+45 9655 8500

Færgebilletter

Måske arrangerer du selv privat indkvartering på Island eller foretrækker selv, at planlægge din rejserute og overnatning . En ting er sikkert, det er rarest at køre i egen bil, når man skal køre i en så alsidig og mange steder uberørt natur.

 

Derfor er det en god ide, at lade rejsen starte ombord på MS Norröna, hvor livet nydes langsomt. Du får alle muligheder for en stor oplevelse når skibet krydser det mægtige Nordatlanten fra Nordjylland, op langs og fri af den norske bjergryg videre tæt op forbi Shetlands Ø’erne mod Færøerne og videre til Island. Kaptajnen byder med glæde velkommen ombord på det stolte fartøj, som er det eneste passagerskib, som er dedikeret til at operere i det nordlige Atlanterhav hele året.    

 

Undervejs er der mulighed for at nyde god mad og hygge sig, nyde en drink i en af vores barer, shoppe med fordel i den moderne Tax Free butik ombord og opleve den friske havluft, stresse ned og nyde det sociale samvær ombord.  

 

Kahytterne ombord kan bestilles med eller uden vindue og har alle toilet med  brusebad, garderobeskab og TV med web cam, så du kan følge udsigten fra Broen.  

 

Vi har ofte gode tilbud på skibsrejsen, der måske kan friste, så du kan altid tage et kig på vores tilbudsside. 

 

Online booking

Kun færgeoverfart

sml-productlist-2015-new-general

Tilmeld nyhedsbrev

Velkommen til Smyril Line

Næste ankomst og afrejse

Afrejse
Tórshavn. 20. sep 21:00
Ankomst
Hirtshals. 22. sep 12:00
Afrejse
Hirtshals. 22. sep 17:00

Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
    og fragt

Der tages forbehold for fejl og rettelser