Kør selv ferie til Nordatlantiske rejsemål

Storslået natur og kultur for enhver

Uanset om man er til natur eller kultur byder Island og Færøerne på masser af muligheder. Glem alt om at tilbringe timevis på lange, kedelige motorveje og spildte timer bag rattet på turen frem og tilbage. For ferien begynder så snart bilen er parkeret ombord på MS Norröna. 

 

Både på Island og på Færøerne tilbyder vi forskellige pakkerejser med overnatning på hotel og i feriehus og også muligheden for at I selv vælger at disponere overnatning og alene vælger sejlladsen med MS Norröna.

 

Kun Smyril Line tilbyder den enestående mulighed for at tage egen bil med på kør selv ferie på Island og Færøerne og at få den ekstra oplevelse med at krydse Nordatlantens mægtige ocean direkte i vikingernes oprindelige sejlrute oveni i rejsen. 

 

MS Norröna er det eneste passagerskib, som er dedikeret til at operere i det nordlige Atlanterhav hele året rundt og er en naturlig forlængelse af det inter-europæiske vejnet. 

 

Vores danske gæster kan køre på gode motorveje (E45/E39) som fører næsten direkte til færgen. Vores svenske gæster har kun 5 mil fra de indkomne færger og vores norske gæster behøver kun at flytte sig få hundrede meter fra de indkomne færger, som anløber samme kaj som MS Norröna.

Rejsekatalog 2019

Catalogue (single)

sml-productlist-2015-new-general
 • Island

  Ild og is har skabt en fantastisk vild natur.

 • Færøerne

  Verdens mest uspolerede ø hav.

 • North Atlantic Cruise

  Vores populære North Atlantic Cruise til Island med stop på Færøerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Velkommen til Smyril Line

Næste ankomst og afrejse

Afrejse
Hirtshals. 25. maj 15:00
Ankomst
Tórshavn. 27. maj 06:00
Afrejse
Tórshavn. 27. maj 14:00

Smyril Lines salgskontor

 • 96 558 500
 • booking@smyrilline.dk
 • Vores kontorer
 • Bestilling af cargo
  og fragt

Der tages forbehold for fejl og rettelser