Oplev verdens mest uspolerede og unikke øhav

Oplev verdens mest uspolerede og unikke øhav. Opdag Færøerne – 18 øer hvoraf 17 er beboede. Oplev landskaberne, som du kun kender dem fra billeder. 

Når I rejser på ø-hop, får I de bedste muligheder for at opleve Færøerne – de forskellige øer, byer, landsbyer og natur. Vi har sammensat vores ø-hop så I kan vælge mellem 4, 7, 10 eller 11 dage på Færøerne. 

Forår og efterår

Vælger I et 10 dages ø-hop på Færøerne, vil der være 4 hotelovernatninger på hotel i Torshavn og 6 hotelovernatninger udenfor Torshavn. Rejsen tager i alt 14 dage. Afrejsen er fra Hirtshals lørdag med ankomst i Torshavn tidligt mandag morgen. Hjemrejsen er torsdag i den efterfølgende uge med ankomst i Hirtshals lørdag. 

Sommer 

Vælger I et 4 dages ø-hop på Færøerne, vil der være 2 overnatinger i Torshavn og 2 overnatninger uden for Torshavn. Afrejsen er fra Hirtshals tirsdag med ankomst i Torshavn onsdag. Hjemrejsen finder sted på søndag med ankomst i Hirtshals tirsdag. 

Vælger I et 7 dages ø-hop på Færøerne, vil der være 3 overnatinger i Torshavn og 4 overnatninger uden for Torshavn. Rejsen tager i alt 8 dage. Afrejsen er fra Hirtshals lørdag med ankomst i Torshavn søndag aften. Hjemresen finder sted den efterfølgende søndag med ankomst i Hirtshals tirsdag morgen. 

Vælger I et 11 dages ø-hop på Færøerne, vil der være 5 hotelovernatninger på hotel i Torshavn og 6 hotelovernatninger udenfor Torshavn. Afrejse fra Hirtshals lørdag 1/6 med ankomst i Tórshavn mandag morgen 3/6. Hjemrejsen fra Tórshavn er fredag morgen ugen efter med ankomst i Hirtshals lørdag. Eller afrejse fra Hirtshals er lørdag 17/8 med ankomst i Tórshavn søndag aften 18/8. Hjemrejsen fra Tórshavn er torsdag ugen efter med ankomst i Hirtshals lørdag. Der kan forekomme varation i rejsens sammensætning afhængig af rejsetidspunkt, varighed og ledig hotelkapacitet. 

Dit ophold på Færøerne

De to største øer, Streymoy og Eysturoy er forbundet med en bro, Sundabrúgvin. Streymoy og Vágar er forbundet med en undersøisk tunnel - Eysturoy og Borðoy lige så. Der er gode færgeforbindelser mellem Torshavn og Suðuroy samt Gamlarætt og Sandoy. Gamlarætt ligger på den vestlige sydspids af Streymoy – cirka 15 minutters kørsel fra Torshavn. De fleste andre øer kan besøges af søvejen, hvor der alle steder er etableret gode forbindelser med færger eller små bådoverfarter. 

Vores rejsekonsulenter har alle rejst på Færøerne og glæder sig til at hjælpe dig med din bestilling på tlf. +45 96558500 og email booking@smyrilline.dk.

Sæson Periode Rejsens varighed Priser fra
Efterår 28.09-19.10.201914 Nætter LØR-LØR
(10 nætters ophold)
9285 DKK pp
Efterår 21.09.201914 Nætter LØR-LØR
(10 nætters ophold)
10280 DKK pp
Efterår 24.08-14.09.201914 Nætter LØR-LØR
(10 nætters ophold)
10615 DKK pp
Sommer 17.08.201914 Nætter LØR-LØR
(11 nætters ophold)
11340 DKK pp
Sommer 11.06-16.07,30.07-13.08.20197 Nætter TIR-TIR
(4 nætters ophold)
5990 DKK pp
Sommer 08.06-13.07,03.08-10.08.201910 Nætter LØR-TIR
(7 nætters ophold)
7890 DKK pp
Vis mere Gem
 • Inklusiv i prisen
  • Pris pr. person, når 2 personer rejser sammen
  • Skibsrejse Danmark-Færøerne t/r
  • Kahyt uden vindue
  • 1 bil (max 5 m L og 1,9 m H)
  • Overnatning på hoteller udenfor Tórshavn og i Tórshavn
  • Morgenmad på hele rejsen  
 • Tilkøbsmuligheder
  • Forudbestilling af forplejning ombord, se mere her
  • Udflugt m. bus og guide, se mere her
  • Mini Bar i kahyt med vindue, se mere her

Mere info

 • Ø-hop tilbud (Færøerne)

  Ø-hop tilbud
  Afrejse fra Hirtshals d. 31. august eller 21. september 2019. Sejlads og 3 hotelovernatninger på Færøerne.
  Læs mere
 • Hotel Hafnia

  Hotel Hafnia

  Et hotel i den historiske bydel. Fra hotellets tagterrasse er der en unik panoramaudsigt over hele byen og havnen.

  Kontakt
  4-10 Áarvegur, Tórshavn
  +298 313233
  hafnia.fo/en

  Læs mere
 • Hotel Skálavík

  Hotel Skálavík

  Hotel Skálavík ligger på øen Sandoy og tilbyder alle sine overnattende gæster en hyggelig, moderne indkvartering og er et godt udgangspunkt for ferierende.  

  Kontakt
  Eiler Jacobsens gøta 1, 220 Skálavík
  +298 345900
  hotelskalavik.fo

  Læs mere
 • Hotel Føroyar

  Hotel Føroyar

  Oplev Færøerne fra sin bedste side. Kombiner naturoplevelser med skandinavisk komfort, når du over natter på 4 stjernede Hotel Føroyar, som byder på høj kvalitet i køkkenet, udsigt over Tórshavn fra restauranten og gode parkeringsforhold. 

  Kontakt
  Oyggjarvegur 45, 100 Tórshavn
  +298 317500
  hotelforoyar.fo/en/

  Læs mere
 • Hotel Tórshavn

  Hotel Tórshavn

  Hotel Tórshavn har en central beliggenhed med skøn udsigt til havnen, Vágsbotn. 

  Kontakt
  Tórsgøta 2, 100 Tórshavn
  +298 350000
  hoteltorshavn.fo/en/

  Læs mere
 • Hotel Klaksvík

  Hotel Klaksvík

  Hotel Klaksvík er godt placeret med en vidunderlig udsigt over fiskeribyen Klaksvík. 

  Kontakt
  Víkavegur 38, 700 Klaksvík
  +298 455333
  hotelklaksvik.fo

  Læs mere
 • Hotel Runavík

  Hotel Runavík

  Hotellet ligger godt placeret ift by og havn. Det lille hotel er udstyret med elevator og gratis Wi Fi Runavík er en færøsk bygd på det sydlige Eysturoy med 3.700 indbyggere.

  Kontakt
  Heiðavegur 6, 620 Runavík
  +298 663333
  hotelrunavik.fo

  Læs mere
 • Hotel Streym

  Hotel Streym

  Hotel Streym er perfekt placeret med udsigt over vandet og er tæt ved Torshavn centrum, hvor du finder butikker, restauranter, natklubber og alt hvad verdens mindste hovedstad har at tilbyde. 

  Kontakt
  Yviri við Strond 19, 100 Tórshavn
  +298 355500
  hotelstreym.com

  Læs mere

Island hopping

This package gives you the opportunity to experience different regions of the Faroe Islands.

 

City comfort

Here you stay in the capital Tórshavn.

 

Holiday homes

Holiday home packages include accommodation in privately owned houses. Heating and electricity is included, and bed linen and end cleaning is mandatory. 

 

Hotel Skálavík

Hotel Skálavík is situated in the island of Sandoy. When booking a package including Hotel Skálavík, you need to take the ferry M/F Teistin accross to the island. The ferry departs from Gamlarætt and arrives in Skopun. The crossing takes about 30 min. You pay for the crossing on the return from Sandoy. It takes about 20 min. to drive from Tórshavn to Gamlarætt and it takes about 20-30 min. to drive from Skopun to Hotel Skálavík. Vehicles should be in the queue at least 15 min. before departure. Vehicles over 7 m. and / or higher than 1.9 m, need to book in advance at +298 293103. See further information about departure times etc. here.

 

Breakfast upon early arrival

When arriving in the Faroe Islands Monday morning, breakfast is not included, but can be pre-booked upon request. Prices for extra breakfast may vary from hotel to hotel.

 

Special needs

If you have special needs, then please inform us upon booking.

 

Please note

We cannot guarantee that the specific options you request, such as room type or package, will be available when booking. However, we will do our utmost to offer you a suitable alternative. Package prices will offcourse, reflect any changes accordingly.

