PAKKEREJSER - KRYDSTOGT - KØR SELV FERIE

Oplev 3 fantastiske destinationer på een gang

ISLAND MED STOP PÅ GRØNLAND OG FÆRØERNE

 

Denne unikke sommerrejse giver dig mulighed for at opleve de islandske, grønlandske og færøske, storslåede naturlandskaber. Du opholder dig i alt 12 døgn undervejs på ruten på Island, 3 døgn på Færøerne og 2 døgn på Grønland. 

 

Du får en unik kombination af oplevelser, kultur og rejseform og giver dig mulighed for at opleve de storslåede landskaber og er en rejse, som helt sikkert vil give masser af indtryk, der vil sætte aftryk resten af livet. Du sejler mellem Danmark. Island og Færøerne og flyver mellem Island og Grønland. Vælg din rejse med ruten Færøerne, Island, Grønland eller Island, Grønland, Færøerne. Vælg rejseprogrammer til højre på denne side.

 

Vi har sammensat rejsen med sejlads mellem Danmark og Island tur-retur med stop over på Færøerne med overnatning i 2 pers. kahyt med toilet og bad, I tager jeres egen personbil med ombord og har i alt 12 overnatninger undervejs lands ruten Island rundt, 3 overnatninger på hotel på Færøerne, fly tur-retur mellem Island og Grønland og 2 hotelovernatninger på Grønland. I får morgenmad på hele rejsen og 2 x middag på Grønland. Vi tilbyder afgange fra Hirtshals i perioden fra 01.06-31.08.2017.

 

 

sml-productlist-2015-new-general