Spar op til 3.094,-

Besøg naturskønne Færøerne til en helt særlig pris i oktober. 

Dagtimerne byder på naturoplevelser i egen bil i de skønne færøske landskaber. I aftentimerne frister Tórshavn med små charmerende caféer og hyggelige restauranter, der byder på gastronomi i verdensklasse. 

Glæd dig til at blive kendt med Færøerne.

Afrejsedatoer fra Hirtshals
September: 28. Udsolgt
Oktober: 5., 12., 19. og 26.

Rejseplan
Afrejse fra Hirtshals lørdag  
Ankomst til Tórshavn mandag 

3 nætters ophold på 4* Hotel Brandan inkl. morgenmad

Afrejse fra Tórshavn torsdag
Ankomst i Hirtshals lørdag  

Fra kun 2.990,- pr. person

 • Inklusiv i prisen:
  • Færgesejlads Hirtshals – Torshavn – Hirtshals
  • Kahyt uden vindue
  • Egen bil <1,9m H & 5m L
  • 3 nætter overnatninger på 4* Hotel Brandan
  • Morgenmad på hotellet
 • Tilkøbsmuligheder:
  • Kahyt m/vindue: fra kr. 400 pr. person, når 2 rejser sammen
  • Kahyt m/dobbeltseng & vindue: fra kr. 650  pr. person, når 2 rejser sammen
Find pris & bestil

Attraktive betalingsbetingelser: Betal 25% ved bestilling, dog mindst kr. 6.000. Restbetalingen forfalder 30 dage før afrejse.

 

 

 

Hotel Brandan

Hotel Branden er et miljøvenligt 4-stjernet superior hotel med 124 dobbeltværelser. Hotellet ligger kun få minutters gang fra Tórshavns bymidte, byens shoppingcenter samt det nationale fodboldstadion og idrætsanlæg. 

Hotellet tilbyder gratis WIFI, gratis parkering og ladestationer til elbiler. Udover sauna, er der også fitness og udendørs spabade på hotellet. Húsagarður er hotellets restaurant, som kombinerer uformel gæstfrihed og god mad for at give dig fornøjelige madoplevelser.

Læs mere
. . . . . .

  Det skal du opleve i Tórshavn

  Besøg Tórshavns perler, Færøernes Nationalgalleri og Det Nordiske Hus. Forkæl dig selv med et besøg hos Ress Spa på Hotel Føroyar eller nyd at synke ned i det varme vand i en af Hotel Brandans udendørs spabade. Du kan også besøge den lokale swimming pool, som ligger i gåafstand fra hotellet. Gå på shopping i SMS shopping center, eller besøg de mangle butikker, der tilbyder lokale designerbrands, så som Østrøm, Guðrun & Guðrun, NF10 og Ullvøruhúsið. Spadser rundt i Tórshavn fra statue til statue, og oplev de 43 forskellige kunstværker, der pryder hovedstaden. Tag vandreturen langs Rossagøtan eller den gamle postrute til Velbastaður, hvor fra du kan tage en af de røde bybusser gratis tilbage til Tórshavn.  

  Vandretur til Velbastaður

  Liste & kort af statuerne
  . . . .

   Oplevelser på Færøerne

   Færøerne er kendt for de milde vintre og kølige somre, og uanset årstiden vil du blive mødt af den spektakulære natur, når du sejler ind i fjordene.

   Bliv inspireret
   .

   Overkommelige kulinariske eventyr

   Oplev Tórshavn, Færøernes bankende hjerte, uden at stramme dit budget. Vores budgetvenlige forslag garanterer dig en uforglemmelig oplevelse under dit ophold på Hotel Brandan.  Nyd de lokale delikatesser på charmerende, billige restauranter. Her finder du velsmagende bagels på Kafe Kaspar, lækre sandwich på Panamé, indbydende smørrebrød hos Bitin, sunde og velsmagende frokostmuligheder på Café Umami og et stort udvalg af burgere på Haps. Forkæl dig selv med en hurtig velsmagende bid på The Landmark på Hotel Brandan eller lækre svinekoteletter på The Irish Pub for at stille sulten efter en vandretur. Alternativt kan du prøve den populære thai take-away, Thai-Style. Tag på en kulinarisk rejse, hvor du fuldt ud kan nyde, hvad Tórshavn har at byde på uden at skulle bekymre dig om din pengepung.

   . . .

    Smagen af luksus

    Få det bedste ud af dit besøg i Tórshavn med vores nøje udvalgte resturantanbefalinger. Nyd komforten og den hjemlige atmosfære på Hotel Brandan og oplev det bedste Tórshavn har at byde på. Forkæl dig selv med en god middag på Tarv, der er kendt for deres satige bøffer. Nyd italiensk topkøkken på Skeiva Pakkhus, færøsk tapas hos Katrina Christiansen eller oplev lokale fiskedelikatesser på Barbara Fish House. For madelskere tilbyder Roks en kulinarisk rejse, mens Áarstova serverer lækkert færøsk lam. Gå ikke glip af muligheden for at spise med stil på Húsagarður, Brandans egen resturant.

    . . .

     Bestil gratis katalog

     Udfyld venligst felterne for at modtage dit gratis katalog

     Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og gode tilbud fra Smyril Line direkte i min indboks.