Pakkerejser - krydstogt - kør selv ferie

dk - Vinter Cruise

Vinter Cruise

Ubeskrivelige oplevelser på Island og korte besøg på Færøerne. 

 

Med denne vinterrejse får du mulighed for at opleve det Island, som du kender fra de populære TV serier; ”Game of Thrones” og ”Fanget – en morder blandt os”. Island i sin vinterdragt. Og måske også Nordlyset.

 

Du sejler fra Hirtshals op langs den norske bjergkyst og ud på Nordatlanten tæt forbi Shetlandsøerne og stopper første gang 9 timer i Torshavn, hvor du på gåben (eller med gratis by-bus) kan opleve verdens mindste hovedstad, en charmerende blanding af gammelt og nyt.

 

 

Derefter fortsætter rejsen videre fra Torshavn til Seydisfjordur, hvor du har 36 timer til at opleve østkysten, før rejsen atter går tilbage til Torshavn, hvor du igen har 6 timer til at opleve Torshavn, før færgen vender hjemad. Du kan vælge at tage rejsen med eller uden bil med ombord. I prisen får du overnatning ombord 7 døgn under hele rejsen, 2 korte stop på Færøerne og 1 stop på Island.

 

 

 

Island blev i 2016 kåret af Global Peace Index som verdens mest fredelige og sikre rejsemål. Og naturen er overvældende, det er her de nordamerikanske og europæiske kontinentalplader mødes og brydes og det har givet Island de mest spektakulære naturfænomener som vulkaner, storslåede vandfald, isgletsjere og varme, thermiske bade, lavamarker og svovllandskaber, smukke søer med flydende isbjerge og små hyggelige landsbyer. 

 

Færøerne er et af verdens smukkeste øhave og på denne rejse vil du forstå hvorfor, når du sejler ind mellem de mange øer. Naturen er mildere her end på Island og strækker sig foran dig omgivet af havet. På vores stop undervejs har du tid til at få et godt indtryk af Torshavn. 

 

Vi anbefaler at medbringe varmt tøj, hue, handsker og varmt fodtøj.  Vær opmærksom på, at man på Island anbefaler vinterdæk og snekæder alle årets måneder eksl. juni, juli og august.


 

Pris pr. person uden/med bil, når 2 rejser sammen

 

Afrejsemuligheder:

28.10.2017 – 09.12.2017

 

2 pers. kahyt uden vindue:  
kr. 3.265 / kr. 4.195

 
2 pers. kahyt med vindue: 
kr. 3.845 / kr. 4.775

 
2 pers. kahyt db.seng: 
kr. 3.930 / kr. 4.860

 
Deluxekahyt: 
kr. 5.030 / kr. 5.960

 

Suiten: 
kr. 5.695 / kr. 6.625

 

Singlekahyt: 
kr. 4.540 / kr. 5.470

 

SMCW

Inklusiv i prisen:
Tilkøbsmuligheder:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  Island

  Klimaet på Island er oceanisk – milde vintre og kølige somre. Gennemsnitstemperatur i juli 10-13 grader C. I juli har Island næsten 24 timers dagslys. Hvorimod det er mørkt det meste af dagen fra oktober til marts, som ved klart vejr og let frost kan give mulighed for at opleve nordlys.

   

  Oplysninger om vejret kan findes på www.dmi.dk/island/vejret/byvejr eller på engelsk og norsk på www.yr.no.

   

  2-døgnsudsigt:

  2-døgnsudsigt

   

  3 til 9-døgnsudsigt:

  2-døgnsudsigt

   

  Få opdaterede vejrudsigter på dmi.dk

  Færøerne

  Klimaet på Færøerne er præget af milde vintre og kølige somre og er til tider meget fugtigt og regnfuldt med hyppig tågedannelse, specielt i juni, juli og august. Vejret kan skifte indenfor 1 times kørsel og ofte kan man opleve samtlige årets tider inden for kort køreafstand på én dag.

   

  Oplysninger om vejret kan findes på www.dmi.dk/faeroerne/vejret/byvejr eller på engelsk og norsk på www.yr.no.

   

  2-døgnsudsigt:

  2-døgnsudsigt

   

  3 til 9-døgnsudsigt:

  2-døgnsudsigt

   

  Få opdaterede vejrudsigter på dmi.dk

  Der tages forbehold for fejl og rettelser