PAKKEREJSER - KRYDSTOGT - KØR SELV FERIE

Smyril Line - ISLAND MED STOP OVER PÅ GRØNLAND

ISLAND MED STOP OVER PÅ GRØNLAND

Denne unikke sommerrejse giver dig mulighed for at opleve de islandske og grønlandske, storslåede naturlandskaber. Du opholder dig i alt 12 døgn undervejs på ruten på Island og 3 døgn på Grønland. Denne rejse er en fin kombination af oplevelser, kultur og rejseform og  giver dig mulighed for at opleve de storslåede landskaber og er en rejse, som helt sikkert vil give masser af indtryk, der vil sætte aftryk resten af livet. Du sejler mellem Danmark og Island og flyver mellem Island og Grønland. Læs hele rejseprogrammet dag for dag nedenunder. (Vælg fanen Rejsebeskrivelse Island og Grønland).

 

Vi har sammensat rejsen med sejlads mellem Danmark og Island tur-retur med overnatning i 2 pers. kahyt med toilet og bad, I tager jeres egen personbil med ombord og har i alt 12 overnatninger undervejs lands ruten Island rundt, fly tur-retur mellem Island og Grønland og 2 hotelovernatninger på Grønland. I får morgenmad på hele rejsen og 2 x middag på Grønland. Vi tilbyder afgange fra Hirtshals i perioden fra 14.06-09.08.2016 og gør venligst opmærksom på, at de viste priser er fra priser, og først fremkommer endeligt ifm vores bekræftelse af rejsen pga flydende priser hos flyselskab og på Grønland.

 

GreenlandIsland rundt

Der er ikke mange steder på jorden, I finder så storslået og alsidig natur, som på Island, hvor jordpladerne mellem Amerika og Europa mødes og naturen udfolder sig på den mest fantastiske vis. I kan opleve isgletchere, eksploderende og dampende geysere, svovllandskaber, brusende store vandfald, ulmende vulkaner, lava-månelandskaber, flydende isbjerge, kælvende gletchere og små hyggelige landsbyer. Island er kendt for sine 170 varme kilder og der er mange muligheder undervejs for et udendørs bad i 38 gr varmt vand. 

 

Prøv at sejle på is-lagunen Jökulsarlon, et artisk syn i særklasse og et af de største vidundere i Island. Eller besøg det eventyrlige landskab Myvatn, hvor NASA har trænet sine kommende måneaustronauter. Her er landskabet oversået med lavasøjler, som stikker op alle steder. Oplev de fantastiske vandfald på Island, bla. Europa’s kraftigste; Dettifos. Se hvordan Skogafoss danner smukke regnbyger og prøv at gå ind under vandfaldet Sejlandsfoss. Og oplev det mest berømte af dem alle; Gulfoss. 

 

Greenland

Ilulissat i Grønland

Ilulissat er isfjeldenes paradis. Her er man hele tiden tæt på det fantastiske skue med alle isfjeldene lige udenfor byen og kan høre isen knage og brage. Ilulissat er en moderne grønlandsk by, og alligevel fornægter den gamle inuitkultur sig ikke. Den har sat sit dybe præg på såvel lokalhistorie som kultur, og ikke langt fra byen ligger blandt andet den gamle boplads Sermermiut. Her levede gennem 4000 år forskellige inuitkulturer. 

 

Under opholdet har du mulighed for at tage med på udflugt for at se midnatssolen farve isbjergene røde, at  opleve isbjergene kælve og den tidligere handelsstation og Inuit bostedet Ataa og tage med på vandretur langs Ilulissat Ice Fjord til Sermermiut, hvor der stadig kan opleves resterne af 3 tidligere Inuit kulturer. Her kan opleves blomster og fantastiske isbjerge og der er gode fotomuligheder. I bor på verdens mest nordligt beliggende 4-stjernede moderne hotel i fantastiske omgivelser, se video om Hotel Artic og de storslåede omgivelser her.

 

Det er muligt at tilkøbe udflugter på Island og Grønland, læs mere på denne side.

 

Vejledende priser pr. person ved 2 personer (2017):

 

I indvendig kahyt med underkøjer

fra kr. 33.825

 

I udvendig kahyt med underkøjer

fra kr. 34.635

 

I udvendig kahyt med dobbeltseng

fra kr. 35.040

 

I udvendig deluxe kahyt

fra kr. 37.335

 

De viste priser er fra priser og fastsættes endeligt Ifm gennemførelse af vores bestilling af flyrejsen.

 

Inklusiv i prisen:
Tilkøbsmuligheder:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  Island med stop på Grønland (ophold på destinationerne i alt 2 uger)

   

  Nedenfor kan du læse rejsebeskrivelsen dag for dag på hhv. Island og Grønland.  I nedenstående har vi taget udgangspunkt i at afrejsen fra Island til Grønland sker på en tirsdag.

   

  Ugedagen for afrejsen mellem Island og Grønland kan dog veksle med afrejse på mandage, onsdage, torsdage og fredage, afhængig af vores fly- og hotelkapacitet på rejsetidspunktet. 

   

  Ændres ugedagen for afrejsen til Grønland ift nedenstående eksempel fra tirsdag til onsdag eller torsdag vil rejseplanen forskubbe sig med 1-2 dage mere in Reykjavik før afrejsen til Grønland og færre dage i Reykjavik området efter ankomsten retur til Island. Ændres ugedag for afrejsen til Grønland til mandag indebærer dette færre dage i Reykjavik før afrejsen til Grønland og flere efter ankomsten retur til Island. 


  Ændres afrejsedagen til Grønland til fredag vil den nedenfor beskrevne overnatning i Selfoss ændres til en overnatning i Reykjavik. 

   

  Oversigt over rute- og afrejsedage modtages senest 3 arbejdsdage efter bestilling, hvorefter indbetaling af depositum forfalder samtidigt. 

   

  SeyðisfjørðurTorsdag: Seyðisfjörður- Dettifoss-Húsavík 280-330 km

  Efter du har forladt færgen og kørt igennem tolden kan du tage et kig på landsbyen Seyðisfjörður, som har en lille teknisk museum. Derefter kører du videre til Egilsstaðir med stop undervejs ved vandfaldene langs vejen. Efter en rundtur i Egilsstadir, kører du gennem den lange og frugtbare dal Jökuldalur, hvorfra vejen fører dig op til Mödrudalsheide en ørken-lignende plateau. Derefter kører du nordpå over Hólssandur indtil du når Dettifoss, Islands mægtigste vandfald. Derefter kører du videre til Ásbyrgi, en hesteskoformet kløft, før du fortsætter videre til Húsavík, hvor du kan tage et kig på den maleriske havn eller besøge interessante lokale museer og hvalmuseet, før køreturen går videre til dit overnatningssted.
   

  Utflugt: Afhængigt af hvor du tilbringer natten, foreslår vi en hvalsafari ud af Húsavík om eftermiddagen eller den følgende morgen (ca. 3 timer). Du kan forudbestille hvalsafari hos Smyril Line før afrejsen, se priser under "Udflugter på Island".

   

  GodafossFredag: Mývatn-Akureyri 180-220 km

  I dag anbefaler vi at du tilbringer det meste af dagen med at udforske Mývatn og dens omgivelser. Ved Skútustaðir er der pseudo-kratere. Dimmuborgir er en smuk lava-labyrint med utrolige lavaformationer, der giver ly for frodig vegetation. Sørg også for at besøge Námaskard solfatara med boblende grå mudderpøle, gulligt svovlnedbør og en uforglemmelig lugt.  Du kan også vandre op ad fjeldet Hverfjall eller besøge Grjótagjá - en lille kløft fyldt med varmt vand, eller Stóragjá. Det er også muligt at besøge de varme naturbade ”Nature Baths”. Om eftermiddagen kører du via Godafoss vandfaldet til Akureyri. Du overnatter i Akureyri, Dalvík eller eventuelt i Varmahlíð.

