Besøg Island og medbring egen autocamper eller campingvogn

En kør-selv-ferie i Island er en god og populær måde at udforske Island og komme tæt på den imponerende islandske natur - dampende gejsere, termiske bade, boblende svovlgrave, brusende vandfald, ulmende vulkaner, månelandskaber af lava, flydende isbjerge, kælvende gletsjere og små maleriske landsbyer. Oplev friheden ved at tage din autocamper eller campingvogn med til Island. Du bestemmer selv, hvor langt du vil køre, og hvor meget du vil se. 

Besøg Islands mange vandfald. Se hvordan Skogafoss danner smukke regnbyger og prøv at gå bag om vandfaldet Sejlandsfoss, og oplev det mest berømte af dem alle, Gullfoss. 

Vi anbefaler at bestille i god tid
Pladsen på dækket er begrænset, og kan ofte blive udsolgt i sommersejladsen. Vi anbefaler at bestille i god tid, hvis du rejser med et større køretøj. 

Den bedste rejseperiode 
Campingpladser i Island er normalt åbne fra midten af maj til midten af september. På Færøerne har campingplaserne kun åbent i højsæsonen. Ønsker at besøge både Island og Færøerne med din autocamper eller campingvogn, anbefaler vi derfor, at du rejser om sommeren. 

Praktisk information
Det er tilladt at medbringe gasflasker ombord på MS Norröna. Dette skal dokumenteres med et klistermærke på forruden. Gas- og brændevæsketilførsel på køretøjet/campingvognen skal afkobles/lukkes inden ombord kørsel. Der er ikke mulighed for at få strømtilførsel på bildækket. Det er kun tilladt at medbringe dåsemad til Island. 

 

Find den bedste tilgængelige pris online

Pris pr. person, når 2 rejser sammen

fra kr. 6.175

Se sejlplan 2021
Se sejlplan 2022

  • Inklusiv i prisen
    • Færgesejlads Danmark-Island t/r 
    • 2-personers kahyt u/vindue (underkøjer)
    • Autocamper op til 7 m
  • Tilkøbsmuligheder
    • Forudbestil forplejningen ombord og spar i forhold til priserne ombord. Se priser o.s.v. her​
Ring og bestil på +45 9655 8500 eller send en email til booking@smyrilline.dk Bestil rejsen

Smyril Line tilbyder attraktive betalingsbetingelser: 25% af rejsens pris betales ved bestilling. De resterende 75% af rejsens pris betales 32 dage før afrejse. Gør gavn af vores attraktive betalingsbetingelser og book den ønskede kahytstype og afrejsedato i god tid.

 

Campingkort Island 2021

Det islandske campingkort er et kort, der giver to voksne og op til fire børn adgang til omkring 40 campingpladser rundt om i Island. Hvert kort er gyldigt i 28 nætter, og kortet er gyldigt for telt, campingvogn, autocamper eller andre campingkøretøjer.

Campingkort 2021 kan købes ombord MS Norröna for kun kr. 1.177

For mere information om campingpladserne på Island, venligst besøg utilegukortid.is​ eller Smyril Line.

Campingkort Island 2021

10 ideer til oplevelser i Island

Leder du efter en autentisk naturoplevelse i Island, men holder dig tilbage på grund af den voksende turisme, især omkring Reykjavík (The Golden Circle), så er vi eksperter i at finde de steder i landet, hvor turismen ikke har taget overhånd. Vi har flere gode ideer til autentiske islandske naturoplevelser, hvor gæstfrie islændinge med stolthed viser landet frem for dig. 

10 ideer til oplevelser i Island
10 ideer til oplevelser i Island

Envejsbillet til Island med køretøj

Den islandske toldmyndighed påkræver, at passagerer, der rejser til Island med et køretøj og på en envejsbillet, skal udfylde formularen E9, som er en tolderklæring, forud for indrejse til Island. Fomularen finder du her. Den udfyldte formular bedes sendt pr. mail til e9@smyrilline.fo sammen med dit booking nummer. For yderligere informationer se her (PDF).

Envejsbillet til Island med køretøj

Forudbestil Kataloget 2022

Se vores udvalg af rejser, og bliv inspireret til din næste rejse til Island og Færøerne.

Læs online Forudbestil Kataloget 2022
Kontakt os

Kontakt os

Ring til os eller skriv til booking@smyrilline.dk for information og bestilling.

9655 8500 Bestil katalog

Bliv inspireret

Vil du modtage løbende information om gode tilbud er det nemt! Du tilmelder dig blot vores nyhedsbrev og får så en e-mail, når vi har specielt gode tilbud og nyheder. 

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog