Til Island om vinteren

MS Norröna sejler til Island hele året – også I vinterhalvåret

Island er et spændende land at besøge. Ikke kun i sommerperioden, men også om vinteren. MS Norrona sejler fra Hirtshals i Danmark til Seyðisfjørður hver lørdag. Undervejs på ruten til Island stopper MS Norröna 8 timer på Færøerne; mandag morgen mellem kl 06 og kl 14 og under dette ophold er der god mulighed for at gå fra borde og opleve Torshavn; én af verdens mindste hovedstæder; en charmerende blanding af nyt og gammelt, før færgen sejler videre til Island mandag eftermiddag og fortsætter til Island, hvor vi ankommer tirsdag morgen.

 

Seyðisfjörður ligger på den islandske østkyst og fungerer også som havn for vores færge. Det østlige del af Island er rig på historie og kultur, både tilbage fra etableringen og til i dag. I hver fjord, på hver gård eller i hver by, selv i det fjernest liggende højland, udruller historien sig i form af et museum, ruiner eller andre historiske steder.

 

Østkysten er også hjemsted for landets største skov, frodige landbrug og en række små fjorde og ø’er. Vil I læse mere om Island kan I gøre det i vores oplevelsesmagasin, som med foto og områdetekster tager jer med rundt på Island. Magasinet kan I læse online her. I kan også læse om Island på Visit Islands hjemmeside her.

 

Vinteren på Island kan være barsk, men også en smuk oplevelse. Den største oplevelse om vinteren er nordlyset, også kaldet Aurora Borealis. I kan være heldige at opleve dette spektakulære syn er i perioden september-april og den bedste chance er når vejret er klart med let frost og på steder langt væk fra beboede, oplyste områder.

 

Under sejlads til Island om vinteren er der på strækningen mellem Færøerne og Island kun åbent i cafeteriet (The Diner) og der tilbydes Dagens Ret.  

 

Vi er gerne behjælpelig med overnatning på Island og ønsker I et forslag til priser er I velkomne til at kontakte os på tlf. +4596558500 og på email booking@smyrilline.dk


 
Vigtigt: vinterdæk er påkrævet på Island i perioden september-maj.

 

Nyttige links:

 

Sejlads til Island i vinterhalven

Sejlads til Island i vinterhalven

Se specifikke betingelser vedr. sejlads til Island i vinterhalven her. 

Sejlads til Island i vinterhalven

Bliv inspireret af Island

Hvordan man kører på Island

Sejlplan 2018 - udspecificeret (.pdf)

Sejlplan 2019 - udspecificeret (.pdf)

Tilmeld nyhedsbrev

Velkommen til Smyril Line

Næste ankomst og afrejse

Afrejse
Hirtshals. 25. maj 15:00
Ankomst
Tórshavn. 27. maj 06:00
Afrejse
Tórshavn. 27. maj 14:00

Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
    og fragt

Der tages forbehold for fejl og rettelser