+45 9655 8500
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

EXPLORER RUTEPROGRAMMER PÅ ISLAND

Find din rejse dag for dag og rute

Her finder du alle de ruter Smyril Line tilbyder på vores Explorer pakkerejser. Du kan vælge ud fra hvilken Explorer rejseform, der tiltaler dig;  Light, Plus, Holiday eller Highland og kan se ruten på Google Map kort samt læse ruteprogrammerne, som tager dig med på Island dag for dag sprængfyldt med seværdigheder.

 

Vi anbefaler dig også at læse vores store oplevelsesmagasin, som med fantastiske foto og områdetekst introducerer dig til de forskellige regioner og seværdigheder på Island. Du kan læse det on line som bladremagasin her.

 

 • Rute 01:

  Explorer Light (1 uge)

  Sommer

  Denne tur går hele vejen rundt om Island, hovedsageligt på hovedvejen og svarer til 1450–1600 km, hvor af 90% er asfalteret, resten af turen er på let fremkommelig grusvej. Du vil besøge nogle af de mest spektakulære steder på Island - mest af Island på kortest tid!

  Rute 01
 • Rute 02:

  Explorer Light (1 uge)

  Sommer

  Denne tur går hele vejen rundt på Island, hovedsageligt på hovedvejen og svarer til 1450 – 1600 km, hvor af 90% er asfalteret, resten af turen er på let fremkommelig grusvej. Du vil besøge nogle af de mest spektakulære steder på Island. Mest af Island på kortest tid. Der er 2 dage til rådighed i hovedstaden Reykjavík.

  Rute 02
 • Rute 04:

  Explorer Plus (1 uge)

  Sommer

  Dette er en meget unik rejse, som giver dig muligheden for at se en stor del af Island, og altid bo på de bedste og mest smagfulde hoteller i hvert område. Turen går hele vejen rundt Island, ligesom du også besøger Snæfellsnes halvøen, ca. 1800–2000 km. ialt.

  Rute 04
 • Rute 08:

  Explorer Light (1 uge)

  Forår og efterår

  Denne tur går hele vejen rundt om Island, hovedsageligt på hovedvejen og svarer til 1450–1600 km, hvor af 90% er asfalteret, resten af turen er på let fremkommelig grusvej. Du vil besøge de mest imponerende steder på Island - mest af Island på kortest tid.

  Rute 08
 • Rute 10b:

  Explorer Holiday (1 uge)

  Fra forår til efterår

  Denne tur er tilrettelagt, så du ikke behøver at køre så langt hver dag og har tiden og friheden til at tage af sted på daglige ture. Undervejs overnatter du 6 nætter det samme sted, enten i et feriehus eller på ho-tel i Akureyri/Mývatn området. Den sidste nat overnattes i Egilsstadir området.  

  Rute 10b
 • Rute 13:

  Explorer Plus (1 uge)

  Forår og efterår

  Dette er er meget speciel rute, der giver jer mulighed for at se rigtigt meget af Island, og bo på de mest smagfulde hoteller i hvert enkelt område. Der er er ca. 1800 – 2000 km kørsel på denne tur. Ruten fører jer hele vejen rundt Island, samt ud på halvøen Snæfellsnes.

  Rute 13
 • Rute 16:

  Explorer Light (1 uge)

  Forår og efterår

  Ligner meget rute 8, men i stedet for 1 nat i Reykjavik og 1 nat i Borgarnes har denne rute 2 nætter i Reykjavik. En kort men omfattende rute, der involverer en del kørsel. I alt 1450 – 1600 km. Ruten går rundt Island, og derved besøger man mange af de mest spektakulære steder i Island. ”Det meste af Island på kortest mulig tid”

 • Rute 05:

  Explorer Light (2 uger)

  Sommer

  Dette er en meget alsidig tur, der præsentere næsten hele Island, uden at skulle haste for meget. Det inkluderer alle Islands højdepunkter, bortset fra det centrale højland og vestfjodene. Turen er meget egnet for gæster, der gerne vil have god tid til at se så meget af Island som muligt.

  Rute 05
 • Rute 06:

  Explorer Light (2 uger)

  Sommer

  Dette er en rejse Island rundt incl. Vestfjordene. Dage med meget kørsel efterfølges med dage med mindre kørsel så der er mulighed for hvil ind imellem, men programmet er meget intensiv og includere selvfølgelig hovedattraktionerne på Island (Skaftafell, Geysir, Gullfoss og Pingvellir, Snæfellsnes halvøen, Akureyri, Mývatn, Dettifoss), samt nogle af de mindre kendte steder (vestfjordene, Pjórsárdalur).

  Rute 06
 • Højlandet i Island er det meste ubeboede og ubeboelige område i landet, eftersom vintrene er meget hårde I dette område. Det er næsten umuligt at køre der om vinteren, og selv om sommeren kan turen kun gennemføres i en god 4x4 bil. Der er en del gletscher floder der løber ned af bjergene, og der er ikke altid broer, så du skal køre igennem floderne. Vi forsyner dig med instruktioner til at gøre dette, men du skal stadig være forsigtig og bruge din sunde fornuft, men oplevelserne på denne tur er helt enestående. Vildnisset og variationerne i højlandet er næsten ubegrænsede, og hvis du undrer dig over, om der stadig er uberørt natur tilbage på jorden, vil du finde svarene her. Denne tur kan gennemføres fra sidst i juni tilslutningen af august.

  Rute 07
 • Rute 10c:

  Explorer Holiday (2 uger)

  Fra forår til efterår

  Dette er sommerhuset tur i den version, der begynder med 3 nætter i det nordlige og går mod uret rundt om i landet.

  Rute 10c
 • Rute 12:

  Explorer Plus (2 uger)

  Sommer

  En rolig to ugers tur, hvor du bor på de bedste hoteller der er til rådighed i hvert område, alle af speciel karakter og med personlig fremtræden. Ruten er en fuldendt cirkel, der inkludere vestfjordene. Hvis du vil, kan du også besøge den berømte ø Vestmannaeyjar, hvor et vulkansk udbrud ødelagde dele af byen i 1973. 

   

  Ved 16 nætter kan man selv vælge hvor du vil tilbringe den sidste nat.
  Ved 15 nætter får man en ekstra nat i Reykjavik.
  Ved 13 nætter er der en overnatning i Reykjavik, og man besøger Reykjavik og den Blue Lagoon samme dag.

  Rute 12
 • Rute 17:

  Explorer Light (2 uger)

  Forår og efterår

  Denne tur svarer til rute 5, men tilbydes forår, tidlig sommer og efterår. Det er en afslappende tur, med mulighed for at besøge alle Islands store seværdigheder, såvel som de mindre kendte, bl.a. den nordøstlige halvø. Du vil opleve både de meget tyndt befolkede områder og hovedstaden Reykjavík, hvor du bor 2 nætter. Tag en tur i Mývatn Natur Bad eller i Den blå Lagune, nyd synet af de mange vidunderlie vandfald, se de boblende mudderpøle, varme kilder og lugtende, rygende svovlkilder. Oplev Islands kultur på nogle af de mange museer og nyd en aften i byen.
   

  Rute 17

Tilmeld nyhedsbrev

Velkommen til Smyril Line

Næste ankomst og afrejse

Afrejse
Tórshavn. 20. sep 21:00
Ankomst
Hirtshals. 22. sep 12:00
Afrejse
Hirtshals. 22. sep 17:00

Smyril Lines salgskontor

 • 96 558 500
 • booking@smyrilline.dk
 • Vores kontorer
 • Bestilling af cargo
  og fragt

Der tages forbehold for fejl og rettelser