Sjóbúðin – Tax Free

Udforsk og shop med fordel i vores velassorteret tax free butik: Sjóbúðin.

Vi tilbyder et bredt udvalg af almindelige tax free varer samt et bredt sortiment af færøsk og islandsk design. Især pryder flere færøske tøjmærker vores hylder. Vi tilbyder også håndlavede og designer brugskunst fra Danmark, Færøerne og Island.

I parfume-, kosmetik- og accessoriesområdet tilbyder vi alt fra nyheder til klassikere fra verdens førende mærker. Besøg vores store specialitets sektion, der indeholder vin, spiritus og slik. Mulighederne er mange, og priserne er konkurrencedygtige. 

Toldregler for afgiftsfri varer: Se PDF

Minibar - kolde drikkevarer og lækre snacks

Forkæl jer selv med en mini bar i kahytten. Har I bestilt en kahyt med vindue, har I mulighed for at forudbestille en mini bar. I vælger selv om mini baren skal være inkl. eller eksl. alkoholiske produkter.

For vore kunder som overnatter i kahytter med vindue, vil vi gerne give muligheden for at gøre opholdet ombord endnu mere komfortabelt. Indholdet i mini barerne finder du til nederst på denne side og tilbudsprisen ved forudbestilling før afrejsen er kun kr. 89 (uden alkohol) og kr. 129 (med alkohol) pr vej. Bestillingen sker samtidig med din reservation ved brug af betalingskort.

Skal du afsted på North Atlantic Cruise og overnatter du i en kahyt med vindue og vælger at bestille Minibar, bliver Minibaren fyldt op én gang, nemlig før afrejsen fra Hirtshals. Ønsker du en genopfyldning, f.eks. i Seydisfjordur, skal genopfyldning bestilles og betales ombord.

OBS: Har du bestilt overnatning i een af vores luksuskahytter eller suiter er minibaren inklusive i prisen. Minibaren i luksuskahytterne og i suiterne inkluderer følgende: 2 Aqua D'or, 2 dåseøl, 2 sodavandsdåser, 1 Mars/Snickers/Twix and 1 Kims Chips (minipose). Varer kan ændres. 

Vi gør venligst opmærksom på, at Mini Bar ikke kan bestilles i kahytter uden vindue og i couchetter. Vi gør opmærksom på, at fotoes på denne side kun er inspirationsmateriale.

 

Minibar uden alkohol kr. 89
(prisen ombord kr. 119)

2 x vand 50cl.
2 x vand m. brus 33cl.
2 x Coca Cola 33cl.
2 x Fanta 33cl.
1 x KitKat
2 x Kims Chips 25g.
1 x Haribo slik 500g.
2 x Chokolade Twix mini
2 x Chokolade Snickers mini

 

Minibar med alkohol kr. 129
(prisen ombord kr. 149)

2 x vand 50cl.
2 x vand m. brus 33cl.
2 x Coca Cola 33cl.
2 x Føroya Bjór Veðr øl 33cl.
2 x Føroya Bjór Gull øl 33cl.
1 x Rød vin Casa Major
2 x Kims Chips 25g.
2 x Chokolade Twix mini
2 x Chokolade Snickers mini

Varer kan ændres. 

Udendørs spabad

Prøv et af de store udendørs spabade og slap af i det varme havvand, imens du nyder den fine udsigt over Nordatlanten.

Slap af i vores store spabade på dæk 7, styrbordssiden. Benyt tiden ombord til at forkæle dig selv med et dampende varmt bad i en af vores 3 store spabade. Det varme havvand og den friske luft vil helt sikkert får hverdagens stress og spændinger til at forsvinde, mens du nyder udsigten over horisonten. 
 

Fakta & priser

Vi har tre udendørs spabade, og der er plads til op til 6 personer i hvert spabad. 

Receptionen udleverer også badekåber og slippers imod betaling af kr. 100 i depositum pr. person. Ved tilbage levering refunderes kr. 80.  

1 spabad (op til 6 personer): DKK 199 (1 time)            
 

Bestilling & betaling

Bestilling foregår i receptionen på dæk 5.
De udendørs spabade kan ikke forudbestilles forud for afrejse. 

