En eller to uger rundt i Island

Nyd en fantastisk tur rundt om Island, hvor 95 procent af vejene er asfalteret og tilgængelig med motorcykel. Vi har skræddersyede specialruter af en eller to ugers længde, der sikrer, at du oplever de fleste af Islands spektakulære seværdigheder: storslået natur, klipper, vandfald, lavalandskaber samt charmerende, maleriske landsbyer.

Du vil bo på hoteller, gårde eller gæstgiverier, og for at gøre dig klar til de daglige eventyr, er morgenmaden inkluderet på overnatningsstederne. Afslutningsvis vil vi huske på, at det at bade i de termiske kilder er den bedste afslutning på en begivenhedsrig dag. 

Vores rejsekonsulenter har selv rejst på Island og glæder sig til at hjælpe jer med rådgivning og bestilling af jeres rejse på tlf. 96558500 eller via email booking@smyrilline.dk.

Smyril Line arbejder med dynamiske priser, som er baseret på udbud og efterspørgsel. Dette kan medføre at priserne kan ændre sig med kort varsel. Rejsens pris fremgår altid på din bestillingsbekræftelse, og når du har bestilt en rejse, er det denne pris, som gælder. Ved prisoplæg garanterer vi prisen i tre hverdage.

Pris pr. person

19.08 – 25.10.2023
Afrejse fra Hirtshals lørdag
Afrejse fra Seyðisfjörður onsdag

​8 nætter i Island
fra kr. 9.698 til kr. 16.018

15 nætter i Island
fra kr. 14.658 til kr. 23.140
 

06.06 – 17.08.2023
Afrejse fra Hirtshals tirsdag
Afrejse fra Seyðisfjörður torsdag

​7 nætter i Island
fra kr. 14.992

14 nætter i Island
fra kr. 22.174

 • Inklusiv i prisen:
  • Pris pr. person, når 2 personer rejser sammen
  • Sejlads Danmark – Island – Danmark
  • Kahyt uden vindue
  • Egen motorcykel 
  • Dobbeltværelse på Island
  • Morgenmad på overnatningsstederne
  • Ruteprogram dag for dag på Island
  • Island vejkort
 • Tilkøbsmuligheder:
  • 2-køjes kahyt med vindue: fra kr. 600 pr. person
  • Kahyt med dobbeltseng og vindue: fra kr. 1.200 pr. person
  • Luksuskahyt: fra kr. 3.000 pr. person
  • Nordic Luksuskahyt: fra kr. 3.600 pr. person
  • Forudbestilling af måltider ombord, se mere her
  • Minibar i kahyt m. vindue, se mere her

Attraktive betalingsbetingelser: Betal 25% ved bestilling, dog mindst kr. 6.000. Restbetalingen forfalder 30 dage før afrejse.

 

Island rundt på 2 hjul

 • 1 uge

  Denne tur går hele vejen rundt om Island, hovedsageligt på hovedvejen og svarer til 1800-2000 km, hvor af 90% er asfalteret, resten af turen er på let fremkommelig grusvej. Du vil besøge nogle af de mest spektakulære steder på Island - mest af Island på kortest tid!

Sejlads & hotel, 1 uge
 • Nætter6, 7, 8 eller 9
 • IndkvarteringstypeHoteller, gæstgiverier og bondegårde
 • Periode fra forår til efterår 01.04.23 - 14.10.23
rute01
 • Dag 1

  Ankommer du til Seydisfjördur med MS Norröna. Du vil allerede på de første 30 km opleve 3 små, meget smukke vandfald. Efter et besøg i landsbyen Egilsstadir kører du videre til dalen Breiddalur, hvor nogle af børnene fra landbrugene i området sælger smukke farverige sten, som man har fundet i bjergene. Alternativt kan du køre langs østfjordene og gøre stop på vejen ved Petra’s Sten Museum. Efter at have kørt langs langstrakte fjorde, ad snoede veje og over et lille bjergpas, kan du nyde en storslået udsigt over gletscheren Vatnajökull. Du overnatter i Höfn området.

 • Dag 2

  Eet af dagens første højdepunkter er den fantastiske Jökulsárlón gletscherlagune. I lagunen driver store og utrolige smukke isbjerge ud fra gletscherne. Det anbefales at tage på en sejltur i de specialbyggede både i lagunen og efterfølgende bruge tid til at besøge Skaftafell National Park og gå ned til Svartifoss vandfald (1½ times gåtur i alt), før du fortsætter langs med syd kysten. Kryds Skeidarársandur, en udvasket slette af sort sand for foden af gletscheren. Her har du mulighed for at stoppe ved det lille kapel ved Núpsstadur og senere ved basaltsøjler ved Dverghamrar. Herefter passerer du byen Kirkjubæjarklaustru og krydser Mýrdalssandurs udvaskede sletter, til du kommer til byen Vík. Tæt ved er der mulighed for (efter 25. juni til midt i august) at køre op til Dyrhólaey fjeldet for at se søpapegøjerne. Overnatningen er i dette område.

 • Dag 3

  Start med at besøge Skógar Folk Museum og det smukke 60 m høje Skógafoss vandfaldet, før du fortsætter din tur langs med sydkysten. Vi foreslår dig også at Seljalandsfoss, et smukt og specielt vandfald , du kan gå bag ved det – du må ikke snyde dig selv for denne oplevelse. I dag skal du også besøge et af Islands højdepunkter – Gullfoss vandfaldet, som siges at være Islandsk smukkeste. Besøg også Geysir området med de varme springende kilder, hvor den mest berømte springende kilde er Strokkur, såvel som de mange andre boblende, dampende og kogende kilder. Derefter kører du til Tingvellir National Park, Et smukt og historisk område, hvor Islands parlament har sin oprindelse. Overnatningen er i Selfoss området.

 • Dag 4

  Reykjavik udforskes fra morgenstunden. Reykjavik er hovedstaden og en by, som kombinerer hovedstadens fordele med landsbyens charme. Hvis du har lyst, er der om eftermiddagen mulighed for at køre til Den Blå lagune, hvor du kan svømme i det mineral-rige varme vand. Sidst på eftermiddagen går turen videre til Borgarfjördur for din overnatning.

 • Dag 5

  I dag er der mulighed for at besøge de flotte Hraunfossar vandfald, der udspringer fra lavaen og Islands største varme kilde Deildartunguhver. Herefter fortsætter du mod nord, forbi Grábrók krateret, hvor du kan klatre op og nyder den smukke udsigt over området. Fortsæt via Holtavörduheidi passet, som bringer dig til området Húnavatnssýsla. Dette område har en del landbrug, og området Skagafjördur er kendt for sit opdræt af islandske heste. Der er mulighed for at besøge Glaumbær Tørvegårds Museum. Fortsæt over det imponerende bjergpas Öxnadalsheidi (550 m) til Akureyri – den vigtigste by på nord Island (290-390 km). Overnatning i eller tæt ved Akureyri.

 • Dag 6

  Kør via Godafoss vandfaldet til søen Mývatn, hvor du bruger resten af dagen. I Myvatn findes Skútustadir pseudokraterne. Dimmuborgir er en smuk lava labyrint, med mange specielle lava formationer, der giver ly for megen vegetation. En gåtur her kan stærkt anbefales. Et andet besøg kan gå til Námaskard solfatara, der med sine grå kogende mudderpøle og gule svovlformationer er et uforglemmeligt syn og ikke mindst lugt. Du kan også klatre op på Mount Hverfjall eller besøge Griótagjá – en smal kløft som er fyldt med varmt vand, eller Stóragiá et lignende fænomen. Overnatningen er i Mývatn området (250-300 km).

 • Dag 7

  I dag kører du langs Tjörnes halvøen og gør dit første stop ved fiskerihavnen i Húsavik, hvor du kan nyde den maleriske havn, og hvis du har lyst, tage på hvalsafari. Herefter fortsætter du til den hestesko-formede kløft, hvor du kan gå en kort tur gennem den smalle, skønne skov. Derefter kører du gennem kløften ved Jökulsárgljúfur National Park. Du kan besøge Hafragilsfoss vandfald og du må endelig ikke glemme Dettifoss (44 m), Islands kraftigste vandfald. Efter at have gået en tur langs den klippefyldte sti for at se vandfaldet, fortsætter du mod øst over højlandsplateauet Mödrudalsheidi. Til sidst kører du gennem dalen Jökuldalur til Egilsstadir, den vigtigste by på øst Island. Her overnatter du. (280-300 km)

 • Dag 8

  Om morgenen kører du 30 km tilbage til Seydisfjördur, for at nå færgen.

   

  Note: Vi forbeholder os retten til at ændre denne rutebeskrivelse.​

 
Book Explorer Plus Pakken

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.