Færge til Island og/eller Færøerne

MS Norröna sejler hver uge fra Hirtshals
 
Smyril Lines færge, MS Norröna, sejler ruten over Nordatlanten fra Danmark til Færøerne og Island hele året. I højsæsonen sejler MS Norröna fra Danmark til Færøerne og Island tirsdag. I tillæg er der en afrejse til Færøerne lørdag. Dette giver dig muligheden for at udforske to storslåede destinationer på en rejse. Resten af året er der en ugentlig afgang fra Hirtshals lørdag til Island. Undervejs lægger Norröna til i Tórshavn på Færøerne på udrejsen og på hjemrejsen.
 

Rejs med din egen bil, autocamper eller MC 

Rejser du med Norröna, har du muligheden for at medbringe din egen bil, motorcykel, autocamper eller campingvogn. Skibsrejsen giver dig desuden rig mulighed til afslapning og nydelse ombord, alt imens du nyder udsigten over Nordatlanten.
 

North Atlantic Cruise

Udover selve færgetransporten tilbyder vi pakkerejser til Færøerne og Island samt vores populære North Atlantic Cruise. North Atlantic Cruise tilbydes fra ultimo marts til primo juni og fra ultimo august til ultimo oktober. Krydstogtet tager en uge og er med afrejse lørdag fra Hirtshals. 
 
Udforsk vores hjemmeside og lad dig inspirere til din drømmerejse til Nordatlanten.
 

Bliv inspireret

Vil du modtage løbende information om gode tilbud er det nemt! Du tilmelder dig blot vores nyhedsbrev og får så en e-mail, når vi har specielt gode tilbud og nyheder. 

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog