Line arbejder med dynamiske priser, som er baseret på udbud og efterspørgsel. Dette kan medføre at priserne kan ændre sig med kort varsel. Rejsens pris fremgår altid på din bestillingsbekræftelse, og når du har bestilt en rejse, er det denne pris, som gælder. Ved prisoplæg garanterer vi prisen i tre hverdage.

Pris pr. person

19.08 – 25.10.2023
Afrejse fra Hirtshals lørdag
Afrejse fra Seyðisfjörður onsdag

​8 nætter i Island
fra kr. 12.453 til kr. 19.446

15 nætter i Island
fra kr. 19.198 til kr. 28.223
 

06.06 – 17.08.2023
Afrejse fra Hirtshals tirsdag
Afrejse fra Seyðisfjörður torsdag

​7 nætter i Island
fra kr. 18.159

14 nætter i Island
fra kr. 27.168

 • Inklusiv i prisen:
  • Pris pr. person, når 2 personer rejser sammen
  • Sejlads Danmark – Island – Danmark
  • Kahyt uden vindue
  • Egen bil <1,9m H & 5m L
  • Dobbeltværelse på Island
  • Morgenmad på overnatningsstederne
  • Ruteprogram dag for dag på Island
  • Island vejkort
 • Tilkøbsmuligheder:
  • 2-køjes kahyt med vindue: fra kr. 600 pr. person
  • Kahyt med dobbeltseng og vindue: fra kr. 1.200 pr. person
  • Luksuskahyt: fra kr. 3.000 pr. person
  • Nordic Luksuskahyt: fra kr. 3.600 pr. person
  • Forudbestilling af måltider ombord, se mere her
  • Minibar i kahyt m. vindue, se mere her

Attraktive betalingsbetingelser: Betal 25% ved bestilling, dog mindst kr. 6.000. Restbetalingen forfalder 30 dage før afrejse.

 

Island Boutique

 • 1 uge

  Dette er en meget unik rejse, som giver dig muligheden for at se en stor del af Island, og altid bo på de bedste og mest smagfulde hoteller i hvert område. Turen går hele vejen rundt Island, ligesom du også besøger Snæfellsnes halvøen, ca. 1800–2000 km. ialt.

Sejlads & hotel, 1 uge
 • Nætter6, 7, 8 eller 9
 • IndkvarteringstypeBoutique
 • Periode fra forår til efterår 01.04.23 - 14.10.23
rute04
 • Dag 1

  Ankommer du til Seydisfjördur. Du kan vælge at se dig lidt omkring i byen Seydisfjordur, hvor der er et lille teknisk museum. Herefter kører du til Egilsstadir, hvor du gør korte stop ved vandfaldene langs med vejen. Efter en rundtur i Egilsstadir kører du gennem den lange og frugtbare dal ved Jökuldalur. Herfra kører du op mod Mödrudalsheidis ørken-agtige plateau. Derefter kører du nordpå via Hólssandur indtil du når Dettifoss, Islands kraftigste vandfald. Dit næste besøg går til Ásbyrgi, en hesteskoformet kløft,og herfra du kører til Húsavik hvor du overnatter. Her kan du kikke dig omkring på den maleriske havn, hvor der er et meget interssant lokalt museum samt et Hval Museum. Om aftenen er der mulighed for at komme på Hval Safari.

 • Dag 2

  Du bruger formiddagen til at besøge nogle af de vidunderlige steder I området omkring Mývatn, så som Krafla, en vulkan, der var i udbrud så sent som i 80'erne, Námaskard solfatara og lavaen ved Dimmuborgir. Omkring middag kører du til Godafossvandfaldet, Gudernes Vandfald, som helt sikkert er et besøg værd. Herfra fortsætter du til Eyjafjordur fjord, og bruger lidt tdl i den smukke by Akureyri, som ofte kalds nordens hovedstad. Det er en god ide at besøge den smukke botaniske have. Byen byder også på mange muligheder for shopping, f.eks. fabriksudsalg af uld. Herfra har du valget enter at køre over Öxnadalsheidi bjergpas direkte til Skagafjordur og byen Saudárkrókur, eller du kan kører den lange men meget interssante vej via Dalvik og Ólafsfjordur. Herefter kører du over Lágheidi bjergpasset til Siglufjordur, hvor du kan besøge det spændende Silde Museum. Herfra fortsætter du til Saudákrókur hvor du overnatter.

 • Dag 3

  Fra morgenstunden er der mulighed for at tage på riverraftingtur i Skagafjordur. Denne tur tager mindst 3 timer så den begrænser lidt dine muligheder om eftermiddagen, men det er en fantastisk oplevelse. Før du forlader Skagafjordur, er der mulighed for at besøge Glaumbær Tørvegård Museum, som kan dateres tilbage til slutningen af det 19 århundrede.Herfra fortsætter du langs hovedvejen til landbyen Bjönduós, og videre langs fjorden til Laxádalsheidi bjergpasset. Fortsæt via Skógaströnd til Snæfellsnes havløen, hvor du kan gøre stop ved den charmerende fiskerby Stykkishólmur. Du kører gennem en del fiskeribyer, inden du når næsen af halvøen. Her kan du måske se gletcieren Snæfellsjökull (afhængig af vejsforholdene). Vi anbefaler en tur til Arnarstapi, et område hvor riderne har reder blandt de smukke basaltsøjler, før du checker ind på hotellet i Búdir.

 • Dag 4

  Først kører du langs sydsiden af halvøen, gennem landbrugsområder, til byen Borgarnes. Her kan du lave følgende valg. Hvis du ønsker at bruge mere tid til at opleve den vidunderlige natur, anbefaler vi et besøg i Borgarfjordur området, hvor du kan besøge nogle smukke steder, bl.a. Deildartunguhver, som er Islands største varme kilde. Du kan også se Hraunfossar, en hel stribe af små vandfald der vælter ud af lavaen og ned i floden som passere her. Du fortsætter til Hvalfjordur fjord til Reykjavík (400 km). Du kan også fravælge dette og direkte fra Borgarnes til Reykjavík, hvis du ønsker mere tid i hovedstaden. I begge tilfælde kan du bruge den sene eftermiddag til et besøg i den berømte Blå Lagune, hvor du kan bade i det blå, varme og mineralrige vand. Der er også mulighed for ridning på islandske heste om eftermiddagen lige uden for Rekjavík. Overnatning i Reykjavík.

 • Dag 5

  I dag skal du besøge Tingvellir National Park, et særdeles smukt og historisk område, hvor Islands parlament har sin oprindelse. Det er også et område af stor geologisk interesse, og du kan gå en tur langs de store revner. Derefter fortsætter du over Lyngdalsheidi bjergpasset til byen Laugarvatn. Besøg også Geysir området med de varme springende kilder, hvor den mest berømte springende kilde er Stokkur, Herefter besøger du Gullfoss, et af de smukkeste vandfald på Island. Herfra følger du sydkysten i østlig retning, og du gør stop vej Seljalandsfoss. Overnatningen er på et lille men meget charmerende hotel på landet.

 • Dag 6

  Om morgenen kan du besøge Skógafoss vandfaldet og det smukke Folk Museum i Skógar, inden du kører ud til fuglefjeldet i Dyrhólaey (åbent efter 25. juni), hvor søpapegøjerne kan ses indtil midten af august. Besøg også den lille charmerende by Vik. Herfra kører du over Mýrdalssandurs udvaskede sandsletter til Kirkjubæjarklaustur og derefter fortsætter du længere mod øst. På vejen kan du gøre stop ved basaltsøjlerne i Dverghamrar, og du kan besøge det lille kapel i Núpsstadur. Herefter ankommer du til Skaftafell national park, hvor vi anbefaler dig at bruge lidt tid. En gåtur til Svartifoss vandfaldet (1½ times gåtur ) er at anbefale. Det sidste højdepunkt i dag er Jökulsárlón gletscher lagune. I lagunen driver store og utrolige smukke isbjerge rundt. Det anbefales, at tage på en sejltur i de specialbyggede både i lagunen. Efter dette stop fortsætter du til dit overnatningssted i Höfn området.

 • Dag 7

  I dag er en rolig dag. Fra morgenstunden er der mulighed for en tur med snescooter på Vatnajökull gletscheren. Kør langs de østlige fjorde med det smukke landskab. Et tip kan være et besøg til Petra Stone Museum i den lille by Stödvarfjödur. Her kan du se en have og det meste af huset fyldt af smukke og farverige sten fra Islands rige natur. Efter at have kørt rundt om fjordene kører du over Fagridalur bjergpasset til Egilsstadir, den vigtigste by mod øst. Byen har swimming pool. Overnatning nær ved Egilsstadir. (150 km)

 • Dag 8

  Om morgenen kører du 30 km tilbage til Seydisfjordur, for at komme med færgen.

  Note: Vi forbeholder os retten til at ændre denne rutebeskrivelse.​

  Explorer Boutique er overnatninger på de bedste hoteller på Island. Der er hovedsageligt overnatning på hoteller, men der vil også være enkelte bondegårde, som har en helt speciel atmosfære. I alle tilfælde er der en god standard på alle overnatningsstederne. Et hotel kan være meget lille, men meget personligt, mens andre kan være specielle pga. deres smukke omgivelser, og et tredje kan være specielt pga. lidt extra luxus. På alle hoteller er værelserne med eget wc/bad, og på mange steder er der fjernsyn og telefon.​

Book Explorer Plus Pakken

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.