Nedenfor har vi samlet en række praktiske informationer vedrørende vores tjek ind i Hirtshals.


Tjek ind åbingstider

Tjek ind åbner tre timer før afrejse. Før dette tidspunkt er det ikke muligt at opholde sig på havneområdet. 


Terminalen i Hirtshals

Norrönas indtjekning foretages af Fjord Line fra Fjord Lines terminal beliggende på adressen Containerkajen 4, 9850 Hirtshals. Terminalen ligger i Hirtshals havn, ca. 15-20 minutter til fods fra Hirtshals centrum. Der forefindes salgsautomater med kaffe/te, læskedrikke og slik samt toiletter på 1.sal i terminalen. Vores gående passagerer går ombord efter en landgangsbro på. 2. sal i terminalen. Der er både elevator og rulletrappe i terminalen. Ombordstigning sker i reglen en time før afrejse. 


Rejsende med bil

Rejsende med bil kan køre direkte til Fjord Lines bil tjek ind, som er tydeligt skiltet på havneområdet (for enden af Sigurd Espersens Vej). Der forefindes toiletter samt salgsautomater med kaffe/te, læskedrikke og slik på bilopstillingspladsen. Alle passagerer, med undtagelse af bilens chauffør, bedes gå ombord via landgangen. Passagererne bliver kørt fra bilopstillingspladsen til terminalen af en shuttlebus. Ved ilandkørsel bedes alle passagerer sidde i bilerne. 


Hvordan kører jeg til færgen?

Det er nemt at køre til Hirtshals Havn fra Hirtshalsmotorevejen, E39. Kør langs E39 til den sidste rundkørsel inden vejen til Hirtshals by. Tag den første afkørsel, som tydeligt er markeret SMYRIL LINE med et færgepiktogram og følg vejen, der tager dig direkte til færgen på Containerkajen 4, Hirtshals. Når du kommer til havneområdet, er det nemt at finde Norröna. 


Togforbindelser

De regionale tog kører fra Aalborg til Hjørring. Fra Hjørring er der et lokaltog til Hirtshals. Rejsetiden fra Hjørring til Hirtshals er ca. 22 min. Hvis du kommer fra Hirtshals, kan du tage det lokale tog til Hjørring. Fra Hjørring er der gode togforbindelser til andre byer. Turen fra Hjørring til f.eks. Aalborg tager ca. 45 min. Se venligst rejseplanen.dk for detaljer omkring din tog- eller busforbindelse til/fra Hirtshals. 


Bus fra Hirtshals banegård til færgelejet

I forbindelse med vores ankomster til og afrejser fra Hirtshals kører der en bus mellem stationen og Fjord Lines terminal. Busbilletten a kr. 30 betales direkte til chaufføren. Se busplan her.


Lufthavne

Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn. Der er busforbindelse fra Aalborg Lufthavn til Lindholm station, som har togforbindelse til Hirtshals. 


Taxiselskaber i Hirtshals

Hirtshals Taxi
+45 98944000
hhbusservice.dk
 
Godis Taxa
+45 98941789
godis-taxi.dk

Der er holder normalt taxier udenfor terminalen ved Norrönas ankomst til Hirtshals, men det er også muligt at bestille en taxa fra terminalen.


Hoteller

Der ligger flere hoteller i Hirtshals. Hotel Montra Skaga, der ligger forholdsvis tæt på havnen, tilbyder også parkering på hotellets arealer til en pris a kr. 200 for en uge (med forbehold for ændringer). Bussen, der kører fra Hirtshals banegård til terminalen, laver et stop ved Hotel Montra Skaga (ved tankstationen, der ligger lige overfor parkeringspladsen) når den kører til/fra Hirtshals banegård. 

Montra Skaga Hotel
Willemoesvej 1
DK-9850 Hirtshals
+45 98 94 55 00
skagahotel.dk
 

Nyttige links

dsb.dk
rejseplanen.dk
krak.dk
mols-linien.dk (færgen mellem Sjælland og Jylland)
nordjyllandstrafikselskab.dk (busser i Nordjylland)

Katalog 2021

Forudbestil Katalog 2021.

Katalog 2021
Kontakt os

Kontakt os

Ring til os eller skriv til booking@smyrilline.dk for information og bestilling.

9655 8500

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog