MS Norröna opfylder de strengeste sikkerhedskrav

Vi vil gerne byde dig velkommen ombord på Norröna på vej til Island, Færøerne og på North Atlantic Cruise.

Dette stolte fartøj er det eneste passagerskib, som er dedikeret til at operere i det nordlige Atlanterhav hele året rundt. I løbet af de 39 år, Smyril-Line har sejlet mellem det kontinentale Europa og øerne i Nordatlanten, er Norröna blevet en naturlig forlængelse af det inter-europæiske vejnet.

Mens du bliver båret over havet, vil vores personale at sørge for, at dit ophold på Norröna bliver en uforglemmelig oplevelse. Der er ikke grund til at kede sig ombord på Norröna. Oplev vores restauranter, som vil give dig en mulighed for at prøve en kulinarisk tradition, rodfæstet direkte i vikingetiden. Du sejler trods alt i de gamle vikingers fodspor. 

Omkring det tidligere årtusindskifte satte nordboer - vikinger - sejl mod vestlige have. De rejste til England, de skotske øer i nord, og opdagede nye lande i Nordatlanten, nemlig Færøerne, Island og Grønland. Vikingerne nåede det amerikanske kontinent, som de kaldte Vinland, hundreder af år før Dronningen af Spanien sendte Columbus ud til Vesten for at finde Indien og istedet sejlede mod ramte Amerika.  

For mange af vores rejsende ombord er rejsen over Nordatlanten ombord på Norröna også en udforskning af det store spændende ukendte. Mit håb er, at din rejse viser sig at være lige så oplevelsesrig og lærerig, som du havde forventet. Vi vil helt sikkert gøre vores til at sikre, at den del af din rejse, du tilbringer om bord på Norröna, bliver et varigt minde, som du vil anbefale til venner og bekendte derhjemme.

På Norröna understreger vi vores rødder. Vi er derfor stolte af alt det, som de Nordatlantiske lande har at tilbyde. Dette ser du også i Tax-Free Shoppen, hvor vi er gået langt for at vælge de bedste produkter fra Færøerne, Island og Danmark, som giver et ekko til vores Vikingearv. Grib øjeblikket. Udforsk vores skib. Besøg soldækket og nyd udsynet over horisonten - måske får du øje på en hval på rejsen. En rejse i de nordlige have er altid en speciel oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord på Norröna og ønsker dig en behagelig rejse.

Med venlig hilsen

Kaptajnerne ombord på MS Norröna

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.