Besøg Island med egen bil

Kør ombord på MS Norröna og nyd roen og sejlturen hele vejen til Færøerne, som er vores første stop. Når MS Norröna nærmer sig Færøerne, kan du pludselig se øerne vise sig. Små, maleriske landsbyer, barske og samtidig fascinerende landskaber, bølgerne, der konstant slår mod klipperne. Udsigten er fantastisk smuk.

Når MS Norröna når længere mod nordvest, kommer Island, den vilde ø, til syne. Vi lægger til i den maleriske landsby Seyðisfjörður i Østisland, der ligger omkranset af majestætiske bjerge ved fjorden af samme navn.

Med sine kun 700 indbyggere emmer Seyðisfjörður af uspoleret natur, kultur og en omfavnende gæstfrihed. På den anden side af bjergpasset Fjarðarheiði, kun 26 km væk, ligger ringvejen, som fører dig hele Island rundt.

 

Find vores bedste pris online


Se priser og book online ved at klikke på linket BESTIL REJSEN nedenfor.

Du er også velkommen til at ringe til os eller sende en mail, vi hjælper dig gerne.

Ring og bestil på +45 96 55 85 00 eller send en email til booking@smyrilline.dk Bestil rejsen

Smyril Line tilbyder attraktive betalingsbetingelser: 25% af rejsens pris betales ved bestilling. De resterende 75% af rejsens pris betales 32 dage før afrejse. Gør gavn af vores attraktive betalingsbetingelser og book den ønskede kahytstype og afrejsedato i god tid.

 

Oplevelser i Island

Leder du efter en autentisk naturoplevelse i Island, men holder dig tilbage på grund af den voksende turisme, især omkring Reykjavík (The Golden Circle), så er vi eksperter i at finde de steder i landet, hvor turismen ikke har taget overhånd. Vi har flere gode ideer til autentiske islandske naturoplevelser, hvor gæstfrie islændinge med stolthed viser landet frem for dig. 

10 ideer til oplevelser i Island
Oplevelser i Island.

Udflugter på Island

At rejse på Island er i sig selv en stor oplevelse, fyldt med storslåede og alsidige naturoplevelser. Undervejs er der mulighed for at tage på en lang række forskelligartede udflugter.

Læs mere
Udflugter på Island.

Til Island om vinteren

Island er et spændende land at besøge. Ikke kun i sommerperioden, men også om vinteren. MS Norrona sejler fra Hirtshals i Danmark til Seyðisfjørður hver lørdag. 

Læs mere
Til Island om vinteren.

Midlertidig import af køretøj

Rejsende til Island med udenlandsk bopæl og uden returbillet inden for 3 måneder skal udfylde E9 formularen.

Læs mere
Midlertidig import af køretøj.

Vind et gavekort

Vind et gavekort på kr. 1.000 til din næste rejse med Norröna.
Hver måned trækker vi lod om et gavekort blandt alle vores nyhedsbrevsmodtagere.

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.