+45 9655 8500

Island vintercruise

MS Norröna sejler til Island hele året – også I vinterhalvåret

 

Island er et spændende land at besøge. Ikke kun i sommerperioden, men også om vinteren. MS Norrona sejler fra Hirtshals i Danmark til Seyðisfjørður hver lørdag. Undervejs på ruten til Island stopper MS Norröna 9 timer på Færøerne; mandag morgen mellem kl 05 og kl 14 og under dette ophold er der god mulighed for at gå fra borde og opleve Torshavn; én af verdens mindste hovedstæder; en charmerende blanding af nyt og gammelt, før færgen sejler videre til Island mandag eftermiddag og fortsætter til Island, hvor vi ankommer tirsdag morgen.
Seyðisfjörður ligger på den islandske østkyst og fungerer også som havn for vores færge. Det østlige del af Island er rig på historie og kultur, både tilbage fra etableringen og til i dag. I hver fjord, på hver gård eller i hver by, selv i det fjernest liggende højland, udruller historien sig i form af et museum, ruiner eller andre historiske steder.

 

Østkysten er også hjemsted for landets største skov, frodige landbrug og en række små fjorde og ø’er. Vil I læse mere om Island kan I gøre det i vores oplevelsesmagasin, som med foto og områdetekster tager jer med rundt på Island. Magasinet kan I læse online her. I kan også læse om Island på Visit Islands hjemmeside her.

 

Vinteren på Island kan være barsk, men også en smuk oplevelse. Den største oplevelse om vinteren er nordlyset, også kaldet Aurora Borealis. I kan være heldige at opleve dette spektakulære syn er i perioden september-april og den bedste chance er når vejret er klart med let frost og på steder langt væk fra beboede, oplyste områder.

 

Under sejlads til Island om vinteren er der på strækningen mellem Færøerne og Island kun åbent i cafeteriet (The Diner) og der tilbydes Dagens Ret.  

 

Vi er gerne behjælpelig med overnatning på Island og ønsker I et forslag til priser er I velkomne til at kontakte os på tlf. +4596558500 og på email booking@smyrilline.dk


 
Vigtigt: vinterdæk er påkrævet på Island i perioden september-maj.

 

Nyttige links:

 

Vinter sæson rejser til Island

Vinter sæson rejser til Island

Se betingelser vedr. sejlads til Island i vinterhalven >>

Vinter sæson rejser til Island

  Hvordan man kører på Island

  Bliv inspireret af Island

  Sejlplan Danmark-Island eller v.v. 2018 - udspecificeret (.pdf)

  Sejlplan Danmark-Island eller v.v. 2018 - udspecificeret (.pdf)

  LÆS HELE SEJLPLANEN HER

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Hirtshals. 24. feb 15:00
  Ankomst
  Tórshavn. 26. feb 05:00
  Afrejse
  Tórshavn. 26. feb 14:00

  Der tages forbehold for fejl og rettelser