PAKKEREJSER - KRYDSTOGT - KØR SELV FERIE

35 års erfaring med sejlads over Nordatlanten

Den 1. november 1982 blev rederiet Smyril Line blev grundlagt af de tre officere, Óli Hammer, Jógvan í Dávastovu og Andrias Joensen fra det offentligt ejede selskab Strandfaraskip Landsins. Smyril Line købte en svensk færge, som efter en ombygning blev døbt M/S Norröna og havde plads til 1.050 passagerer og 300 biler. Norrönas første sæson var i sommeren 1983.   
 

Smyril Line blev gennem årene kendt for at være den sikre forbindelse til store oplevelser i Nordatlanten. Efterspørgslen steg støt, og efter 20 års sejlads stod det klart, at det var tiden at udskifte M/S Norröna med en moderne og større færge. I 2003 blev den nuværende færge MS Norröna indsat. Den har plads til 1482 passagerer og 800 biler og tog ud på sin jomfrurejse den 7. april.   
 

I dag er P/F Smyril Line et velrenommeret rederi mellem Nordatlanten og Europa, som Danish Travel Award i 2012 placerede i Top Tre blandt passagerrederier og i  2014 modtog Smyril Line prisen "Årets Skib" af det Færøske Søfartsstyrelse og rejsen med passagerfærgen Norröna, som sejler mellem Hirtshals i Danmark, Torshavn på Færøerne og Seydisfjordur på Island, blev i foråret 2017 fremhævet af Lonely Planet (læs her) 

 

Udover passagerfærgen Norrona har Smyril Line i løbet af 2016-17 udvidet flåden med 3 fragtskibe; Hvitanes og Eystnes samt Mykines. 
 
Smyril Line's hovedkvarter er i Torshavn på Færøerne. Smyril Line har kontorer på Island, i Tyskland og i Danmark.
Læs mere om kontorene her