Island motorcykel ferie

Island er kendt som et attraktivt sted for motorcykelferie og er velegnet til at kombinerer køreglæde med uforglemmelige naturoplevelser. 

De store oplevelser begynder allerede, når du kører i land i den lille havneby Seyðisfjörður i Østisland. Du starter turen med at køre ad snoede veje op til passet. På den anden side af bjergpasset Fjarðarheiði, kun 26 km væk, ligger ringvejen, som fører dig hele Island rundt.

Ringvejen, rute 1, er asfalteret, og du kan køre hele øen rundt på ringvejen på almindelig motorcykel. De fleste større landeveje er også asfalterede, men det kan overraske rejsende, at en stor del af det islandske vejsystem består af grusveje. 

Søger du udfordringer? 
Vil du køre offroad, lover vi dig, at du kan få prøvet kræfterne af, for Island byder på enestående eventyr for den erfarene off road motorcyklist. Du kan se frem til Islands vilde, uberørte natur med kløfter, gletsjerfloder og ujævne stier.

Hvornår skal man rejse til Island med motorcykel?
Det bedste tidspunkt at besøge Island med motorcykel er fra maj til september, hvor sandsynligheden for sne er lav. Vejret er meget omskifteligt, og du kan opleve sol, tåge, vind, regn og endda sne på samme dag. Sørg for at være forberedt til turen rundt Island. 

Tankstationer 
Der forefindes selvbetjenings tankstationer i alle byer og langs større landeveje. Afstanden mellem tankstationer kan variere. Sørg for, at du har brændstof nok til at nå den næste.

 

Find den bedste tilgængelige pris online

Pris pr. person, når 2 rejser sammen

fra kr. 2.280

Se sejlplan 2022

  • Inklusiv i prisen
    • Færgesejlads Danmark-Island t/r
    • 2-personers kahyt u/vindue (underkøjer)
    • Motorcykel (uden trailer og sidevogn)
  • Tilkøbsmuligheder
    • Forudbestil forplejningen ombord og spar i forhold til priserne ombord. Se priser o.s.v. her​
Ring og bestil på +45 9655 8500 eller send en email til booking@smyrilline.dk Bestil rejsen

Smyril Line tilbyder attraktive betalingsbetingelser: 25% af rejsens pris betales ved bestilling. De resterende 75% af rejsens pris betales 32 dage før afrejse. Gør gavn af vores attraktive betalingsbetingelser og book den ønskede kahytstype og afrejsedato i god tid.

 

Oplevelser i Island

Leder du efter en autentisk naturoplevelse i Island, men holder dig tilbage på grund af den voksende turisme, især omkring Reykjavík (The Golden Circle), så er vi eksperter i at finde de steder i landet, hvor turismen ikke har taget overhånd. Vi har flere gode ideer til autentiske islandske naturoplevelser, hvor gæstfrie islændinge med stolthed viser landet frem for dig. 

10 ideer til oplevelser i Island
Oplevelser i Island

Midlertidig import af køretøj

Rejsende til Island med udenlandsk bopæl og uden returbillet inden for 3 måneder skal udfylde E9 formularen.

Læs mere
Midlertidig import af køretøj

Katalog 2022

Se vores udvalg af rejser, og bliv inspireret til din næste rejse til Island og Færøerne.

Læs online Katalog 2022
Kontakt os

Kontakt os

Ring til os eller skriv til booking@smyrilline.dk for information og bestilling.

9655 8500 Bestil katalog

Bliv inspireret

Vil du modtage løbende information om gode tilbud er det nemt! Du tilmelder dig blot vores nyhedsbrev og får så en e-mail, når vi har specielt gode tilbud og nyheder. 

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog