+45 9655 8500

Island pakkerejser kør selv ferie

Smyril Line - Island pakkerejser kør selv ferie

Island pakkerejser kør selv ferie

Ubeskrivelige oplevelser på Island

De nordamerikanske og europæiske kontinentalplader mødes og brydes, netop hvor Island er placeret, og det har skabt de mest spektakulære naturfænomener. På Island kan du opleve en storslået og alsidig natur med mange vandfald, geysere, vulkaner, is-gletsjere, lava- og svovllandskaber, smukke søer med flydende isbjerge og små hyggelige landsbyer. 

 

I næsten hver landsby kan du tage et varmt bad i et af Islands mange, varme thermiske bade. Der er kort fortalt naturfænomener, der nærmest ikke lader sig beskrive, men skal opleves og de store oplevelser venter for alvor, når du tager din bil og kører øen rundt. 

 

Vi giver dig mange muligheder at vælge mellem med et stor udbud af forskellige overnatningstyper og ruter på Island. Og så kan du vælge mellem 1, 2 eller flere uger på Island. Vores ruteprogrammer er udførligt sammensat med ruter sprængfyldte med oplevelsesmuligheder dag for dag.

 

Vores rejsekonsulenter har alle besøgt Island og glæder sig til at hjælpe jer med rådgivning og jeres bestilling på tlf. +45 96558500 eller via email booking@smyrilline.dk

 

 

Catalogue (single)

Tilmeld nyhedsbrev

Velkommen til Smyril Line

Næste ankomst og afrejse

Afrejse
Seyðisfjørð. 21. nov 20:00
Ankomst
Tórshavn. 22. nov 15:00
Afrejse
Tórshavn. 22. nov 21:00

Smyril Lines salgskontor

  • 96 558 500
  • booking@smyrilline.dk
  • Vores kontorer
  • Bestilling af cargo
    og fragt

Der tages forbehold for fejl og rettelser