Flere gode grunde til at se og opleve Færøerne

I Nordatlanten ligger 18 smukke øer og venter på at blive oplevet. Færøerne er uspoleret skønhed og uberørt natur. Nyt nordisk køkken. Bevaret arkitektur. Verdens reneste luft og friskeste postevand. Et spændende og unikt sted fuldt af natur og kultur, når det er bedst.  Derfor har Lonely Planet valgt Færøerne blandt verdens bedste rejsedestinationer og National Geographic Traveller kåret Færøerne, som verdens mest uspolerede øer. 

Intet sted på Færøerne er du længere væk end 5 km. fra havet, og alle steder har du udsigt til flere af de 340 fjeldtoppe. Der er store områder af uberørt natur. Det er nemt at komme rundt i egen bil på Færøerne. 17 af de 18 øer er tilgængelige. Seks af øerne er forbundne med bro eller tunnel. Og det er noget af det helt særlige ved Færøerne. For selv om du er tæt på den eventyrlige natur har du alle moderne faciliteter, selv om at du befinder dig på nogle forholdsvis små øer midt ude i Nordatlanten.

Du fortjener at opleve de grønne klippeøer, som vikingerne forelskede sig i for mere end 1000 år siden, da de slog sig ned og byggede et samfund op fra grunden. Færingerne er i dag kendt for at være gæstfri og imødekommende. 

Ønsker du at rejse til Færøerne, så har vi helt sikkert en rejse, der passer til dig. Vi tilbyder færgesejlads og pakkerejser til Færøerne. På vores hjemmeside finder du vores udvalg af kør-selv pakkerejser. Du kan vælge mellem at overnatte på hotel i Tórshavn eller på en af de øvrige øer. Du kan også overnatte på et guesthouse eller mere privat i et feriehus. Rejser du på ø-hop, får du de bedste muligheder for at opleve Færøerne – de forskellige øer, byer, landsbyer og natur. 

Vores pakkerejser er omhyggeligt sat sammen, således at din ferie starter i det øjeblik, du kører ombord på MS Norröna, som tager dig med over Nordatlanten. Vi sejler nordover langs den norske bjergryg, tæt forbi Shetlandsøerne til vi ankommer til Tórshavn på Færøerne. Ombord overnatter du i en kahyt til to personer, og du har din egen bil med ombord. På Færøerne har du mulighed for at bo på hotel, guesthouse eller i feriebolig.

Vores rejsekonsulenter har besøgt Færøerne og glæder sig til at hjælpe dig med at bestille din drømmeferie. Ring til os på +45 96 55 85 00 eller skriv til booking@smyrilline.dk

Mere information
Følg disse links nedenfor for mere information om Færøerne:

visitfaroeislands.com
faroeislands.fo

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.