   

  AkureyriLørdag: Akureyri - Laugarbakki - Stykkishólmur 440 km

  Når du er klar til at forlade Akureyri, kører du til grevskabet Skagafjörður, som er berømt for sin hesteavl. Der er det muligt at besøge den gamle Glaumbær tørv gård, som stammer fra slutningen af det 19. århundrede. 

   

  Utflugt: I Skagafjörður kan du ride eller tage på riverrafting (omkring 3 timer i alt). Du fortsætter langs hovedvejen til landsbyen Blönduós, en hyggelig lille landsby. På vej derfra til Laugarbakki området, hvor du overnatter, kan du tage nogle dejlige omveje for at se en stor klippe i havet, en bemærkelsesværdig klippeformation og et godt lille vandfald. Prisen for udflugt er ikke incl. i rejsens pris. 
   

  Du kører langs fjorden Hrútafjördur og over Laxárdalsheidi til den nordlige side af Snæfellsnes halvøen. Hvis du vil, kan du lave en kort afstikker til at besøge museet dedikeret til Leifur Eiríksson, der rejste vidt, både  fra Grønland til Amerika, hvor han landede omkring år 1000. Dernæst følger du kysten langs Skógarströnd og ankommer til charmerende fiskerlandsby Stykkishólmur.

   

  Stykkishólmur

  Utflugt: Du kan tage en båd tur ud af Stykkishólmur, sejle blandt øerne i Breiðafjörður Bay. Der vil være masser af fugle at se og basaltsøjler at beundre. Prisen for udflugt er ikke incl. i rejsens pris.

   

  Søndag: Stykkishólmur/Ólafsvík - Snæfellsnes - Borgarnes/Reykholt 250-290 km

  Først følger du den nordlige kystlinje af halvøen forbi et par små, men charmerende fiskerlandsbyer. Så får du chancen for at udforske nogle af vidundere på spidsen af halvøen, som det ved Djúpalónssandur stranden, (hvorfra du kan vandre til Dritvik, omkring 3 timer), klippen ved Þúfubjarg, og et af højdepunkterne i området: Arnarstapi. Der  finder du ridernes reder blandt basaltsøjler, hvor du kan observere dem på meget tæt hold. En gåtur langs kysten vil ikke være spildt. Bagefter kører du langs sydsiden af halvøen, hvor du kan stoppe ved Gerduberg, Islands længste række af basaltsøjler. Dernæst fortsætter du til byen Borgarnes, hvor man kan besøge Settlement Centre. Du overnatter i dette område.

   

  HraunfossarMandag: Borgarnes/Reykholt - Borgarfjörður - Reykjavík 190-240 km

  I dag har du chancen for at besøge noget af Borgarfjördur, et frodigt landbrugsområde. Dit første stop er på Deildartunguhver, som er Islands største varme kilde, som producerer 180 liter kogende vand i minuttet. Derefter besøger du Reykholt, hvor du kan se   et meget lille bassin (hot tub), bygget af 13. århundrede historiker og politiker Snorri Sturluson. Du vil også se Hraunfossar, en hel række af små vandfald, der vælter ud af lavaen og ind i en forbipasserende flod. Lidt længere fremme er der også et vandfald, ikke helt så usædvanligt, men værd at se. Du kan også køre til Húsafell, et feriested i en lille birkeskov, hvor der er en anden vidunderlig varmt vand svømmebassin. Så fortsætter du langs Hvalfjörður fjorden til Reykjavík, hvor du overnatter til tirsdag.

   

  IlulissatTirsdag: Reykjavík - Ilulissat

  Om morgenen kører du til Reykjavik lufthavn, ca. 15 min. kørsel, hvor du parkerer (P-Plads er gratis i lufthavnen). Derefter foretager du selv indtjekningen. Vælg den check in skranke som viser ”Ilulissat”, flyselskabet vil enten være Air Iceland eller Air Greenland. Flytiden er ca. 3 timer og der serveres kaffe undervejs. I Ilulissat’s lufthavn vil du blive mødt af en guide fra Artic Adventure og køre med shuttlebus til Hotel Artic, hvor du overnatter under opholdet. 

   

  Efter du har tjekket ind på hotellet afvikles der et informationsmøde, hvor der informeres om de forskellige muligheder for udflugter og priser. Efter informationsmødet tilbydes deltagelse i en guidet byvandring, og efter den har du muligheden for at udforske denne moderne, grønlandske by nord for Polar Cirklen og opleve den unikke Disco Bugt, på egen hånd. Om aftenen deltager du i en fælles velkomstmiddag (eksl. drikkevarer) på hotellet. Derefter har du mulighed for at tage udflugt; ”Midnight Cruise”, hvor man kan opleve midnatsolen spejle sig i de gigantiske isbjerge, såfremt du har valgt at tilkøbe denne udflugt.

   

  OBS: Muligheder for udflugter varierer ift vejrliget på stedet.

   

  Onsdag: Ilulissat

  På 2.dagen for opholdet tilbydes udflugt med mulighed for at opleve isbjergene kælve og se den tidligere handelsstation og Inuit bostedet Ataa hvor der nydes en 2 retters frokost og 1 glas vin. Du kan også benytte dagen til selv at opleve Ilulissat. Morgenmad og afskedsmiddag (eksl. drikkevarer) på hotellet. 

   

  OBS Muligheder for udflugter varierer ift vejrliget på stedet.

   

  Torsdag: Ilulissat - Reykjavík

  Du starter dagen med morgenmad. På sidste og 3. dagen tilbydes en vandretur langs Ilulissat Ice Fjord til Sermermiut, hvor der stadig kan opleves resterne af 3 tidligere Inuit kulturer. Her kan opleves blomster og fantastiske isbjerge og der er gode fotomuligheder, hvis du vælger at tilkøbe denne udflugt. Du kan deltage i farvel- kaffe på hotellet med din guide om eftermiddagen. Transfer til lufthavnen. Du tjekker selv ind til flyet til Reykjavik, vælg indtjekningsskranke til Reykjavik (beflyves af enten Air Iceland eller Air Greenland). Du returnerer til Reykjavik Domestic Lufthavn, hvor du henter din bagage og din bil på P-pladsen og kører til hotel i Reykjavik. (overnatningsstedet er eventuelt ikke det samme, som før afrejsen til Grønland).

   

  ATVFredag: Reykjavík

  I dag kan du tilbringe hele dagen med at udforske Islands hovedstad, Reykjavik. Det har en lille, men hyggelig bymidte, masser af museer, mange swimmingpools og tilbyder også vandreture lige uden for byen i et naturreservat. Vi anbefaler et besøg på det interessante National Museum. Der er også to indkøbscentre og en stor shopping gade i centrum.

   

  Utflugt: I Reykjavík kan du tage på en hvalsafari (bådtur ca. 3 timer), eller ridning i nabobyen Hafnarfjörður. Der er også mulighed for en tur på en quad bike.

   

  Blue LagoonLørdag: Reykjanes Peninsula 140-180 km

  Denne dag vil være en mulighed for en udflugt til Reykjanes halvøen, med et besøg i Bessastaðir kirken og kilder med kogende damp og  mudder i Krísuvík.  

   

  Utflugt: Vil du opleve den berømte Blå Lagune kan du tage en forfriskende bad omgivet af lavamarker og et geotermisk anlæg. Besøg skal bookes på forhånd. I Grindavik er der et museum baseret på temaet om saltede fisk, som kan besøges. Derefter kan du køre til spidsen af halvøen hvor du kan nyde en smuk udsyn over havet, er der også et område med varme kilder. Sidst på dagen kører du tilbage til Reykjavík.

   

  GullfossSøndag: Reykjavik - Þingvellir - Geysir - Gullfoss - Selfoss område omkring 250 km

  Om morgenen kører du til Þingvellir National Park, hvor det gamle parlament blev grundlagt. Dette område byder også på interessante geologiske fænomener og du kan tage en gåtur gennem en af de store kløfter.  Så fortsætter du til Lyngdalsheidi passet til landsbyen Laugarvatn, hvor der er en dejlig spa, og derfra til Geysir området, hvor den berømte kilde Strokkur sender sine vandkolonner højt op i luften hvert 5. minut og kører derefter videre til Gullfoss, et af de smukkeste vandfald i Island.

   

  Utflugt: Ikke langt fra Gullfoss, kan du tage på to spændende udflugter: enten Riverjet Sejltur (ca. 1 time) eller River rafting tur (ca. 2 timer). Når dagen er ovre kører du tilbage til hovedvejen i syd-Island  til din næste overnatning.

   

  SkaftafellMandag: Selfoss/Hella - South coast - Kirkjubæjarklaustur/Skaftafell 170 - 300 km

  Om morgenen fortsætter du mod øst, og du vil passerer vandfaldene Seljalandsfoss og Skógafoss. Du kan også besøge det dejlige Folk Museum i Skógar. 

   

  Utflugt: I Skógar området kan du tage en snescooter tur på Mýrdalsjökull gletsjeren (i alt omkring 2 timer).
  Dernæst kan du besøge fuglefjeldet Dyrhólaey, hvor søpapegøjer kan ses i højsæsonen, og derfra  fortsætter du til den  lille landsby Vik. Derefter kører du over Mýrdalssandurs udvaskede sletter til Kirkjubæjarklaustur, hvor du overnatter eller længere mod øst i Skaftafell eller Hof.

   

  Tirsdag: Kirkjubæjarklaustur - Skaftafell - Glacier Lagoon - Höfn området 150-220 km

  I dag fortsætter du længere mod øst. På vejen kan du gøre et stop på Dverghamrar med dets basaltsøjler, og derefter du ankommer til Skaftafell National Park. Du kan tilbringe en hel del tid til med at nyde Skaftafell National Park vidundere. Det er muligt at køre hele vejen til gletscheretungen. Derefter fortsætter du længere mod øst. På vejen kan du gøre et stop på Dverghamrar med dets basaltsøjler, og derefter du ankommer til Skaftafell National Park. Du kan tilbringe en hel del tid til med at nyde Skaftafell National Park vidundere. Det er muligt at køre hele vejen til gletscheretungen Svínafellsjökull, og der er masser af muligheder for vandreture i parken. En gåtur til Svartifoss vandfaldet (1 1/2 timer) er anbefalelsesværdig.

   

  Jokulsarlon

  Utflugt: I Skaftafell er der mulighed for en vandreturudflugt på gletsjeren, ca 2 timer, på Svínafellsjökull.
  Fra Skaftafell fortsætter du til  gletschersøen Jökulsárlón, hvor du kan beundre isbjergene flyde rundt i lagunen.

   

  Utflugt: Det er muligt at tage på sejltur på lagunen, enten i en amfibiebåd eller en zodiac båd. Du vil sandsynligvis skulle fortsætte længere mod øst langs kysten til Höfn område for din overnatning.

   

  Utflugt: I Höfn området kan du tage en snescootertur på Vatnajökull gletsjeren.

   

  Onsdag: Höfn - Egilsstaðir 250-280 km

  I dag du begynder ved at køre langs de stejle skråninger af Hvalnes til fiskerbyen Djúpivogur, hvor du kan få et kig rundt. Derfra du kører langs den østlige fjorde med deres dejlige landskab. Et tip: besøg Petra Sten Collection i den lille landsby Stöðvarfjörður. Petras have og det meste af hendes hus er fyldt med de mest farverige islandske halvædelsten . Efter at køre omkring  fjorde kører du over Fagridalur pass til Egilsstadir, den vigtigste by i øst Island (med en vidunderlig swimmingpool). Du tilbringer natten i eller i nærheden af Egilsstadir.

   

  Torsdag: Egilsstaðir - Seyðisfjörður 27 km

  Om morgenen kører du tilbage til Seyðisfjörður at  gå om bord i færgen.

   

  • Rejsemál
   Island
   Udflugtssted
   Fra base camp ved udkanten af Reykjavík.
   Varighed
   2-2½ timer ialt, inkl. 1 hour på ATV
   Inklusiv i prisen
   1 times tur på ATV, 2 personer per køretøj, engelsktalende guide og leje af dragt, vanter og hjelm
   Muligt i sæson
   Summer
   Afhentning
   Afhentning ved hotel er muligt.
   Sværhedsgrad
   Egnet for begyndere.
   Betingelser
   For at køre QUAD skal man have et gyldigt kørekort.
   Pris pr. person
   Kr. 1.125

   Mountain Safari er en fantastisk QUAD / ATV tur i nærheden af Reykjavík, kun 15 min. fra de fleste hoteller. Mountain Safari er ideel for begyndere og for dem der ønsker at prøve noget nyt. Køretøjerne er nemme at bruge, selv hvis du prøver det for første gang. Før turen vil guiden give dig brugervejledning og sikkerhedsanvisninger.

    

   Fra vores base camp starter turen på en grusvej langs den smukke sø Hafravatn, derefter køres der op over en bjergvej til toppen af bjerget Hafrafell, hvorfra du kan du nyde den smukke udsigt over Reykjavík og de omkringliggende bjerge.

  • Rejsemál
   Island
   Udflugtssted
   Du kører fra Reykjavik til Den Blå Lagune, som ligger ca. 50 km fra hovedstaden. Tager ca. 45 mins.
   Varighed
   Op til 3 timer
   Inklusiv i prisen
   Entre til lagunen. Du skal medbringe dit eget svømmetøj og håndklæde, er er dog også mulighed for at leje sådant på stedet
   Muligt i sæson
   Summer
   Pris pr. person
   Dags priser - oplyses ved bestilling

   At bade i Den Blå Lagune er en meget speciel oplevelse, med det blålige vand omgivet af lavamarker. Det geotermiske vand har en unik sammensætning, som indeholder tre aktive ingredienser: silica, alger og mineraler.

    

   Den blå farve kommer fra silica og måden, det reflekterer sollys. Vandtemperaturen er 37-40°C året rundt. Den Blå Lagune er de fleste steder 0,8-1,2 meter dyb. Det dybeste punkt er 1,6 meter.

    

   Bemærk:


   Vi anbefaler at forudbestille entre til lagunen, fordi der ofte er fuldt booket flere dage før. 

    

    
    

    

    

  • Rejsemál
   Island
   Udflugtssted
   Skaftafell National Park
   Varighed
   2 ½ time i alt (2 timers gletchervandring)
   Inklusiv i prisen
   Brug af gletscherudstyr, sikkerhedsudstyr og Engelsktalende guide
   Muligt i sæson
   Summer
   Sværhedsgrad
   Relativt let 2 timers gåtur
   Pris pr. person
   Kr. 725

   Denne tur tager jer til Svínafellsjökull gletschertungen. Svínafellsjökull er et betagende udløb af Vatnajökull gletsjeren og udsigten er simpelthen fantastisk. I vil gå gennem et eventyrland af isskulpturer og dybe sprækker i gletsjeren. I begyndelsen af turen, vil en erfaren guide lære dig at bruge gletscherudstyr, som klatrejern og isøkser, da sådant udstyr er nødvendigt til denne tur.

  • Rejsemál
   Island
   Udflugtssted
   Havnen i Reykjavík i centrum
   Varighed
   2 ½ -3 ½ timer
   Inklusiv i prisen
   Bådtur, leje af dragt eller regntøj, guide (Engelsk talende, og ofte også andre sprog)
   Muligt i sæson
   Summer
   Betingelser
   Af sikkerhedshensyn, skal alle børn under 12 år bære en redningsvest under rejsen.
   Pris pr. person
   Kr. 670

   Deltag i en uforglemmelig rejse til en verden af hvaler og havfugle. Dette er et eventyr på havet!  Båden ligger i havnen i Reykjavík, hvorfra det kun tager 20 minutters sejllads at nå det naturlige habitat for hvaler. Fælles observationer i området omfatter vågehvalen, det hvidnæse, marsvin og den populære pukkelhval.

    

   De majestætiske hvaler og spækhuggeren, ledsager undertiden vores båd. Vi ser altid en række fugle, som f.eks suler, søpapegøjer, lomvier, skarver, alle former for måger, rider, terner og mange andre. Turen passerer flere øer, hvor man kan se kolonier af søpapegøje reder, så der er meget at fotografere. Alle deltagere kan låne varme overtøj og regnfrakker. 

    

   For at sikre, at hvalerne ikke forstyrres af vores tilstedeværelse, sejler vi med en konstant, ikke-skiftende hastighed til levested for hvalerne. Resultatet er, at alle former for havets liv, fra pukkelhvalen til de mindste marsvin, dukker op på overfladen af vandet nær båden!

    

  • Rejsemál
   Island
   Udflugtssted
   Parkeringspladsen ved gletsjer lagunen Jökulsárlón
   Varighed
   1 time
   Inklusiv i prisen
   Sejltur i en gummibåd med engelsktalende guide, obligatorisk brug af sikkerhedsmæssige veste
   Muligt i sæson
   Summer
   Pris pr. person
   Kr. 610

   For dem, der ønsker at opleve de fantastiske isbjerge på en spændende måde, er dette bestemt et højdepunkt. Denne tur byder på masser af variation, fra flydende tur uden motoren tændt tæt ved isbjergene og til at sejle mellem isbjergene med høj hastighed á la James Bond. Ved den højere hastighed ser du mere på denne tur, end man ville se i Amphibian båden, og man kommer meget tættere på isbjergene.

    

   Bemærk:

    

   Vi anbefaler at bestille denne tur på forhånd, da der er begrænset pladser.

  • Rejsemál
   Island
   Udflugtssted
   Ved havnen i Húsavík – venligst vær 15 min. ved havnen før afgang
   Varighed
   3 timer
   Inklusiv i prisen
   Båd tur, brug af varmt overtøj, regntøj, hatte, handsker og tæpper, engelsk talende fører/guide
   Muligt i sæson
   Summer
   Pris pr. person
   Kr. 610

   Oplev den originale Húsavík hvalsafari. Denne landsby er kendt som Europas hvalsafari hovedstad. Nyd den smukke natur og dyrelivet fra dækket på en renoveret egetræsfiskerbåd. Der bliver kun brugt Egetræsbåde når vi sejler i norden. Deres effektive og støjsvage motorer sikrer at vi er miljøvenlige. Bådene er specielt udstyret og opfylder alle krav til hvalsafari.

    

    

  • Rejsemál
   Island
   Udflugtssted
   Kontoret ved Hestasport, lige syd for Varmahlíð
   Varighed
   1, 2 eller flere timer
   Inklusiv i prisen
   Det nævnte antal timer ridning, med en erfaren engelsktalende guide, en hjelm og regntøj
   Muligt i perioden
   Dagligt på forespørgsel
   Sværhedsgrad
   Korte ture for begyndere, længere ture for erfarne ryttere
   Pris pr. person
   1 time: DKK 525, 2 timer: DKK 735, 3 timer: DKK 915

   Islands berømte heste skal vel næsten prøves under besøget. En kort ridetur i Skagafjörður er ideel for at få et første indtryk af at ride på en islandske hest, at nyde fantastiske landskab fra ryggen af en hest. Hestene er søde og pålidelige, så for førstegangsryttere er det den ideelle start og til de erfarne ryttere, har vi heste af høj kvalitet og med masser af vilje.