Tórshavn

Med kun 20.000 indbyggere er Tórshavn ikke kun én af verdens mindste hovedstæder, men også en af de mest charmerende. Denne dynamiske by, med sin kreative, innovative og højtuddannede befolkning, er Færøernes politiske og kulturelle knudepunkt, og selv om indbyggerne er stolte af deres traditioner og kulturarv, tager de også godt imod internationale trends. Alt dette betyder, at Tórshavn byder på en fascinerende blanding af færøsk kulturhistorie og alle de faciliteter, man forventer at finde i en moderne hovedstad. Byen er en spændende blanding af gammelt og nyt, og du ser kontrasterne heraf, mens du udforsker byen. Besøg Tórshavns gamle bydel úti á Reyni, hvor små græsdækkede huse ligger langs de smalle gader. Når du når ud til udkanten af Tórshavn, vil du opdage, at boligområderne bliver nyere og mere moderne.

 

Vestmanna

Udflugten til Vestmannabjergene starter i landsbyen Vestmanna, der ligger på Streymoys vestkyst. I højsæsonen er der flere daglige afgange til de berømte fuglefjelde og grotter nær Vestmanna, Vestmannabjergene, som er en af de største turistattraktioner på Færøerne.

På sejlturen til Vestmannabjergene sejler vi igennem smalle sund, ind i dybe grotter, formet af brændingen igennem millioner af år, og tæt til den over 600 meter høje lodrette klippevæg, hvor tusinder af søfugle yngler. I disse majestætiske omgivelser er man på en forunderlig måde i pagt med naturen, og De vil forstå, hvorfor den færøske kultur er så dybt forankret i respekt for naturens kræfter.

 

Gjógv

Den mest fotograferede landsby på Færøerne er sandsynligvis Gjógv, der ligger i den nordligste del af Eysturoy. For at komme til Gjógv skal du køre over bjergpasset hvor Færøernes to højeste fjelde, Slættaratindur og Gráfelli er. I bunden af dalen er der farverige huse omkring en smuk flod med en lille dæmning, hvor børn leger hele sommeren. Landsbyen er bedst kendt for sin naturlige havn. Gjógv betyder slugt på færøsk, og det er netop i den store kløft, der skærer sig ind landskabet, at den naturlige havn ligger. 

 

De nordlige øer

Klaksvík er det centrale knudepunkt på de nordlige øer: Kalsoy, Kunoy, Borðoy, Viðoy, Svínoy og Fugloy. De nordlige øer er præget af høje bjerge i øst. Øerne hælder ned mod en kystlinje, som skærer skråningerne ud i lave klipper, mens den nordlige side er præget af robuste majestætiske forbjerge. Kalsoy, Svínoy og Fugloy kan kun nås med båd eller helikopter, mens broer, dæmninger og tunneler forbinder Kunoy, Borðoy og Viðoy.

 

Kirkjubøur

Byen Kirkjubøur er stedet på Færøerne, hvor du finder de mest bemærkelsesværdige levn fra fortiden. I middelalderen var Kirkjubøur Færøernes åndelige og kulturelle centrum og en del af den katolske kirke i Norge. Præsteseminariet i Kirkjubøur var det første og eneste på Færøerne indtil reformationen i 1538. Kong Sverri af Norge voksede op her, hvor han gik på præsteseminariet og blev ordineret. I dag bor der omkring 80 indbyggere i Kirkjubøur, som ligger 15 minutters kørsel fra Tórshavn.

 

Sandoy

Sandoy er den femt største ø på Færøerne og udgør sammen med Suðuroy det store sydlige øpar. Sandoy betragtes som den fladeste ø med brede dale og mange små søer, lavrundede bjerge og sandstrande. De blidt rullende bjerge får øen til at virke grønnere end de andre øer med deres mere robuste bjerge.

 

Mykines 

Mykines er Færøernes vestligste ø. Fuglelivet er især det, der kendetegner Mykines, da Mykines tiltrækker hundretusinder af trækfugle, som yngler her om sommeren. Mykines er også hjemsted for den eneste havsulekoloni på Færøerne, hvilket i sig selv gør øen attraktiv, men de charmerende små søpapegøjer med deres farverige næb er nok øens største tilløbsstykke. De er normalt glade for at posere med deres næb fulde af fisk. Sejlturen til Mykines tager lidt under en time og er en af de bedste måder at se Tindhólmur på tæt hold.  

 

Vi bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse, personliggøre indhold og annoncer, give sociale medier og analysere vores trafik. Læs om, hvordan vi bruger cookies, og hvordan du kan styre dem ved at klikke på Cookie Settings. Du accepterer vores cookies, hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside.

Ok