PAKKEREJSER - KRYDSTOGT - KØR SELV FERIE

dk - Oplev Island helt på egne præmisser

Oplev Island helt på egne præmisser

Der er ikke mange steder på jorden, I finder så storslået og alsidig natur, som hér, hvor naturen udfolder sig på den mest fantastiske vis. Når I vælger at rejse med MS Norröna og tage af sted med jeres egen camper kan I køre hvorhen I vil, hvornår  I vil og har den unikke mulighed for at stoppe op, når I synes udsigten er allerbedst. 

Kort IslandI kan se isgletchere, eksploderende og dampende geysere, thermiske bade, svovllandskaber, brusende store vandfald, ulmende vulkaner, lava-månelandskaber,flydende isbjerge, kælvende gletchere og små hyggelige landsbyer. 
 

Prøv at sejle på is-lagunen Jökulsarlon, et artisk syn i særklasse og et af de største vidundere i Island. Eller besøg det eventyrlige landskab Myvatn, hvor NASA har trænet sine kommende måneaustronauter. Her er landskabet oversået med lavasøjler, som stikker op alle steder. Oplev de fantastiske vandfald på Island, bla. Europa’s kraftigste; Dettifos. Se hvordan Skogafoss danner smukke regnbyger og prøv at gå ind under vandfaldet Sejlandsfoss. Og oplev det mest berømte af dem alle; Gulfoss.
 

Island er kendt for sine 170 varme kilder, som er opstået i forbindelse med at jordens skorpe mod klodens indre er tyndere end i Europa og Amerika og der er mange muligheder for et udendørs bad i 38 gr varmt vand. Måske vil I på vandring langs kraterkanten af vulkanen Krafla eller i det nordvestlige højland, hvor I kan opleve de gamle fåreavlertraditoner, når fårene skilles.
 

Vil I have flere udfordringer kan I vandre på Europa’s største gletscher Vatnajökull. Eller tage på guidede ture og prøve river rafting, snow scootering eller gletchervandring. I kan også tage på hvalsafari og  ride på de berømte islandske heste.

 

Pr. person v/2 pers. t/r (2017):

  • højsæson: kr. 11.380
  • mel.sæson: kr. 9.720
  • lavsæson: kr. 6.120

 

Se sejlplan 2017

SMDI

Inklusiv i prisen:
Tilkøbsmuligheder:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

Catalogue (single)

Vær opmærksom på, at man på Island anbefaler vinterdæk og snekæder alle årets måneder eksl. juni, juli og august.