Færgesejlads og hotelophold

REJSEPLAN
Afrejse fra Hirtshals er lørdag kl. 15:30, og ankomst i Tórshavn er søndag kl. 22:30. Du bor på 4* Hotel Brandan fra søndag til fredag. Afrejse fra Tórshavn er fredag morgen kl. 03:30, og ankomst i Hirtshals er lørdag kl. 12:30. 

AFREJSE FRA HIRTSHALS
Lørdage i perioden 04.06 – 13.08.2022

HJEMREJSE FRA TÓRSHAVN
Fredage i perioden 10.06 – 19.08.2022

Prisen pr. person, når 2 personer rejser sammen


Kahyt u/vindue: fra kr. 6.370

Kahyt m/vindue: fra kr. 6.670

Kahyt m/dobbeltseng & vindue: fra kr. 6.870

Luksuskahyt: fra kr. 7.170

Nordic luksuskahyt: fra kr. 7.370

 • Inklusiv i prisen
  • Færgesejlads Hirtshals – Torshavn – Hirtshals
  • Kahyt
  • Egen personbil med <1,9m H & 5m L
  • 5 overnatninger på 4* Superior Hotel Brandan
  • Morgenmad på hotellet
 • Tilkøbsmuligheder
  • Spar penge ved forudbestilling af måltiderne ombord. Se priser etc her.
  • Minibar i kahyt m/vindue, se mere her.
Ring og bestil på +45 9655 8500 eller send en email til booking@smyrilline.dk Bestil rejsen

Smyril Line tilbyder attraktive betalingsbetingelser: 25% af rejsens pris betales ved bestilling. De resterende 75% af rejsens pris betales 32 dage før afrejse. Gør gavn af vores attraktive betalingsbetingelser og book den ønskede kahytstype og afrejsedato i god tid.

 

Mere information & inspiration

 • Hotel Brandan

  Hotel Brandan

  Hotel Branden er et miljøvenligt 4-stjernet superior hotel med 124 dobbeltværelser. Hotellet ligger kun få minutters gang fra Tórshavns bymidte, byens shoppingcenter samt det nationale fodboldstadion og idrætsanlæg. 

  Kontakt
  Oknarvegur 2, 100 Tórshavn
  +298 309290
  hotelbrandan.com

  Læs mere
 • Tórshavn

  Tórshavn

  Med kun omkring 20.000 indbyggere er Tórshavn ikke kun en af verdens mindste hovedstæder, men også en af de mest charmerende med en spændende blanding af gammelt og nyt. Indtag byen til fods, og se gamle, fredede bygninger og arkitekttegnede huse side og side. Vi anbefaler især en spadseretur på halvøen Tinganes, hvor regeringen holder til, og Reyn, som er den gamle og idylliske bydel. Færøernes Kunstmuseum og Nordens Hus er også et besøg værd. Desuden byder Tórshavn på spændende shopping muligheder. Lokale designere handles i bl.a. Østrøm og hos Guðrun & Guðrun. Det nordiske køkken kan indtages i flere af de spændende og indbydende restauranter i den lille hovedstad.

  Tip: Summartónar – koncerter i hele landet, hvoraf flere er gratis!

 • Nólsoy

  Nólsoy

  Nólsoy er den smukke grønne ø, du kan se lige overfor Tórshavn, Øen er kun ti kvadratkilometer, men der er mere end nok plads til de 817 får, de hundrede tusinde fugle og de 225 mennesker der bor på Nólsoy. Nólsoy er øen for dig, der ønsker at opleve både natur og landsbyhygge på én gang. Der er god mulighed for en gåtur i naturen, f.eks. ad den gamle vardesti over fjeldet Eggjarklettur ud til fyrtårnet Borðan. Turen tager i alt fire timer. Der er flere caféer i Nólsoys eneste bygd, som bærer det samme navn som øen.

  På følgende link: nolsoy.fo kan du læse mere om ture og oplevelser i Nólsoy, og du kan se, hvordan du kommer til Nólsoy. 

 • Kirkjubøur

  Kirkjubøur

  Den historiske bygd Kirkjubøur ligger 10 minutters kørsel fra Tórshavn. Kirkjubøur var bispesæde og således Færøernes åndelige og kulturelle midtpunkt. Olavkirken (1200-tallet), Magnuskatedralen (1300-tallet) og Kongsgården, hvor Paturssonfamilien nu bor på 17. generation, er alle monumenter, der vidner om en lang historie. Hvorfor ikke tage gåturen fra Tórshavn til Kirkjubøur ad den gamle sti? Turen er 7 km lang og forholdsvist let at passere, og udsigten er fantastisk. 

 • Vestmannabjergene

  Vestmannabjergene

  Vestmannabjergene er en af de største turistattraktioner på Færøerne. Kom helt tæt på fuglelivet og de majestætiske omgivelser i form af grotter og stejle klipper. Vi anbefaler en bådtur til Vestmannabjergene, hvor du får mulighed for at komme tæt på fugleliv, majestætiske grotter og imponerende klipper. Book din bådtur på puffin.fo.

