36 års erfaring med sejlads over Nordatlanten

Smyril Line blev grundlagt i 1982 og er i dag et internationalt selskab med kontorer i Island, Tyskland og i Danmark. Desuden samarbejder Smyril Line med agenter i det meste af Europa og resten af verden. Hovedkontoret ligger i Tórshavn på Færøerne.

 

36 år er gået siden rederiet Smyril Line blev grundlagt 1. november 1982 af tre skibsofficerer, Óli Hammer, Jógvan i Dávastovu og Andrias Joensen fra det offentligt ejede selskab Strandfaraskip Landsins. Smyril Line købte en svensk færge, som efter en ombygning blev døbt MS Norröna. Færgen havde plads til 1.050 passagerer og 300 biler. Norrönas første sæson var i sommeren 1983.

 

Smyril Line blev gennem årene kendt for at være den sikre forbindelse til store oplevelser i Nordatlanten. Efterspørgslen steg støt, og efter 20 års sejlads stod det klart, at det var på tide at udskifte MS Norröna med en moderne og større færge. I 2003 blev den nuværende færge MS Norröna indsat. 

 

I dag er P/F Smyril Line et velrenommeret rederi, der forbinder Nordatlanten og kontinentaleuropa. Danish Travel Awards har i 2012 og 2018 nomineret Smyril Line blandt top tre i kategorien bedste passagerrederi i Danmark. I 2014 modtog Smyril Line prisen "Årets Skib" af den Færøske Søfartsstyrelse og rejsen med passagerfærgen Norröna, blev i foråret 2017 fremhævet af Lonely Planet. I 2017 blev Smyril Line udnævnt årets virksomhed af House of Industry på Færøerne.

 

Smyril Line ejer også fragtvirksomheden Smyril Line Cargo, som har fragtskibene Eystnes, Hvítanes og Mykines. 1. oktober 2018 åbnede Smyril Line Cargo Danmarks nye lagerbygning med tilhørende kontor på Erik Sondrupsvej i Hirtshals. 

 

Kontakt os

Kontakt os

Ønsker du at komme i kontakt med os, kan du her finde en oversigt over vores kontorer samt salgsagenter.

Presse

Presse

Smyril Line ønsker at give pressen en god og hurtig service, og pressen er altid velkommen til at sætte sig i forbindelse med Rúni Vang Poulsen, Adm. Direktør.

Tilmeld nyhedsbrev

Velkommen til Smyril Line

Næste ankomst og afrejse

Afrejse
Hirtshals. 25. maj 15:00
Ankomst
Tórshavn. 27. maj 06:00
Afrejse
Tórshavn. 27. maj 14:00

Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
    og fragt

Der tages forbehold for fejl og rettelser