Ophold i feriehuse

Hvis du gerne vil have ro og fred i inspirerende omgivelser med familie og venner, er en feriehusferie det rigtige for dig. Feriehusene på Island er næsten alle privatejede og derfor også individuelt indrettede, så I får en autentisk ferieoplevelse. 

Du kan vælge en opholdslængde på en eller to uger i Island. Vælger du at rejse i en uge, vil opholdet ligge i det nordlige Island. Vælger du et ophold på to uger, kommer du rundt hele øen. Vores ruteprogrammer giver jer forslag til, hvad der er værd at se op opleve i de forskellige områder. I feriehuset er der mulighed for hygge over fælles madlavning og afslapning efter dagens oplevelser.

Praktisk omkring ferieboligerne
Alle feriehusene er privatejede, indrettet individuelt og udstyret med stue, soverum, spiseplads, køkken samt bad og toilette. Køkkenet har køleskab og service til det antal bookede personer. Vær opmærksom på, at du skal efterlade feriehuset rengjort og indflytningsklart til næste kunde. 

Der er meget at se i de forskellige regioner i Island. 

Vi har ruteprogrammer til en eller to uger i Island. Se venligst rutebeskrivelsen nedenfor. 

Vi har udarbejdet ruteprogram langs hele ruten og I vil kunne opleve svovllandskaber og brusende store vandfald, ulmende vulkaner, lavalandskaber, geysere og gletchere og små hyggelige landsbyer. Island er måske mest kendt for sine vulkaner og de 170 varme kilder, som er opstået i forbindelse med at jordens skorpe mod klodens indre er tyndere end i Europa og Amerika og der er mange muligheder for et udendørs bad i 38 graders varmt vand, næsten hver landsby byder på sin egen ”pool”. I kan læse ruteprogrammer nederst på denne side.

Periode Varighed Priser fra
Efterår
18.09.2021
15 dages rejse lør.-lør.
(8 nætters ophold)
9760 DKK p/p
2-køjes kahyt uden vindue
9760 DKK p/p
Efterår
18.09.2021
21 dages rejse lør.-lør.
(15 nætters ophold)
14620 DKK p/p
2-køjes kahyt uden vindue
14620 DKK p/p
Efterår
25.09-16.10.2021
15 dages rejse lør.-lør.
(8 nætters ophold)
8485 DKK p/p
2-køjes kahyt uden vindue
8485 DKK p/p
Efterår
25.09-09.10.2021
21 dages rejse lør.-lør.
(15 nætters ophold)
13080 DKK p/p
2-køjes kahyt uden vindue
13080 DKK p/p
Vis mere Luk
 • Inklusiv i prisen
  • Pris pr. person, når 2 personer rejser sammen
  • Sejlads Danmark- Island-Danmark
  • Kahyt uden vindue
  • Egen bil <1,9m H & 5m L
  • Ophold i feriehuse på Island
  • Sengelinned, håndklæder, varme og elektricitet. Slutrengøring er ikke inkluderet, og gæsten skal gøre rent inden udcheckning.
  • Ruteprogram dag for dag på Island
  • Island vejkort
 • Tilkøbsmuligheder
  • Forudbestilling af forplejning ombord, se mere her
  • Minibar i kahyt m. vindue, se mere her
Ring og bestil på +45 9655 8500 eller send en email til booking@smyrilline.dk Bestil rejsen

Smyril Line tilbyder attraktive betalingsbetingelser: 25% af rejsens pris betales ved bestilling. De resterende 75% af rejsens pris betales 32 dage før afrejse. Gør gavn af vores attraktive betalingsbetingelser og book den ønskede kahytstype og afrejsedato i god tid.

 

Rutebeskrivelse

 • 1 uge

  Denne tur er tilrettelagt, så du ikke behøver at køre så langt hver dag og har tiden og friheden til at tage af sted på daglige ture. Undervejs overnatter du 6 nætter det samme sted, enten i et feriehus eller på ho-tel i Akureyri/Mývatn området. Den sidste nat overnattes i Egilsstadir området.  

  Se rutebeskrivelser
 • 2 uger

  Dette er sommerhuset tur i den version, der begynder med 3 nætter i det nordlige og går mod uret rundt om i landet.

  Se rutebeskrivelser

Rejsedokument

Når du bestiller en rundrejse, får du et detaljeret rejsedokument, der indeholder adressen på den bestilte indkvartering samt vejvisning hertil. Vi fremsender også vouchere for indkvartering og andre købte ydelser så som udflugter. 

 

Særlige behov

Hvis du har særlige behov, bedes du informere os herom ved booking. 

 

Kørsel på Island

Kørsel på Island kan være helt anderledes end hvad du er vant til. Vi anbefaler, at du besøger hjemmesiden safetravel.is, hvor du finder beskrivelser af, hvad du kan forvente og retningslinjer for, hvordan du håndterer forskellige situationer, der måtte opstå i forbindelse med kørsel på Island. 

 

Højlands kørsel på MC

Det er vigtigt at have et vandtæt og stødfast bagagesystem, en god kæde og nye dæk. Især i det indre højland er det bedst at bruge dæk med en grov enduro-profil. Der findes historier om folk, der afsluttede et sæt dæk efter 1800 km, fordi grusen er skarp og ødelæggende. Det er meget nyttigt at medbringe et værktøj til måling af lufttrykket i dækkene, lappegrej og en ekstra tank til brændstof, især hvis du også bruger brændstof til madlavning. Vær omhyggelig, når du pakker: låg kan let rystes af kasser, hvis de ikke er godt fastgjort.

Alt i alt, hvis du forbereder dig grundigt på forhånd og medbringe en stor motorcykel, bliver det helt sikkert et vidunderligt eventyr.

Det er muligt at køre højlandsruter som Sprengisandur, bag bjergene og på ruten til Askja, hvis du har en god 4x4 enduro-motorcykel (ikke turcykel), og hvis du kører meget forsigtig. For turcykler anbefaler vi at blive på hovedveje og ikke køre gennem højlandet med den mulige undtagelse af ruten til Kjölur. 

 

Snekæder

Vi anbefaler at medbringe snekæder i perioden uden for juni, juli og august.

 

Faste ruter

Ruterne på Island er faste. I tilfælde af fuldt booket overnatning i højsæsonen (juni, juli og august) kan rejsende forvente små ændringer i rejseplanerne.

Udflugter på Island

At rejse på Island er i sig selv en stor oplevelse, fyldt med storslåede og alsidige naturoplevelser. Undervejs er der mulighed for at tage på en lang række forskelligartede udflugter.

Læs mere
Udflugter på Island

Island vejkort

Ved bestilling af en pakkerejse til Island fremsender vi et vejkort over Island, når rejsens fulde beløb er betalt.

Island vejkort

10 ideer til oplevelser i Island

Leder du efter en autentisk naturoplevelse i Island, men holder dig tilbage på grund af den voksende turisme, især omkring Reykjavík (The Golden Circle), så er vi eksperter i at finde de steder i landet, hvor turismen ikke har taget overhånd. Vi har flere gode ideer til autentiske islandske naturoplevelser, hvor gæstfrie islændinge med stolthed viser landet frem for dig. 

10 ideer til oplevelser i Island
10 ideer til oplevelser i Island

Hvordan man kører på Island

Hvordan man kører på Island

Bliv inspireret

Vil du modtage løbende information om gode tilbud er det nemt! Du tilmelder dig blot vores nyhedsbrev og får så en e-mail, når vi har specielt gode tilbud og nyheder. 

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog