Katalog 2022

Katalog 2022

Se vores udvalg af rejser, og bliv inspireret til din næste rejse til Island og Færøerne.

Læs online

Bestil katalog

Med færge til Island og Færøerne

Smyril Lines færge, MS Norröna, sejler ruten over Nordatlanten fra Danmark til Færøerne og Island hele året. I højsæsonen sejler MS Norröna fra Danmark til Færøerne og Island tirsdag. I tillæg er der en afrejse til Færøerne lørdag. Resten af året er der en ugentlig afgang fra Hirtshals lørdag til Island. Undervejs lægger MS Norröna til i Tórshavn på Færøerne på udrejsen og på hjemrejsen.

Rejser du med MS Norröna, har du muligheden for at medbringe din egen bil, motorcykel, autocamper eller campingvogn. Skibsrejsen giver dig desuden rig mulighed til afslapning og nydelse ombord, alt imens du nyder udsigten over Nordatlanten. 

Udover selve færgetransporten tilbyder vi pakkerejser til Færøerne og Island samt vores populære North Atlantic Cruise. 

Udforsk vores hjemmeside og lad dig inspirere til din drømmerejse til Nordatlanten. Smyril Line har sejlet strækningen over Nordatlanten i 39 år, hvorfor vi kalder os eksperter på området. Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord. 

Vind et gavekort

Vind et gavekort

Vind et gavekort på værdi á DKK 1.000,- til din næste rejse med Norröna. Hver måned trækker vi lod blandt alle vores nyhedsbrevsmodtagere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Island rundrejser

Vi giver dig mange muligheder at vælge mellem med et stor udbud af forskellige overnatningstyper og ruter på Island. Og så kan du vælge mellem 1, 2 eller flere uger på Island. Vores ruteprogrammer er udførligt sammensat med ruter sprængfyldte med oplevelsesmuligheder dag for dag.

Læs mere
Island rundrejser

Nordatlantiske specialiteter

Du kan vælge mellem et stort udbud af lette retter eller vælge “Dagens Ret” i Nóatún Cafeteria. Vi anbefaler også at prøve aftenens store udbud af nordatlantiske specialiteter i restauranten Skansagarður Buffet. Vil du forkæle dig selv eller en du holder af, anbefaler vi vores gourmet restaurant Munkastova, der serverer nordiske retter kreeret af økologiske, bæredygtige og lokale råvarer. 

Læs mere
Nordatlantiske specialiteter

Vores kahytter

Vælger du at booke en kahyt til din rejse, er vi sikre på, at du får et behageligt ophold, når du krydser Nordatlanten. 

Læs mere
Vores kahytter

Bliv inspireret

Vil du modtage løbende information om gode tilbud er det nemt! Du tilmelder dig blot vores nyhedsbrev og får så en e-mail, når vi har specielt gode tilbud og nyheder. 

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog