•  
 •  
 •  
 •  

Islands Højland

Smyril Line - Islands Højland

Islands Højland

Oplev højlandet i egen 4x4

Oplev din 4x4 i sit rette element. Denne rute går til de mest spændende steder i højlandet. Det er nødvendigt at gennemføre ruten i en 4x4-bil, og ikke i en af de små af slagsen. Denne rejse kan gennemføres fra først i juli til sidst i august.

 

At køre gennem det islandske højland er et eventyr på naturens egne vilkår: Vildt, ukueligt og uforudsigeligt. Smalle grusveje, ingen broer og begrænset moderne komfort. Du ser aldrig en trafikkø, og hvis du kommer til en flod, er der to muligheder; at krydse den eller vende om. Har du kun benyttet din 4x4 på de hjemlige landeveje, så har Island det rette terræn, der giver dig muligheden for at opleve, hvor meget bilen kan give dig.

 

Om vinteren er højlandet ufarbart. Det er kun om sommeren, at højlandet er tilgængeligt med 4x4. Hvis du har en 4x4, som du bruger til bykørsel, er det måske på tide, at du du får afprøvet bilen i dets rette element? Kør ud i det ukendte og nyd overraskelserne. Slip din indre opdagelsesrejsende løs, tag afsted gennem det islandske højland, og få en oplevelse på naturens præmisser. Lav mad på gasblus under åben himmel. Vi giver dig ruteprogrammet gode råd med på vejen.

 

Alle priserne for Islandspakkerejser er med forbehold den Islandske regerings eventuelle regulering af turistskat.

priceExamples

Pris pr. person når 2 voksne rejser sammen inkl. 1 bil og hoteller på Island

Prisliste (2019)

SMDIHP

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  1-uges rute

  2-uges rute

  Værd at vide pakkerejser

  Island - kør selv ruter

  Smyril Line tilbyder både en og to ugers kør selv ruter rundt på Island. Kør selv ruterne er sat sammen, sådan at du både får set og opelvet ting undervejs. Du vælger selv den rute og den overnatningsmulighed, der tiltaler dig mest. Du kan tilkøbe hvalsafari, snescooter ture, river rafting eller ridning. 

   

  Der findes fire hovedkategorier: 

   

  Explorer Light

  Dette er standard ruten, som følger ringevejen rundt på Island. 

   

  Explorer Highland 

  Denne rute går igennem højlandet og kan kun bookes i sommerperioden and forusætter a man har en god firehjulstrækker (4WD). Denne rute kan bookes med eller uden eget badeværelse. 

   

  Explorer Plus

  Dette er er meget speciel rute, der giver jer mulighed for at se rigtigt meget af Island, og bo på de mest smagfulde hoteller i hvert enkelt område. Enkelte steder vil der være overnatning på bondegårde med hyggelig landlig atmosfære. 

   

  Explorer Holiday 

  1 uge på Island - 3 overnatninger ved Mývatn/Akureyri og 4 overnatninger i området ved Egilsstaðir. 
  2 uger på Island – 3 overnatninger i nordlandet og siden går ruten (modsat urets retning) rundt om i landet. Såfremt feriehusene er ledige, er det også muligt at starte i syd og følge ruten rundt med urets retning. Feriehuspakkerejserne omfatter indkvartering i privatejede feriehuse. Sengelinned, håndklæder, varme og el er inkluderet i rejsens pris. Feriehusene er udstyret med køkkenfaciliteter, køleskab, brusebad, toilet og stue/opholdsrum. Du står selv for slutrengøring af feriehuset efter endt ophold. 

   

  Rejseplan

  Når du bestiller en rundrejse, får du en detaljeret rejseplan for rejsen, adressen på den reserverede bolig, anvisningerne om, hvordan du kommer der hen samt vouchere for alle bookede tjenester såsom indkvartering og udflugter.

   

  Særlig behov

  Har du særlig behov, bedes du meddele dette ved bestilling af din rejse. 

   

  Kørsel på Island

  Kørsel på Island kan være helt anderledes, end hvad du er vant til. Vi anbefaler, at du kontrollerer safetravel.is, hvor du finder beskrivelser af, hvad du kan forvente og retningslinjer for, hvordan du håndterer forskellige situationer, der måtte opstå.

   

  Rejsende med MC

  Ruterne, der er bedst egnede til MC'er, er rute 1, 5, 8 og 17. Det er også muligt at gå ind på højlandet (rute 3 og rute 7) på en motorcykel, men det er kun for erfarne chauffører.

   

  Snekæder

  Vi anbefaler at medbringe snekæder i perioden uden for juni, juli og august.

   

  Faste ruter

  Ruterne på Island er faste. I tilfælde af fuldt booket overnatning i højsæsonen (juni, juli og august) kan rejsende forvente små ændringer i rejseplanen.

   

  Island vejkort

  Island vejkort

  Ved bestilling af en pakkerejse til Island fremsender vi et vejkort over Island, når rejsens fulde beløb er betalt.

  Hvordan man kører på Island

  Tilmeld nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Hirtshals. 18. jun 11:30
  Ankomst
  Tórshavn. 19. jun 17:30
  Afrejse
  Tórshavn. 19. jun 18:00

  Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
   og fragt

  Der tages forbehold for fejl og rettelser