Betingelser vedr. vintersejlads til/fra Island

Smyril Line bestræber altid at planlægge sejladser så sikkert som muligt  altid for sikre krydsninger og tager derfor forbehold for nødvendigheden af at ændre sejlplanen i overensstemmelse hermed.

Afgange fra Færøerne til Island eller fra Island til Færøerne

Såfremt vejrforholdene og / eller tekniske problemer forhindrer sikker sejlads mellem Færøerne og Island eller mellem Island og Færøerne, forbeholder Smyril Line ret til at ændre sejlplanen, hvilket kan indebære en tidligere eller senere sejlads end planlagt. Smyril Line forbeholder sig også retten til at annullere en afgang.

Kompensation

Såfremt  MS Norröna afgår tidligere eller senere end planlagt, eller såfremt en afgang aflyses, er Smyril Line ikke forpligtet til at betale nogen form for erstatning, at betale for eventuelle alternative transportmidler eller tilbyde nogen gratis overnatning overhovedet. De rejsende hæfter i så fald selv for alle udgifter, som måtte opstå i en sådan forbindelse. Smyril Line kan dog tilbyde passagerer, der er strandet på Færøerne, gratis overnatning om bord MS Norröna, dog vil den rejsende i så fald blive opkrævet rimelig betaling for eventuelle måltider ombord.

Hvis passagererne er strandet i Island, er Smyril Line er ikke ansvarlig for eventuelle udgifter, de rejsende måtte pådrage i forbindelse hermed  herunder ej heller hoteludgifter. Dog ville Smyril Line i så fald gerne være behjælpelige med at hjælpe de rejsende med at finde indkvartering, såfremt dette skulle være nødvendigt. 

Eksempelvis hvis en uge går, uden Norröna når Seyðisfjörður i Island, og en passager ombord Norröna ønsker at komme til Island før, vil Smyril Line ikke oppebærer omkostninger for en flyvning; derimod er passageren selv eneansvarlig for sådanne alternative rejsearrangementer. Men hvis en passager rejser med en bil og ønsker at få den leveret til Island, vil Smyril Line i samarbejde med passageren, arrangere, at køretøjet omkostningsfrit skibes til Seyðisfjörður i Island på førstkommende mulige sejlads.

Hold dig opdateret om afgangstider

Passagererne er forpligtet til selv at holde sig opdaterede vedr. afgangstider og eventuelle ændringer på vores hjemmeside eller ved at ringe til +298 345800. Smyril Line vil altid gøre deres yderste for at informere passagererne om eventuelle ændringer i sejlplanen, derfor er det meget vigtigt, at passagerer samtidig med bestillingen oplyser Smyril line med et mobil-telefonnummer, der er tilgængelig på alle tidspunkter.

Forudbestilte måltider

Hvis måltider er reserveret på forhånd, og rejsen til eller fra Island aflyses af Smyril Line, er det muligt at få måltiderne refunderet.

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.