 • Saksun & Tjørnuvík

  Saksun & Tjørnuvík

  Det maleriske Saksun er et populært udflugtsmål, som ligger i den nordvestlige del af Streymoy. Ved lavvande kan man gå den cirka 3 km lange tur ud til Atlanterhavet. Kongsbondegården Dúvugarðar fra 1600-tallet er i dag et museum og café i sommermånederne. Lidt nordligere på Streymoy ligger Tjørnuvík i bunden af en bugt med udsigt til de kendte stensøjler ”Kæmpen” og ”Kællingen”.

  På vej til eller fra Tjørnuvík anbefaler vi et fotostop ved det imponerende vandfald Fossá.

 • Gjógv

  Gjógv

  Det billedskønne Gjógv ligger på Eysturoys nordøstkyst. Bygden er kendt for sin landingsplads i øens naturlige slugt. Landingspladsen var bygdens livsnerve, indtil vejen kom i 1960. Gjógv er det færøske ord for slugt.

  Den gamle købmandsbutik fra 1883 er åben som både butik og café om sommeren. Derudover har hotellet Gjáargarður en restaurant. Der er gode vandremuligheder i området. Tæt ved Gjógv ligger også Færøernes højeste bjerg, Slættaratindur. Efter vandreturen op til toppen af det 880m høje bjerg, kan du hvile fødderne og nyde den storslåede udsigt. 

 • Mykines

  Mykines

  Mykines er øhavets vestligste ø. Vandreturen fra bygden Mykines til holmen med fyrtårnet er en helt
  særlig oplevelse. Nyd en fantastisk udsigt over havet mod vest og andre øer mod øst, mens du går over øen. Stedet bliver også kaldt “fuglens paradis” på grund af det storslåede og rige fugleliv –
  herunder hundreder af søde lunder, som bygger huler her i sommermånederne.

  For at bestille færge til Mykines og/ eller at betale for adgang til vandreturen gennem lundekolonien ud til Mykineshólmur, kan du besøge mykines.fo

 • Trælanípan & Gásadalur

  Trælanípan & Gásadalur

  Trælanípa er et af de mest fotograferede steder på Færøerne. Fra kanten af dette forbjerg er der 142m lodret ned til havet, og samtidigt ser du søen Sørvágsvatn – den største indsø på Færøerne. Herfra kan du også se den sydligste del af Streymoy, Hestur, Koltur, Sandoy, Skúvoy og Suðuroy. På den anden side kan du se fuglebjergene Sørvágsbjørg, Mykines og Mykineshólmur. 

  I bygden Gásadalur ligger Færøernes mest kendte vandfald, Múlafossur, der falder ned i Atlanterhavet. Blandt de karakteristiske huse med græstag ligger Gásadalsgarður, som er et guesthouse med tilhørende café. Her kan du nyde landsbyidyllen og hjemmelavede færøske specialiteter. På vej til og fra Gásadalur passerer du bygden Sandavágur, hvor den hyggelige café Fiskastykkið ligger. Her kan du både få frokost samt kaffe og kage.

 • Klaksvík

  Klaksvík

  Klaksvík er Færøernes næststørste by. Den ligger i en dal i bunden af bugten mod nord, der danner havnen. Byen er omkranset af høje fjelde – deriblandt fjeldet Klakkur, som har lagt navn til byen. Vi anbefaler en vandretur til Klakkur, hvor du i godt vejr kan opleve en storslået udsigt. Klaksvík byder på kultur, shopping i hyggelige, små butikker, samt charmerende caféer. 

 • Sandur

  Sandur

  Sandur, som er en af de ældste bygder på Færøerne, er hovedbygden på Sandoy. Sandur er kendt for den store sandstrand og klitterne, samt den naturskønne bugt Søltuvík på vestsiden af Sandoy. Desuden er der to museer i Sandur, og en hyggelig café i nabobygden Skálavík.  Der er færgeforbindelse fra Gamlarætt på Streymoy til Skopun. Besøg turistinformationen ved færgelejet i Skopun for flere tips til udflugtsmål på Sandoy.

 • Hotelferie med 3 nætters ophold

  Hotelferie med 3 nætters ophold
  Færgesejlads og hotelophold. Afrejse lørdage i perioden 02.04 – 28.05 & 20.08 – 22.10.2022.
  Læs mere
 • Hotelferie med 4 nætters ophold

  Hotelferie med 4 nætters ophold
  Færgesejlads og hotelophold. Afrejse tirsdage i perioden 07.06-09.08.2022.
  Læs mere
 • Hotelferie med 7 nætters ophold

  Hotelferie med 7 nætters ophold
  Færgesejlads og hotelophold. Afrejse lørdage i perioden 04.06-06.08.2022.
  Læs mere
 • Hotelferie med 10 nætters ophold

  Hotelferie med 10 nætters ophold
  Færgesejlads og hotelophold. Afrejse lørdage i perioden 02.04 – 21.05 & 20.08 – 15.10.2022.
  Læs mere

Bliv inspireret

Vil du modtage løbende information om gode tilbud er det nemt! Du tilmelder dig blot vores nyhedsbrev og får så en e-mail, når vi har specielt gode tilbud og nyheder. 

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog