Sådan kommer du til/fra Hirtshals

Nedenfor har vi samlet en række praktiske informationer vedrørende vores tjek ind i Hirtshals.

Tjek ind åbingstider
Tjek ind åbner tre timer før afrejse. Før dette tidspunkt er det ikke muligt at opholde sig på havneområdet. 

Terminalen i Hirtshals
Norrönas indtjekning foretages af Fjord Line fra Fjord Lines terminal beliggende på adressen Containerkajen 4, 9850 Hirtshals. Terminalen ligger i Hirtshals havn, ca. 30-35 minutter til fods fra Hirtshals centrum. Der forefindes salgsautomater med kaffe/te, læskedrikke og slik samt toiletter på 1.sal i terminalen. Vores gående passagerer går ombord efter en landgangsbro på. 2. sal i terminalen. Der er både elevator og rulletrappe i terminalen. Ombordstigning sker i reglen en time før afrejse. 

Rejsende med bil
Rejsende med bil kan køre direkte til Fjord Lines bil tjek ind, som er tydeligt skiltet på havneområdet (for enden af Sigurd Espersens Vej). Der forefindes toiletter på bilopstillingspladsen.

Hvordan kører jeg til færgen?
Det er nemt at køre til Hirtshals Havn fra Hirtshalsmotorvejen, E39. Kør langs E39 til den sidste rundkørsel inden vejen til Hirtshals by. Tag den første afkørsel, som tydeligt er markeret SMYRIL LINE med et færgepiktogram og følg vejen, der tager dig direkte til færgen på Containerkajen 4, Hirtshals. Når du kommer til havneområdet, er det nemt at finde Norröna. 

Togforbindelser
De regionale tog kører fra Aalborg til Hjørring. Fra Hjørring er der et lokaltog til Hirtshals. Rejsetiden fra Hjørring til Hirtshals er ca. 22 min. Hvis du kommer fra Hirtshals, kan du tage det lokale tog til Hjørring. Fra Hjørring er der gode togforbindelser til andre byer. Turen fra Hjørring til f.eks. Aalborg tager ca. 45 min. Se venligst rejseplanen.dk for detaljer omkring din tog- eller busforbindelse til/fra Hirtshals. 

Bus fra Hirtshals banegård til færgelejet
I forbindelse med vores ankomster til og afrejser fra Hirtshals kører der en bus mellem stationen og Fjord Lines terminal. Busbilletten a kr. 40 betales direkte til chaufføren. Se busplanen.

Lufthavne
Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn. Der er busforbindelse fra Aalborg Lufthavn til Lindholm station, som har togforbindelse til Hirtshals. 

Taxiselskaber i Hirtshals
Hirtshals Taxi
+45 98944000
hhbusservice.dk
 
Godis Taxa
+45 98941789
godis-taxi.dk

Der er holder normalt taxier udenfor terminalen ved Norrönas ankomst til Hirtshals, men det er også muligt at bestille en taxa fra terminalen.

Hoteller
Der ligger flere hoteller i Hirtshals. Hotel Montra Skaga, der ligger forholdsvis tæt på havnen, tilbyder også parkering på hotellets arealer til en pris a kr. 300 for en uge (med forbehold for ændringer). Bussen, der kører fra Hirtshals banegård til terminalen, laver et stop ved Hotel Montra Skaga (ved tankstationen, der ligger lige overfor parkeringspladsen) når den kører til/fra Hirtshals banegård. 

Montra Skaga Hotel
Willemoesvej 1
DK-9850 Hirtshals
+45 98 94 55 00
skagahotel.dk

Nyttige links
dsb.dk
rejseplanen.dk
krak.dk
mols-linien.dk (færgen mellem Sjælland og Jylland)
nordjyllandstrafikselskab.dk (busser i Nordjylland)

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.