Besøg Island med egen bil

Kør ombord på MS Norröna og nyd roen og sejlturen hele vejen til Færøerne, som er vores første stop. Når MS Norröna nærmer sig Færøerne, kan du pludselig se øerne vise sig. Små, maleriske landsbyer, barske og samtidig fascinerende landskaber, bølgerne, der konstant slår mod klipperne. Udsigten er fantastisk smuk.

Når MS Norröna når længere mod nordvest, kommer Island, den vilde ø, til syne. Vi lægger til i den maleriske landsby Seyðisfjörður i Østisland, der ligger omkranset af majestætiske bjerge ved fjorden af samme navn.

Med sine kun 700 indbyggere emmer Seyðisfjörður af uspoleret natur, kultur og en omfavnende gæstfrihed. På den anden side af bjergpasset Fjarðarheiði, kun 26 km væk, ligger ringvejen, som fører dig hele Island rundt.

 

Find den bedste tilgængelige pris online

Pris pr. person, når 2 rejser sammen

fra kr. 2.595

Se sejlplan 2022

  • Inklusiv i prisen
    • Færgesejlads Danmark-Island t/r
    • 2-personers kahyt u/vindue (underkøjer)
    • Egen bil <1,9m H & 5m L
  • Tilkøbsmuligheder
    • Forudbestil forplejningen ombord og spar i forhold til priserne ombord. Se priser o.s.v. her​
Ring og bestil på +45 9655 8500 eller send en email til booking@smyrilline.dk Bestil rejsen

Smyril Line tilbyder attraktive betalingsbetingelser: 25% af rejsens pris betales ved bestilling. De resterende 75% af rejsens pris betales 32 dage før afrejse. Gør gavn af vores attraktive betalingsbetingelser og book den ønskede kahytstype og afrejsedato i god tid.

 

Oplevelser i Island

Leder du efter en autentisk naturoplevelse i Island, men holder dig tilbage på grund af den voksende turisme, især omkring Reykjavík (The Golden Circle), så er vi eksperter i at finde de steder i landet, hvor turismen ikke har taget overhånd. Vi har flere gode ideer til autentiske islandske naturoplevelser, hvor gæstfrie islændinge med stolthed viser landet frem for dig. 

10 ideer til oplevelser i Island
Oplevelser i Island

Udflugter på Island

At rejse på Island er i sig selv en stor oplevelse, fyldt med storslåede og alsidige naturoplevelser. Undervejs er der mulighed for at tage på en lang række forskelligartede udflugter.

Læs mere
Udflugter på Island

Til Island om vinteren

Island er et spændende land at besøge. Ikke kun i sommerperioden, men også om vinteren. MS Norrona sejler fra Hirtshals i Danmark til Seyðisfjørður hver lørdag. 

Læs mere
Til Island om vinteren

Midlertidig import af køretøj

Rejsende til Island med udenlandsk bopæl og uden returbillet inden for 3 måneder skal udfylde E9 formularen.

Læs mere
Midlertidig import af køretøj

Katalog 2022

Se vores udvalg af rejser, og bliv inspireret til din næste rejse til Island og Færøerne.

Læs online Katalog 2022
Kontakt os

Kontakt os

Ring til os eller skriv til booking@smyrilline.dk for information og bestilling.

9655 8500 Bestil katalog

Bliv inspireret

Vil du modtage løbende information om gode tilbud er det nemt! Du tilmelder dig blot vores nyhedsbrev og får så en e-mail, når vi har specielt gode tilbud og nyheder. 

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog