+45 9655 8500

Kør selv ferie til Nordatlantiske rejsemål

Storslået natur og kultur for enhver

Uanset om man er til natur eller kultur byder Island og Færøerne på masser af muligheder. Glem alt om at tilbringe timevis på lange, kedelige motorveje og spildte timer bag rattet på turen frem og tilbage. For ferien begynder så snart bilen er parkeret ombord på MS Norröna. 

 

Både på Island og på Færøerne tilbyder vi forskellige pakkerejser med overnatning på hotel og i feriehus og også muligheden for at I selv vælger at disponere overnatning og alene vælger sejlladsen med MS Norröna.

 

Kun Smyril Line tilbyder den enestående mulighed for at tage egen bil med på kør selv ferie på Island og Færøerne og at få den ekstra oplevelse med at krydse Nordatlantens mægtige ocean direkte i vikingernes oprindelige sejlrute oveni i rejsen. 

 

MS Norröna er det eneste passagerskib, som er dedikeret til at operere i det nordlige Atlanterhav hele året rundt og er en naturlig forlængelse af det inter-europæiske vejnet. 

Vores danske gæster kan køre på gode motorveje (E45/E39) som fører næsten direkte til færgen. Vores svenske gæster har kun 5 mil fra de indkomne færger og vores norske gæster behøver kun at flytte sig få hundrede meter fra de indkomne færger, som anløber samme kaj som MS Norröna.

 
 

Se video rejsedagbog fra Island Explorer kør selv ferie

  Tilmeld nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Tórshavn. 20. sep 21:00
  Ankomst
  Hirtshals. 22. sep 10:00
  Afrejse
  Hirtshals. 22. sep 15:00

  Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
   og fragt

  Der tages forbehold for fejl og rettelser