PAKKEREJSER - KRYDSTOGT - KØR SELV FERIE

Nordiske oplevelser i mere end 33 år

Den 1. november 2012 var det 30 år siden, at rederiet Smyril Line blev grundlagt af de tre officere, Óli Hammer, Jógvan í Dávastovu og Andrias Joensen fra det offentligt ejede selskab Strandfaraskip Landsins. Smyril Line købte en svensk færge, som efter en ombygning blev døbt M/S Norröna og havde plads til 1.050 passagerer og 300 biler. Norrönas første sæson var i sommeren 1983.   

 
Smyril Line blev gennem årene kendt for at være den sikre forbindelse til store oplevelser i Nordatlanten. Efterspørgslen steg støt, og efter 20 års sejlads stod det klart, at det var tiden at udskifte M/S Norröna med en moderne og større færge. I 2003 blev den nuværende færge MS Norröna indsat. Den havde plads til 1482 passagerer og 800 biler og tog ud på sin jomfrurejse den 7. april.  
 
I dag er P/F Smyril Line et velrenommeret rederi mellem Nordatlanten og Europa, og Danish Travel Award 2012 har Smyril Line i top tre blandt passagerrederier. I 2014 fik Smyril Line prisen "Årets Skib" af det Færøske Søfartsstyrelse.
 
Smyril Line's hovedkvarter er i Torshavn på Færøerne. Smyril Line har kontorer på Island, i Tyskland og i Danmark.
Læs mere om kontorene her