+45 9655 8500

Værd at Vide

I forbindelse med din rejse kan det være, du har brug for at få svar på en række praktiske spørgsmål. I vores ”Værd at Vide”, som du kan læse on line, kan du finde svar på en lang række spørgsmål.

Værd at vide maincol hide

Værd at Vide

12 sider med masser af information om din rejse med skibet og om Færøerne og Island.

Læs online >>

  Betalingskort gebyrer

   

  Betal når du ringer til os

  Du kan vælge at betale din ferie eller dit tilkøb ved at ringe til os. Oplys kortnummer, udløbsdato og kontrol-ciffer (sidste 3 cifre på bagsiden af kortet) samt bookingnummer. 

  • Dankort og Visa/Dankort
  • Mastercard/Eurocard
  • Forbrugsforeningen
  • LO Plus Guldkort
  • JCB
  • American Express
  • Maestro
  • Visa Eletron
  • MobilePay        

  Vær venligst opmærksom på, at Forbrugsforeningens og LO Plus kort ikke kan benyttes ombord på færgen Norröna og ikke kan benyttes under dit rejseophold.                              

                               
  Hvad er DIBS betaling?

  DIBS er nordens førende leverandør af betalingsløsninger. DIBS administrerer bl.a. netbetaling med kreditkort for mange af landets største forretninger deriblandt Smyril Line. Du kan læse om DIBS her

   

  Når du betaler med dit betalingsskort hos Smyril Line behøver du følgende data på dit kort:

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Du kan benytte følgende betalingskort ved indbetaling over telefon til Hirtshals kontoret; National og International Viaskort, Nationale og Internationale Mastercard; JBC, UnionPay, Danske American Express.

  Indrejse legitimation

  Island – legitimation

  Alle rejsende skal ved bestilling af rejse hos Smyril Line oplyse gyldigt pasnummer på samtlige rejsende og kræver at passet kan præsenteres ved tjek in under rejsen

   

  Vi anbefaler dig at holde dig orienteret på

  borger.dk/Sider/Regler-om-pas.aspx eller på http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/
   

  Ultimo 2016 er reglerne beskrevet således af Borgerservice:

   

  Andre nordiske lande

  Du skal som dansk statsborger ikke medbringe pas for at komme ind i Norge, Finland og Island.
  Du skal dog stadig kunne identificere dig, når du opholder dig i udlandet, så medbring alligevel en form for gyldig billedlegitimation, fx kørekort

   

  Alle børn skal have deres eget pas

  Børn skal have deres eget pas, uanset hvor gamle de er, og skal også møde op personligt.
  For at få udstedt et pas til dit barn skal begge indehavere af forældremyndigheden udfylde felterne om samtykkeerklæring i ansøgningen, hvis der er fælles forældremyndighed.

   

  Når du ansøger om pas til dit barn, skal barnet være til stede. Der gælder de samme regler for pas til børn, som for pas til voksne, hvad angår fx kvaliteten af det medbragte foto. Dog skal børn under 12 år indtil videre ikke afgive fingeraftryk.
   

  Hvis dit barn rejser uden dig

  Hvis dit barn under 18 år skal ud at rejse, og du som forælder eller værge ikke skal med, kan dit barn risikere at blive nægtet indrejse i nogle lande.
  Der findes endnu ikke en liste over, hvilke lande det drejer sig om. Derfor er det en god idé på forhånd at kontakte ambassaden eller konsulatet for det land, dit barn skal rejse til. De vil kunne oplyse om reglerne børn og unge under 18 år, der rejser ind i landet uden deres forældre eller værge.”

   

  Færøerne legitimation

  Færøerne er en del af det danske rigsfællesskab. Derfor kan du som dansker rejse til Færøerne uden pas, men medbring altid gyldig billed-legitimation.

    

  Vær opmærksom på

  Det er dit eget ansvar at sikre, at du overholder et andet lands ind- og udrejseregler. Det er landets myndigheder, som fastlægger ind- og udrejsereglerne for landet, og det er dem, der kan afgøre, om du opfylder kravene.
   

  Smyril Line tager forbehold for seneste opdateringsdato af nærværende side og henviser altid til selv at søge de mest opdaterede retningslinjer hos Borgerservice eller Udenrigsministeriet. Smyril Line kan ikke drages til ansvar for eventuelle problemer opstået i forbindelse med ind- og udrejse uanset oplysningerne på hjemmesiden.

   

  Hvordan man kører på Island

  Hvordan man kører på Færøerne

  Tilmeld nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Hirtshals. 18. aug 15:30
  Ankomst
  Tórshavn. 19. aug 22:30
  Afrejse
  Tórshavn. 19. aug 23:30

  Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
   og fragt

  Der tages forbehold for fejl og rettelser