MS Norröna sejler til Island hele året – også i vinterhalvåret

Island er et spændende land at besøge. Ikke kun i sommerperioden, men også om vinteren. MS Norrona sejler fra Hirtshals i Danmark til Seyðisfjørður hver lørdag. Undervejs på ruten til Island og fra Island stopper MS Norröna på Færøerne i nogle timer. Under opholdet er der god mulighed for at gå fra borde og opleve Torshavn, én af verdens mindste hovedstæder.

Seyðisfjörður ligger på den islandske østkyst og fungerer også som havn for vores færge. Det østlige del af Island er rig på historie og kultur, både tilbage fra etableringen og til i dag. I hver fjord, på hver gård eller i hver by, selv i det fjernest liggende højland, udruller historien sig i form af et museum, ruiner eller andre historiske steder.

Østkysten er også hjemsted for landets største skov, frodige landbrug og en række små fjorde og ø’er. Vil I læse mere om Island kan I gøre på Visit Islands hjemmeside her.

Vinteren på Island kan være barsk, men også en smuk oplevelse. Den største oplevelse om vinteren er nordlyset, også kaldet Aurora Borealis. I kan være heldige at opleve dette spektakulære syn er i perioden september-april og den bedste chance er når vejret er klart med let frost og på steder langt væk fra beboede, oplyste områder.

Under sejlads til Island om vinteren er der på strækningen mellem Færøerne og Island kun åbent i Nóatún Cafeteria og der tilbydes Dagens Ret.  
 
Vigtigt: Vinterdæk er påkrævet på Island i perioden september-maj. Hold dig opdateret vedr. vejrforholdene her.

Sejlads til Island i vinterhalven

Se specifikke betingelser vedr. sejlads til Island i vinterhalven her.

Se betingelser
Sejlads til Island i vinterhalven.

Island om vinteren

Island om vinteren

Hvordan man kører på Island

Hvordan man kører på Island

Vind et gavekort

Vind et gavekort på kr. 1.000 til din næste rejse med Norröna.
Hver måned trækker vi lod om et gavekort blandt alle vores nyhedsbrevsmodtagere.

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.