Biografen

Kig indenfor til en god film. På dæk 5 ombord på Norröna findes der en biograf, med plads til 23 personer. Billetter til biografen sælges i receptionen om bord.
 
Pris pr. voksen (16+): kr. 65
Pris pr. barn: kr. 50

Biografen viser aktuelle film, som kan ses i biograferne i land. Vi synes at en god film og lidt sødt til tanden er en fin måde at hygge sig på ombord. 

Undirhúsið

Nyd en dejlig kop kaffe, en drink eller et glas vin i Undirhúsið på dæk 5. Her kan du i løbet af dagen nyde udsigten over det storslåede nordatlantiske ocean, læse en bog, måske spille bingo, og til tider også høre nogle af Færøernes bedste musikere spille live. Undirhúsið rummer op til 225 besøgende og kan også benyttes som konferencelokale til events og møder.  

Laterna Magica

Laterna Magica er ny og ligger på dæk 10, tredive meter over havets overflade. Herfra kan man nyde den exceptionelle havudsigt, mens vi krydser Atlanterhavet.

I Laterna Magica tilbyder vi forskellige retter og et bredt udvalg af drikkevarer. Vi byder blandt andet på hjemmelavede paninier, nordic rolls og charcuterie, der passer perfekt til et glas vin eller øl. Hver morgen byder Laterna Magica på lune croissanter og flere slags friskbrygget kaffe.

Swimmingpool

Tag en forfriskende dukkert i vores swimmingpool på dæk 2.
Der er også en sauna og et fitnesslokale. 

Receptionen

Velkommen til receptionen på dæk 5. Personalet er glade for at hjælpe dig med det du har brug for.

I løbet af sommeren er receptionen åben 24 timer om dagen.

I vintersæsonen er receptionen åben fra kl. 08.00 til 22.00 hver dag, men hvis du har brug for assistance uden for disse åbningstider, er du velkommen til at ringe.

 

Her er nogle af de ting, som receptionen kan hjælpe dig med

Opgradering af kahyt

Oplysninger om din reservation, f.eks. hvilke måltider du har forudbestilt

Salg og information om de busudflugter vi sælger på Færøerne og Island

Vejr opdateringer

Tax free refunderinger (tax free sedler fra Island kan ikke ekspederes ombord, men skal indleveres hos toldpersonalet i terminalen i Seyðisfjörður)

Bagagebokse

Køleskab til opbevaring af din medicin

Veksling af valuta og kontanthævning 

 

Here er nogle af de ting, som kan købes i receptionen

Internet adgang

Snacks

Magasiner

Biografbilletter

Vejkort

Frimærker

Minibar i kahytten 

Håndklæder/puder/sengelinned

Medicin på håndkøb

Trådløst internet

Vil du gerne kunne følge omverden på din PC, så kan du leje trådløs forbindelse ombord. Da MS Norrona befinder sig på åbent hav må du dog påregne at kunne opleve en langsommere forbindelse end du er vant til på landjorden.

Det er ikke muligt at streame f.eks. Netflix oa. eller Youtube, men det virker til at læse tekst og se billeder.

Der er Internet adgang på alle officielle steder ombord og i kahytterne. Adgang til Internettet kan købes online ombord og kun med kredit kort. Det er også muligt at købe voucher koder til Internettet i receptionen ombord, hvor det er muligt at betale kontant eller med kredit kort.

Betaling er for den periode, du køber og tæller fra det tidspunkt du starter brugen (og ikke for timer, du er online).  

Priserne for at købe adgang er:

1 time: EUR 7 / DKK 51,80
4 timer: EUR 9 / DKK 66,60
30 timer: EUR 16 / DKK 118,40
48 timer: EUR 21 / DKK 155,40

Fodboldbane

Fodboldbanen ligger på dæk 8, i bagbord, ude på åbent dæk og er omgivet af et hegn. Og der er også et lille legeområde til børnene.

Teen room

I vores teen room på dæk 6 mødes børn og unge og hygger sig med Play Station spil.

Legeplads

Legepladsen ombord er stor og der er hyggeligt for børnene at være. Der er klatreborg, rutsjebane og boksebolde.

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog