En eller to uger rundt i Island

Dette er en meget alsidig tur, der præsentere næsten hele Island, uden at skulle haste for meget. Den inkluderer alle Islands højdepunkter, bortset fra det centrale højland og Vestfjodene. Turen er velegnet for rejsende, der vil have god tid til at se så meget af Island som muligt. 

Dette er en intensiv tur rundt Island, hvor dagene skiftevis indeholder mere og mindre kørsel, så der er plads til at hvile sig også. Du kommer til de vigtigste steder i landet inkl. Vestfjordende og Snäfellsnes halvøen. 

Periode Varighed Priser fra
Efterår
25.09-16.10.2021
14 dages rejse lør.-lør.
(8 nætters ophold)
7300 DKK p/p
2-køjes kahyt uden vindue
7300 DKK p/p
Efterår
25.09-09.10.2021
21 dages rejse lør.-lør.
(15 nætters ophold)
11325 DKK p/p
2-køjes kahyt uden vindue
11325 DKK p/p
Sommer
01.05-22.05, 28.08-11.09.2021
14 dages rejse lør.-lør.
(8 nætters ophold)
9540 DKK p/p
2-køjes kahyt uden vindue
9540 DKK p/p
Sommer
28.08-04.09.2021
21 dages rejse lør.-lør.
(15 nætters ophold)
14810 DKK p/p
2-køjes kahyt uden vindue
14810 DKK p/p
Sommer
08.06-10.08.2021
14 dages rejse tir.-lør.
(7 nætters ophold)
10930 DKK p/p
2-køjes kahyt uden vindue
10930 DKK p/p
Sommer
08.06-03.08.2021
21 dages rejse tir.-lør.
(14 nætters ophold)
16845 DKK p/p
2-køjes kahyt uden vindue
16845 DKK p/p
Vis mere Luk
 • Inklusiv i prisen
  • Pris pr. person, når 2 personer rejser sammen
  • Sejlads Danmark- Island-Danmark
  • Kahyt uden vindue
  • Egen bil <1,9m H & 5m L
  • Dobbeltværelse på Island
  • Morgenmad på overnatningsstederne
  • Ruteprogram dag for dag på Island
  • Island vejkort
 • Tilkøbsmuligheder
  • Forudbestilling af forplejning ombord, se mere her
  • Minibar i kahyt m. vindue, se mere her
Ring og bestil på +45 9655 8500 eller send en email til booking@smyrilline.dk Bestil rejsen

Smyril Line tilbyder attraktive betalingsbetingelser: 25% af rejsens pris betales ved bestilling. De resterende 75% af rejsens pris betales 32 dage før afrejse. Gør gavn af vores attraktive betalingsbetingelser og book den ønskede kahytstype og afrejsedato i god tid.

 

Rute eksempler

 • 1 uge

  Denne tur går hele vejen rundt om Island, hovedsageligt på hovedvejen og svarer til 1800-2000 km, hvor af 90% er asfalteret, resten af turen er på let fremkommelig grusvej. Du vil besøge nogle af de mest spektakulære steder på Island - mest af Island på kortest tid!

  Se rutebeskrivelser
 • 2 uger

  Dette er en meget alsidig tur, der præsentere næsten hele Island, uden at skulle haste for meget. Det inkluderer alle Islands højdepunkter, bortset fra det centrale højland og vestfjodene. Turen er meget egnet for gæster, der gerne vil have god tid til at se så meget af Island som muligt.

  Se rutebeskrivelser
 • 2 uger inkl. Vestfjordene

  Dette er en rejse Island rundt incl. Vestfjordene. Dage med meget kørsel efterfølges med dage med mindre kørsel så der er mulighed for hvil ind imellem, men programmet er meget intensiv og includere selvfølgelig hovedattraktionerne på Island (Skaftafell, Geysir, Gullfoss og Pingvellir, Snæfellsnes halvøen, Akureyri, Mývatn, Dettifoss), samt nogle af de mindre kendte steder (vestfjordene, Pjórsárdalur).

  Se rutebeskrivelser

Rejsedokument

Når du bestiller en rundrejse, får du et detaljeret rejsedokument, der indeholder adressen på den bestilte indkvartering samt vejvisning hertil. Vi fremsender også vouchere for indkvartering og andre købte ydelser så som udflugter. 

 

Særlige behov

Hvis du har særlige behov, bedes du informere os herom ved booking. 

 

Kørsel på Island

Kørsel på Island kan være helt anderledes end hvad du er vant til. Vi anbefaler, at du besøger hjemmesiden safetravel.is, hvor du finder beskrivelser af, hvad du kan forvente og retningslinjer for, hvordan du håndterer forskellige situationer, der måtte opstå i forbindelse med kørsel på Island. 

 

Højlands kørsel på MC

Det er vigtigt at have et vandtæt og stødfast bagagesystem, en god kæde og nye dæk. Især i det indre højland er det bedst at bruge dæk med en grov enduro-profil. Der findes historier om folk, der afsluttede et sæt dæk efter 1800 km, fordi grusen er skarp og ødelæggende. Det er meget nyttigt at medbringe et værktøj til måling af lufttrykket i dækkene, lappegrej og en ekstra tank til brændstof, især hvis du også bruger brændstof til madlavning. Vær omhyggelig, når du pakker: låg kan let rystes af kasser, hvis de ikke er godt fastgjort.

Alt i alt, hvis du forbereder dig grundigt på forhånd og medbringe en stor motorcykel, bliver det helt sikkert et vidunderligt eventyr.

Det er muligt at køre højlandsruter som Sprengisandur, bag bjergene og på ruten til Askja, hvis du har en god 4x4 enduro-motorcykel (ikke turcykel), og hvis du kører meget forsigtig. For turcykler anbefaler vi at blive på hovedveje og ikke køre gennem højlandet med den mulige undtagelse af ruten til Kjölur. 

 

Snekæder

Vi anbefaler at medbringe snekæder i perioden uden for juni, juli og august.

 

Faste ruter

Ruterne på Island er faste. I tilfælde af fuldt booket overnatning i højsæsonen (juni, juli og august) kan rejsende forvente små ændringer i rejseplanerne.

Udflugter på Island

At rejse på Island er i sig selv en stor oplevelse, fyldt med storslåede og alsidige naturoplevelser. Undervejs er der mulighed for at tage på en lang række forskelligartede udflugter.

Læs mere
Udflugter på Island

Island vejkort

Ved bestilling af en pakkerejse til Island fremsender vi et vejkort over Island, når rejsens fulde beløb er betalt.

Island vejkort

10 ideer til oplevelser i Island

Leder du efter en autentisk naturoplevelse i Island, men holder dig tilbage på grund af den voksende turisme, især omkring Reykjavík (The Golden Circle), så er vi eksperter i at finde de steder i landet, hvor turismen ikke har taget overhånd. Vi har flere gode ideer til autentiske islandske naturoplevelser, hvor gæstfrie islændinge med stolthed viser landet frem for dig. 

10 ideer til oplevelser i Island
10 ideer til oplevelser i Island

Tilbud

Early Bird

Island pakkerejse med forudbestilt indkvartering på Island og med mulighed for stop-over på Færøerne på udrejsen – spar kr. 1.000 pr. person

Se tilbud

På udvalgte afgange i juni tilbyder vi en rabat på kr. 1.000 per person når to personer rejser sammen.

Afrejse fra Hirtshals lørdag
5., 12. og 19. juni 2021

Afrejse fra Hirtshals tirsdag
8., 15. og 22. juni 2021

Retur fra Seyðisfjörður torsdag
17. juni, 24. juni og 1. juli 2021

På denne Islands rejse vil du bo på forskellige hoteller, gæstgiverier eller bondegårde rundt Island, og du kommer til at opleve det bedste Island har at tilbyde.

Ruten går rundt Ringvej 1 på Island, og du besøger således mange af Islands mest spektakulære steder. 

Stop-over på Færøerne

Hvis du afrejser fra Hirtshals en lørdag, er der et stop på Færøerne på 3 nætter. Vi kan tilbyde dig et ophold i dobbeltværelse på det splinternye 4* Superior Hotel Brandan i 3 nætter til kun kr. 1.905 pr person.

På denne rejse har du friheden til at beslutte hvad du skal se og opleve på Island og Færøerne, men glem ikke at se vores forslag nedenfor

Tilbudsprisen pr. person

når 2 rejser sammen

fra kr. 9.930

 • Inklusiv i prisen
  • Sejlads Danmark – Island – Danmark (obligatorisk stop-over på Færøerne søndag til onsdag, ved afrejse fra Hirtshals en lørdag)
  • 2 personers kahyt uden vindue
  • 1 alm. personbil <1,9mH & 5m L
  • 7 nætter på Island på hotel, gæstgiveri eller bondegård i dobbeltværelse med eget bad/toilet
  • Morgenmad på overnatningsstederne
  • Dag til dag programforslag på Island
  • Vejkort over Island
 • Tilkøbsmuligheder
  • Spar penge ved at forudbestille måltiderne ombord. Se priser og andet her.
  • Opgradering til kahyt med vindue kr. 1.070 pr. person
  • Opgradering til kahyt med vindue og dobbelt seng kr. 2.050 pr. person
  • Opgradering til Deluxe kahyt kr. 4.040 pr. person
  • 3 nætter i dobbeltværelse på 4* Superior Hotel Brandan i Tórshavn kr. 1.905 pr. person 

Smyril Line tilbyder attraktive betalingsbetingelser: 25% af rejsens pris betales ved bestilling. De resterende 75% af rejsens pris betales 32 dage før afrejse. Gør gavn af vores attraktive betalingsbetingelser og book den ønskede kahytstype og afrejsedato i god tid.

 

<p>Island pakkerejse med forudbestilt indkvartering på Island og med mulighed for stop-over på Færøerne på udrejsen – spar kr. 1.000 pr. person</p>
Spar 1.000,- pr. person

Hvordan man kører på Island

Hvordan man kører på Island

Bliv inspireret

Vil du modtage løbende information om gode tilbud er det nemt! Du tilmelder dig blot vores nyhedsbrev og får så en e-mail, når vi har specielt gode tilbud og nyheder. 

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog