Værd at vide

Hvis du ikke kan finde alle svarene på dine spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 96 558 500 eller booking@smyrilline.dk.

 

  Færøerne

  Afstand

  Mellem Hirtshals – Tórshavn 575 sømil (1 sømil = 1852 meter eller 1.852 km).

  Akuthjælp
  Nyttige telefonnumre:
  Ambulance og brandvæsen .........................112
  Lægevagten ...............................................1870
  Politi ..............................................+298 351448
  Tandlægevagten .......................... +298 314544
  Alkohol

  Vin, spiritus og øl (over 2,25%) sælges ikke i almindelige butikker, men kun i monopol-forretninger ved navn Rúsdrekkasøla Landsins. Derudover har de fleste hoteller, restauranter og cafeer bevilling til at servere alkohol.

  Banker

  Banker har normalt åbent mandag til fredag 10:00-16:00 og torsdag 10:00-17:00.

  Bustransport

  Oversigten over bus- og færgetransport på Færøerne kan ses på ssl.fo Det er gratis at køre med de kommunale busser (de røde busser) i Tórshavns kommune. 

  Elbiler

  Når du besøger Færøerne med dit elbil, skal du bruge en RFID-mærkat for lovligt at kunne oplade din elbil på de offentlige Quick Charge ladestationer. Betaling for RFID-mærkatet skal ske på forhånd via bankoverførsel til SEV. Mærkatet kan siden afhentes på SEV's hovedkontor i Tórshavn, Landavegur 92. For yderligere information besøg venligst sev.fo 

  Elektricitet

  220 volt. elektriske apparater medbragt hjemmefra kan benyttes uden videre.

  Feriehuse

  Nøglekoden vil blive oplyst på dit endelige rejsedokument. Du bedes medtage et print af dit rejsedokument. Overnatning i feriehus er inkl. varme og elektricitet. Slutrengøring og sengelinned er obligatorisk og er inkl. i prisen (Greengate feriehuse/lejligheder). Ved afrejse bedes gæsten efterlade et eksemplar af husbeskrivelsen.

  Forretninger

  De fleste forretningers åbningstider er mandag til fredag kl. 9:30-17:30, lørdag kl. 10:00-13:00. Søndag er lukket.

  ID

  Gyldig billedlegitimation, såsom pas, kørekort, ID kort eller lignende skal medbringes.

  Information

  Oplysninger om Færøerne kan findes på visitfaroeislands.com.

  Inspiration

  Vi tilbyder masser af rejseinspiration på vores hjemmesider kan du finde masser af rejsedagbøger og oplevelsesmagasiner, som du kan downloade eller læse online. Bagerst i dette magasin kan du også finde en række tips og kilder, som du med fordel kan læse før din afrejse.

  Klima

  Klimaet er præget af milde vintre og kølige somre og er til tider meget fugtigt og regnfuldt med hyppig tågedannelse, specielt i juni, juli og august. Vejret kan skifte indenfor 1 times kørsel og ofte kan man opleve samtlige årets tider inden for kort køreafstand på én dag. Oplysninger om vejret kan findes her, og på norsk her yr.no

  Kreditkort

  Alle gængse internationale kreditkort accepteres normalt af større hoteller, restauranter og butikker. Normalt har samtlige restauranter, cafeer og kiosker betalingsterminaler.

  Legitimation

  Færøerne er en del af det danske rigsfællesskab. Derfor kan du som dansker rejse til Færøerne uden pas, men medbring altid gyldig billed-legitimation.
    

  Det er dit eget ansvar at sikre, at du overholder et andet lands ind- og udrejseregler. Det er landets myndigheder, som fastlægger ind- og udrejsereglerne for landet, og det er dem, der kan afgøre, om du opfylder kravene.
   
  Smyril Line tager forbehold for seneste opdateringsdato af nærværende side og henviser altid til selv at søge de mest opdaterede retningslinjer hos Borgerservice eller Udenrigsministeriet. Smyril Line kan ikke drages til ansvar for eventuelle problemer opstået i forbindelse med ind- og udrejse uanset oplysningerne på hjemmesiden.

  Mobiltelefon

  Der er mobildækning overalt på Færøerne, bortset fra få steder pga. klipperne. På centrale steder kan der købes taletidskort.

  Overnatning

  På ankomstdagen er normal check-in tid mellem kl. 14:00-16:00 på overnatningsstederne og afrejse mellem kl. 10 og 11 på afrejsedagen, med mindre andet er angivet på rejsedokumentet. Opholdet finder sted på de i rejsedokumentet nævnte overnatningssteder.

  Pas

  Alle rejsende med MS Norröna bedes medbringe et gyldigt EU-pas.

  Posthuse

  Posthuse findes i alle større byer og i nogle mindre. Postkontorerne holder som hovedregel åbent mandag til fredag kl. 09:30-16:00.

  Rygning

  Rygning er forbudt i alle indendørs offentlige områder.

  Tidsforskelle

  På Færøerne er tidsforskellen minus 1 time i forhold til Danmark.

  Tunneller

  Færøerne er forbundet med en del tunneller, herunder to-spors, en-spors og også betalings tunneller. Betalingstunnellerne er mellem øen Eysturoy og Borðoy, samt mellem øen Streymoy og Vágar. Tunnelafgiften på ca. DKK 100,- kan betales på Effo og Magn tankstationerne. Betales tunnelafgiften ikke under dit ophold på Færøerne, vil den blive eftersendt med post.

  Udflugter

  Rejser du i sommerperioden kan du forudbestille deltagelse i én af vores guidede busudflugter på Færøerne. Du kan læse mere om udflugtsmulighederne på vores hjemmeside.

  Valuta

  Det er muligt at anvende de fleste internationale kreditkort både på Færøerne. På Færøerne bruger man danske kroner. Der bruges også færøske sedler på Færøerne, som butikkerne i Danmark ikke tager imod. Bankerne kan veksle disse om til danske sedler. 

  Vejkort

  Vejkort over Færøerne kan normalt købes i receptionen ombord. Der tages dog forbehold for udsolgt. Tankstationer og turistinformationerne på Færøerne distribuerer eller sælger også forskellige kort.

  Vinterdæk

  Er lovpligtige på Færøerne i vinterhalvåret.

  Island

  Afstande

  Afstand Hirtshals-Seyðisfjörður 860 sømil. Afstand Tórshavn-Seyðisfjörður 286 sømil.
  (1 sømil = 1852 meter eller 1.852 km). Afstanden fra Seyðisfjörður til Reykjavík er ca. 700 km. Det tager 7-8 timer at køre strækningen.

  Akuthjælp
  Nyttige telefonnumre:
  Ambulance og brandvæsen ..........................112
  Hospital/skadestue .......................+354 5432000
  Politi ..............................................................112
  Tandlægevagten ........................................ 1770
  Alkohol

  Vin, spiritus og øl (over 2,25%) sælges ikke i alm. butikker, men kun i monopolforretninger Vinbúð (mandag til torsdag kl. 11:00-18:00, fredag kl. 11:00-19:00 og lørdag kl. 11:00-18:00). De fleste restauranter har licens til udskænkning af alkoholiske drikkevarer.

  Banker

  Banker har normalt åbent hverdage fra kl. 09:15-16:00.

  Bustransport

  Bustransport på Island kan ses her. Der kører bus fra Seyðisfjörður til Egilsstaðir, og videre derfra kører der bus til Akureyri, hvor man kan køre videre til Reykjavík.

  Elektricitet

  220 volt. elektriske apparater medbragt hjemmefra kan benyttes uden videre, dog kan enkelte stikkontakter være af amerikansk type. Det klares med en adapter, som kan fås hos de fleste velassorterede el-installatører.

  Færdsel i det indre højland

  Højlandsruterne er kun åbne to-tre måneder hver sommer. Selv midt på sommeren kan de være vanskelige at forcere. Der kræves først og fremmest et solidt firhjulstrukket køretøj. Dertil sund fornuft og ikke urealistisk vovemod.

  Feriehuse

  Overnatning i feriehus i Island er inkl. leje af sengelinned, håndklæder, varme og elektricitet. Kunden er forpligtet til selv at rengøre feriehuset inden afrejsen. Lejer er forpligtet til at vaske gulve og støvsuge, tørre alle overflader af, gøre toilet og køkken inkl. køleskab og ovn rent, pudse vinduer indvendigt for fingeraftryk og tømme affald. Ved afrejse bedes gæsten efterlade et eksemplar af husbeskrivelsen.
  I mange feriehuse er der udendørs spabade. Disse er ikke udstyret med klortabletter.

  Forretninger

  De fleste forretningers åbningstider er mandag til torsdag kl. 10:00-19:00, fredag kl. 10:00- 19:30, lørdag kl. 10:00-18:00 og søndag kl.12:00-18:00.

  Information

  Oplysninger om Island kan findes på visiticeland.com 

  Klima

  Oceanisk – milde vintre og kølige somre. Gennemsnitstemperatur i juli 10-13 grader C. I juli har Island næsten 24 timers dagslys. Hvorimod det er mørkt det meste af dagen fra oktober til marts, som ved klart vejr og let frost kan give mulighed for at opleve nordlys.

  Kreditkort

  Alle gængse internationale kreditkort accepteres normalt af større hoteller, restauranter og butikker. Normalt har samtlige restauranter, cafeer og kiosker betalingsterminaler. 

  Krydsning af elve

  De fleste højlandsruter krydser elve uden broer. Mange elve er helt uproblematiske, men andre kan være dybe og vanskelige at krydse. Vand- mængde og elvens leje kan skifte. Vi anbefaler ikke at krydse elve og højlandet i almindelige personbiler.

  Legitimation

  Alle rejsende skal ved bestilling af rejse hos Smyril Line oplyse gyldigt pasnummer på samtlige rejsende og kræver at passet kan præsenteres ved tjek in under rejsen. Vi anbefaler dig at holde dig orienteret på borger.dk/transport-trafik-rejser/pas/regler-om-pas 
   
  Ultimo 2016 er reglerne beskrevet således af Borgerservice:
   

  Andre nordiske lande

  Du skal som dansk statsborger ikke medbringe pas for at komme ind i Norge, Finland og Island.
  Du skal dog stadig kunne identificere dig, når du opholder dig i udlandet, så medbring alligevel en form for gyldig billedlegitimation, fx kørekort
   

  Alle børn skal have deres eget pas

  Børn skal have deres eget pas, uanset hvor gamle de er, og skal også møde op personligt.
  For at få udstedt et pas til dit barn skal begge indehavere af forældremyndigheden udfylde felterne om samtykkeerklæring i ansøgningen, hvis der er fælles forældremyndighed.
   
  Når du ansøger om pas til dit barn, skal barnet være til stede. Der gælder de samme regler for pas til børn, som for pas til voksne, hvad angår fx kvaliteten af det medbragte foto. Dog skal børn under 12 år indtil videre ikke afgive fingeraftryk.
   

  Hvis dit barn rejser uden dig

  Hvis dit barn under 18 år skal ud at rejse, og du som forælder eller værge ikke skal med, kan dit barn risikere at blive nægtet indrejse i nogle lande. Der findes endnu ikke en liste over, hvilke lande det drejer sig om. Derfor er det en god idé på forhånd at kontakte ambassaden eller konsulatet for det land, dit barn skal rejse til. De vil kunne oplyse om reglerne børn og unge under 18 år, der rejser ind i landet uden deres forældre eller værge.”

  Mobiltelefon

  GSM-mobiltelefoner fungerer ikke i de øde egne af det centrale højland. De tre store aktører, Síminn, Vodafone og Nova, har dækning i de beboede egne langs Ringvejen, men der kan være udfald på de mest øde strækninger. Der kan købes taletidskort på tankstationer rundt i landet.

  Overnatning

  På ankomstdagen er normal check-in tid mellem kl. 14:00-16:00 på overnatningsstederne og afrejse inden kl. 10:00 på afrejsedagen, med mindre andet er angivet på rejsedokumentet. Overnatningsstederne oplyses i din rutebeskrivelse. Ved pakkerejser til Island modtager du dine hotelvouchers pr. mail, ofte så sent som en uge før afrejsen.

  Pas

  Der kræves pas af alle rejsende til og fra Island. Legitimation, såsom kørekort, ID kort eller lignende skal medbringes.

  Posthuse

  Posthuse findes i alle større byer og i nogle mindre. Postkontorerne holder som hovedregel åbent mandag-fredag kl. 08:30-16:30.

  Rygning

  Vi beder dig venligst selv holde dig orienteret om rygelovgivningen vedr. rygning under op- hold på Island.

  Sejlads

  Der er skærpede betingelser for sejlads til og fra Island i vinterhalvåret. Vi henviser i den forbindelse til vores generelle betingelser.

  Tidsforskelle

  I Island bruger GMT, hvilket betyder minus 2 timer i forhold til dansk sommertid, og 1 time ved dansk vintertid.

  Udflugter

  På Island er der mange muligheder for udflugter f.eks. vandreture, badning, bjergbestigning, dykning, hvalsafari, jagt, fiskeri, ridning, river rafting, snescooter og jeep-tur. Læs mere om dine muligheder for at forudbestille udflugter på Island før din afrejse på vores hjemmeside.

  Valuta

  Den islandske valuta er lukket og kan ikke forudbestilles, men kan kun købes på Island. Det er normalt muligt at veksle islandsk valuta ombord på MS Norröna. 

  Vejkort

  Vejkort over Island kan normalt købes i receptionen ombord.

  Vinterdæk

  Vinterdæk er lovpligtige på Island i størstedelen af årets måneder.

  Visum

  For information for danske borgere kan der findes vejledning vedr. pas og visum på Uden- rigsministeriets hjemmeside.

  Voucher

  Har du bestilt en Explorer pakkerejse til Island, mailer vi dine vouchers til dig din før din afrejse. Vær opmærksom på, at du skal printe og medbringe dine vouchers under hele ruten på Island.

  M/S Norröna

  Aktiviteter

  smyrilline.dk/underholdning kan man læse om de forskellige aktiviteter ombord. Vi gør opmærksom på, at nogle restauranter og aktiviteter kan være lukkede pga. årstid, vejrlig eller lavt passagerantal. 

  Bagage

  Det er lovligt at medbringe op til omkring 200 kg. privat bagage om bord på MS Norröna. Vi gør opmærksom på, at der ikke er adgang til bildækket under sejllads.

  Bagageboks

  Passagererne har mulighed for at sætte deres bagage i opbevaringsbokse på dæk 2 (couchettesektion nr. 25) eller på dæk 7. Boksene er i to størrelser: Den store boks er 88 cm (D), 60 cm (H) og 40 cm (B) og den mindre er 78 cm (D), 40 cm (H) og 30 cm (B). Prisen ved brug af boksene er DKK 10 for den lille og DKK 20 for den større. Det koster hver gang boksen åbnes.

  Barneseng

  Der er muligt at leje barneseng inden afrejse samt i Norrönas reception. 

  Barnevogn

  Man må gerne medbringe barnevogn ombord, men på grund af sikkerhed må denne ikke stå på gangarealet, men skal opbevares i kahytten.

  Betaling ombord

  Der kan benyttes de mest almindelige betalings- og kreditkort ombord. Der tages dog altid forbehold for transaktionsforbindelser mht. funktionsdygtighed af kortterminaler ombord. Der kan ikke betales ombord med LO+ kort eller med Forbrugsforeningens kort ombord.

  Bildækket

  Bildækket vil være pakket meget tæt, både af almindelige personbiler samt lastbiler, campingvogne og autocampere, så vær opmærksom på, at der kan forekomme stærkt begrænset plads mellem køretøjerne på dækket.

   

  Af sikkerhedsmæssige årsager er adgang til bildækket under sejladsen ikke tilladt. Der er ikke mulighed for at få strømtilførsel på bildækket.

  Check-in

  Ved check-in modtager du et P-kort (P for passager) og et K-kort (K for kahyt) til brug hhv. for parkering på dækket og til kahytten.

   

  Alle passagerer med undtagelse af bilens chauffør bedes gå ombord via landgangen i Hirtshals. Der kører busser fra bil pladsen til terminalen i Hirtshals. Ved i landkørsel bedes alle passagerer sidde i bilen. Vedr. særlige forhold so f.eks. handicapskilt eller børn i bilen skal check-in kontaktes ved ankomsten.

   

  Skibets personale bestræber så effektiv en lastning/losning af bildækkene som  muligt. Dog må der påregnes ventetid i forbindelse med check-in ved om bordkørsel og ilandkørsel, hvilket betyder, at skibets ankomsttid til havnen ikke er lig med passagernes til- og frakørsel i havnen. I højsæsonen, hvor MS Norröna ofte medtager op til 800 biler med, kan dette indebære, at ventetiden for de bagerste biler kan udgøre op til 1 time.

   

  Check-in i Hirtshals: er ved terminalen, Fjord Line, Container kajen 4, DK-9850 Hirtshals. 
  Check-in på Færøerne: Eystara bryggja 2, FO- 100 Tórshavn, Færøerne.
  Check-in på Island: Fjarðargata 8, IS-710 Seyðisfjörður.

   

  Der er skiltning ved de tre havne.

  Check-ud

  Rejsende bedes være ude af kahytterne på MS Norröna ca. 1 timee inden ankomst til havn også ved ankomster om natten i højsæsonen. Vi gør dog opmærksom på, at dette kan variere, og at check-ud tid offentliggøres ombord over højtalerne.

  Couchetter

  Couchetter er køjesenge i kønsopdelte køjerum uden opredning til 6 personer. Man medbringer selv sengelinned og håndklæder. Der er fælles toilet og bad på gangene. Der er et rum til op- bevaring af bagage på gangen (couchettesektion nr. 25). Rummet er til fri afbenyttelse, og der er begrænset med plads. Rejser man 2 eller flere er det muligt at bestille et couchetterum til eget brug. Medbringer man ikke selv sengelinned eller sovepose, kan sengelinned forudbestilles før afrejsen eller lejes ved at kontakte receptionen ombord.

  Drikkevand

  Vandet ombord på MS Norröna indeholder klor, vi anbefaler derfor ikke at drikke dette.

  Drikkevarer

  Det er tilladt at medbringe spiritus og alkohol ombord MS Norröna, hvilke  dog kun kan  nydes i de områder, hvor skiltning ombord giver mulighed for det. Man skal selv holde sig orienteret om, hvor meget der må medbringes på Færøerne og Island.

  El/strøm

  Der er 220 V stikkontakter ombord. Der er ikke mulighed for at få strømtilførsel på bildækket. Det er forbudt at oplade batterier i elbiler, campingvogne, autocampere etc. ombord på MS Norröna. Gas- og brændevæsketilførsel på køretøjet/campingvognen skal afkobles/lukkes inden ombordkørsel. Det er ikke tilladt at have køleskabet i dit køretøj tændt under sejladsen.

  Elevator

  Der er 2 elevatorer foran i skibet og 2 agter. Der er adgang til alle dæk med elevatorerne, uden dæk 1, hvor svømmebassin og fitnessrum findes. Når du bestiller rejsen, bedes du gøre salgspersonalet opmærksom, såfremt du er kørestolsbruger.

  Fryse – Rejsegods

  Frysegods op til 50 kg (i alt pr. booking) eller max. ½ m3 og rejsegods op til 50 kg kan medbringes ombord på MS Norröna uden ekstra omkostninger, såfremt passageren selv kan håndtere godset. Frysegods skal være mærket med navn og adresse. Tjenesten er gratis, og Smyril Line frasiger sig alt ansvar, hvis varen skulle blive beskadiget eller ødelagt under transporten. Man bedes henvende sig til check-in personalet i havnen for videre informationer ang. håndtering af medbragt frysegods.

   

  I denne forbindelse vil vi nævne, at enhver forretningsmæssig transport skal håndteres af Smyril Line Cargo, tlf. +45 96 55 03 50  eller hirtshals@cargo.fo

  Gas

  Det er tilladt at medbringe gasflasker ombord, det skal dog dokumenteres med et klister-mærke på forruden. Gas- og brændevæsketilførsel på køretøjet/campingvognen skal afkobles/lukkes inden ombord kørsel.

  Glemte sager ombord

  Det er muligt at rette henvendelser vedr. glemte sager og personlige genstande direkte til MS Norrönas reception. Dette kan gøres personligt under sejladsen eller efter hjemkomsten ved at e-maile til reception@norrona.fo eller ringe til +298 344900.

   

  Ønsker du at få tilsendt glemte sager til din hjemmeadresse, vil dette ske for din egen regning, og du bedes derfor ved henvendelse oplyse, hvorledes du ønsker at betale for fremsendelsen af glemte ejendele. Glemte ejendele vil normalt blive opbevaret 2 måneder ombord.

  Graviditet

  Gravide passagerer kan sejle med Norröna indtil 34. graviditetsuge. Dette er dog altid på egen risiko. Fra 31. graviditetsuge skal der medbringes en lægeerklæring. Norröna har ikke en læge eller sygeplejerske ombord.

  Handicap

  Ombord forefindes der handicapvenlige kahytter med bredere dørkarme, mere gulvareal og toilet med støtte. Disse handicapvenlige kahytter er forbeholdt kørestolsbrugere. 

  Husdyr

  Det koster ekstra at medbringe husdyr ombord, og dette skal oplyses ved bestilling, og er på eget ansvar. Til Danmark og Færøerne kan husdyr kun medtages under særlige forudsætninger. Til Island kan man ikke medtage dyr.

  Internet og telefoni ombord

  Internet: Der er mulighed for at tilkøb internet adgang ombord. Der er mulighed for at være online i kahytterne, i lobbyen, i The Diner og i Naust. 

   

  Telefoni: Når du sejler med MS Norröna, ringer man via satellit telefon, hvilket indebærer en væsentligt højere takst end normalt. Du skulle gerne modtage en sms fra din operatør med prisinformationer herom.

  Kahytter

  Kahyt tildeling sker ikke ved din bestilling, men foretages først af personalet ombord tæt på hver afrejse. Det er derfor ikke muligt at bestille kahyt med bestemt nummer, på bestemt gangplacering eller på bestemt dæk. Er der bestilt en seng i en delekahyt, kan der ikke bestilles over- eller underkøje.

  Læge ombord

  Der er ikke læge ombord på MS Norröna. Overstyrmanden har sammen med de øvrige styrmænd ombord ansvaret for skadestuen ombord. De kan yde første hjælp.

  Minibar

  I kahytterne med vindue er det muligt at bestille minibar. Minibaren kan forudbestilles eller bestilles i receptionen ombord. 

  Opsyn

  Der er ikke opsyn med børnene ombord. Alle aktiviteter sker under eget ansvar. Forældre har til enhver tid ansvar for sine børn alle steder ombord, hvilket også omfatter i svømmebassinet og fitnessrummet. Børn under 15 år må kun opholde sig i svømmebassinet og fitnessrummet sammen med forældre.

  Påklædning

  Vi anbefaler, at medbringe solidt vandtæt fodtøj, en vindtæt jakke, en tyk sweater, varmt undertøj samt regntøj. Husk også badetøjet, hvis du vil prøve vores udendørs spabade ombord. Ombord MS Norröna er der ingen dress code, påklædningen er fornuftig, varm og uformel.

  Praktiske forhold før afrejse

  Vi anbefaler dig at læse på smyrilline.dk hvor du kan finde information om ankomst og afrejse, men også om pas, toldregler og om de generelle betingelser. Ca. 10 dage før din afrejse vil du modtage en automatisk genereret e-mail med tip før afrejsen omkring det praktiske ved check-in.

  Rejsedokumenter

  Når vi har registreret den fulde betaling af din rejse, modtager du via e-mail et rejsedokument. Dette dokument gælder som din dokumentation under hele din rejse, ved check-in, i restauranter ombord og på overnatningsstederne.

   

  Det er også muligt at benytte visning af rejsedokumenter via iPad eller mobiltelefon (vær opmærksom på behovet for strømtilførsel under rejsen).

   

  Lejer du feriehus på Færøerne bedes du være opmærksom på behovet for at medbringe en papirudgave af dit rejsebevis (se under feriehuse). Nogle færøske hoteller vil tage en kopi af rejsedokumentet ved ankomsten.

   

  Ved pakkerejser til Island vil du yderligere modtage hotel vouchers, som tilsendes via e-mail sammen med dit rejsedokument.

   

  Vi gør opmærksomme på, at alle tiderne på rejsedokumenterne er lokaltider.

  Rengøring i kahytten

  Rejser du med Norröna til Færøerne eller Island, vil kahytten blive rengjort, når du har forladt kahytten. Rejser du på North Atlantic Cruise vil der være almindelig let rengøring inkl. håndklædeskift søndag og torsdag. Tirsdag vil der være rengøring af kahytten med skift af sengelinned. Der rengøres normalt efter kl 10:00.

  Rygning

  Rygning er ikke tilladt indenbords. Det er kun tilladt at ryge i særligt afmærkede områder – på dæk 8. Denne begrænsing omfatter både passagerer og besætning. Overtrædelse vil medføre et gebyr a kr. 1500. 

  Skibets tid

  Skibets tid er færøsk tid. Tid på Færøerne måles ved hjælp af Greenwich Mean Time (GMT-1) 

  Søsyge

  Der kan købes søsygetabeletter og armbånd til forebyggelse i receptionen ombord. Der tages forbehold for udsolgt. 

  Spisesteder

  Ombord på MS Norröna er der er 3 restauranter, en bar og en udendørs bar. Vi gør opmærksom på, at nogle restauranter og aktiviteter kan være lukkede pga. årstid, vejrlig eller få passagerer.

  Stikkontakter

  Der er 2 stikkontakter i kahytterne. 

  Telefonvækning

  Tilbydes ikke ombord.

  Andet

  Ændringer i ankomst- og afgangstider

  Hvis der er ændringer vedr. ankomst / afgangstidspunktet, vil det blive angivet på vores hjemmeside smyrilline.dk. Vi anbefaler, at du holder dig opdateret om din afrejse, uanset hvor du rejser fra, fordi der kan ske ændringer, selv med kort varsel. Norröna venter ikke på forsinkede passagerer.

   

  Bemærk venligst at alle angivne tider er lokale tider.

  Afbestillingsforsikring

  Smyril Line tilbyder muligheden for at tegne en afbestillingsforsikring til 5% af den totale pris af bestillingen. Forsikring skal tegnes samtidig med bestillingen af rejsen.

  Fragt

  Biler uden chauffører / reg. nr. skal bookes som fragt. Hvad angår fragt til Færøerne og Island henvises til vores fragtafdeling: Tlf. +45 96550350 eller hirtshals@cargo.fo 

  Generelle betingelser

  Rejsen indgås under henvisning til Smyril Lines generelle betingelser, som du finder på kan ses her: smyrilline.dk/book-rejsen/generelle-betingelser 

  Mere information om din afrejse

  Ca. 10 dage før afrejse vil du modtage en mail med praktiske oplysninger om din rejse. 

  Nyttige links

  Vores sejlplan for 2019 ses her: smyrilline.dk/sejlplan/sejlplan-2019 
  Om Færøerne visitfaroeislands.com 
  Om Island visiticeland.com

  Parkering

  Der er mulighed for at parkere ved terminalbygningen, uden opsyn. Ønsker du andre muligheder kontakt Hirtshals Turistbureau, tlf.: +45 9894 2220, E-mail: info@visithirtshals.dk eller Montra Skaga Hotel, tlf.: +45 9894 5500 E-mail: skaga@skagahotel.dk.

  Told

  Du kan finde oplysninger om toldfrie varer her smyrilline.dk/cruisefaergen-ms-norrona/tax-free-shop.

  Tilmeld nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Hirtshals. 23. feb 15:00
  Ankomst
  Tórshavn. 25. feb 06:00
  Afrejse
  Tórshavn. 25. feb 14:00

  Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
   og fragt

  Der tages forbehold for fejl og rettelser