Spar stort på din store bil

Oplev Islands vidundere med vores eksklusive apriltilbud, skræddersyet til eventyrere og naturelskere. Sejl med Norröna til Islands fortryllende natur og tag din firehjulstrækker eller autocamper med for samme pris som en standardbil.

Hvorfor Island i april?
April er det perfekte tidspunkt at besøge Island på. Færre turister betyder mere fred og ro til at nyde øens naturlige skønhed. For de der ønsker at campere i denne periode, anbefales det at kigge efter helårs-campingpladser eller dem, der åbner i april.

Forestil dig at parkere din autocamper ved fredelige søer, at beundre en stjerneklar himmel, og vågne op til synet af Islands imponerende, fredfyldte naturlige vidundere.

Mulige rejsedatoer fra Hirtshals
6., 13. og 27. april 2024

Kombiner dette tilbud med den hjemrejse, der passer bedst til dine planer, men husk at den senest mulige returdato er i november.

Fra 1.527,- pr. person

6. april: fra kr. 1.527

13. og 27. april: fra kr. 2.477


Pr. person, når 2 personer rejser sammen én vej.

 • Inklusiv i prisen:
  • Sejlads Hirtshals – Seyðisfjörður
  • 2-køjes kahyt uden vindue
  • Dit eget køretøj op til 5 meter langt
 • Tilkøbsmuligheder:
  • Ekstra længde pr. meter: fra 210,-
  • Forudbestilling af måltider ombord, se mere her
  • Minibar i kahyt m. vindue, se mere her
Find pris & bestil

Attraktive betalingsbetingelser: Betal 25% ved bestilling, dog mindst kr. 6.000. Restbetalingen forfalder 30 dage før afrejse.

 

 

 

Geotermiske bade i Island

Noget af det som de lokale på Island nyder allermest, er at svømme i det varme vand i de geotermiske bade. Uanset vind og vejr er det en fortryllende oplevelse. 

Læs mere
.

Oplevelser i Island

Leder du efter en autentisk naturoplevelse i Island, men holder dig tilbage på grund af den voksende turisme, især omkring Reykjavík (The Golden Circle), så er vi eksperter i at finde de steder i landet, hvor turismen ikke har taget overhånd. Vi har flere gode ideer til autentiske islandske naturoplevelser, hvor gæstfrie islændinge med stolthed viser landet frem for dig. 

Bliv inspireret
.

Bestil gratis katalog

Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.