    

    

    

  • Rejsemál
   Island
   Udflugtssted
   Havnen i Stykkishólmur
   Varighed
   2 timer og 15 minutter
   Inklusiv i prisen
   Sejltur med engelsktalende guide
   Muligt i sæson
   Summer
   Pris pr. person
   Kr. 490

   Dette er en chance for at nyde naturen, se fugle og smage friske kammuslinger. Dette hav-eventyr finder sted på Breiðafjörður Bay i den vestlige del af Island. På vejen ser vi utallige øer, mange med mærkelige former og interessante basaltformationer. 

    

   Der er også masser af fugle; lunder, edderfugle og shags og har vi heldet med os er der en chance for at se den hvidhalede ørn. 

    

   Et højdepunkt undervejs er fiskeri med en lille plov, hvor vi fremtryller delikatesser fra havet; blandt andre kammuslinger og søpindsvin. 

  • Rejsemál
   Island
   Udflugtssted
   Basislejren ved Drumboddssstadir, tæt på landsbyen Reykholt i Geysir området
   Varighed
   Ca. 3 timer
   Inklusiv i prisen
   Tur på ca. 1½ time i Hvítá floden, engelsktalende guides, brug af sikkerheds vester og hjelm
   Muligt i sæson
   Summer
   Sværhedsgrad
   Passer til de fleste mennesker, men ikke for børn under 10 år
   Pris pr. person
   Kr. 855

   Dette er en af de mest populære aktiviteter på Island. Floden Hvítá er fantastisk og beliggende i smukke og varierende omgivelser. Der er rolige kløfter at nyde, samt vandfald og bølger for at få din adrenalin i gang.  

    

   På vejen passerer vi gennem Brúarhlöd slugten, og de der har lyst til det, vil få mulighed for at springe ud fra en kløft og ind i floden. Inden afgang vil guiderne forklare helt klart hvad der kommer til at ske, hvordan alt gøres, og alle, som er i rimelig god form og ikke brange for at blive våde, kan nyde denne tur.

    

  • Afrejsedatoer fra Hirtshals i perioden 1.6-31.8.17
  • De viste priser baseret på at 2 voksne bestiller og rejser sammen.
  • De viste priser er excl. tilkøb af udflugter.
  • Det er ikke muligt at ændre rejsen i indhold, sammensætning eller periode.
  • Kahytsfordeling sker ombord på skibet og det er ikke muligt at bestille et specielt kahytsnr. eller dæk.
  • Depositum med 1. rate, som udgør 40% af rejsens samlede pris forfalder til betaling samtidig med bestillingen og 2. raten på 60% af rejsens samlede pris forfalder til betaling 32. dage før afrejsen. 1. raten skal indbetales ved brug af kreditkort (DIBS) eller ved dokumenteret bankoverførsel. 2. raten indbetales til kto. 9083 00000311782 mærket med bookingnummeret og skal være indgået på Smyril Lines bankkonto senest på 32 dagen før afrejsen. Smyril Line trækker ikke beløbene.
  • Ved medlem af ÆldreSagen, Forbrugsforeningen, FDM, LO Plus opnås medlemsfordel ved oplysning af medlemsnummer ved bestillingen. Der kan kun opnås medlemsfordel for medlemskab af én medlemsorganisation.
  • Afbestilling og ændring: Vær opmærksom på afvigelser vedr. afbestillingsbetingelserne og ændringsbetingelser på denne rejse ift beskrevet i Generelle Betingelser for 2017.
  • Rejsen kan ikke bestilles on line, bestilling sker til tlf. +4596558500 eller via email på booking@smyrilline.dk