+45 9655 8500
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
dk - Island rundt med Explorer Plus

Island rundt med Explorer Plus

Vi har sammensat vores kør selv pakkerejse med et fuldt ruteprogram dag for dag, sejlads med overnatning ombord i 2 pers. kahyt, overnatning på hotel og gæstgiverier på Island, hvoraf et eller flere undervejs er boutique-overnatningssteder, I får morgenmad på hele rejsen og I tager jeres egen bil med ombord. På denne Explorer Plus kan et overnatningssted være meget lille og meget personligt, mens andre kan være specielle pga. deres smukke omgivelser eller måske byder på lidt ekstra komfort. På alle hoteller er værelserne toilet og bad, og mange steder er der fjernsyn og telefon. 

 

Vores ruteprogrammer er udarbejdede dag for dag og sprængfyldte af jeres tilvalg af oplevelsesmuligheder lang ruterne. Turen tager jer med rundt om Island, hvor der er 1600-1800 kilometer. Mængden af naturoplevelser undervejs er enorm og afvekslende og I vil opleve gletchere og dampende geysere, varme, thermiske bade, svovllandskaber og brusende store vandfald og små, islandske landsbyer. Derfor vender flere af vores rejsende også tilbage og fortæller at de kørte 2.400 kilometer, fordi de simpelthen ikke kunne lade være, den fantastiske natur overrumplede hele tiden.

 

TIP

Det er en oplagt mulighed at kombinere rejsen over det nordatlantiske ocean med et stop på 2-3 dage på Færøerne på vejen op eller hjem. Se masser af flotte fotos og gode områdebeskrivelser fra de to lande her. Merprisen for at kombiner rejsen med et stop på Færøerne inkl. overnatning er lav.

Vores rejsekonsulenter har selv rejst på Island og glæder sig til at hjælpe jer med rådgivning og bestilling af jeres rejse på tlf. 96558500 eller via email booking@smyrilline.dk.

 

Vi samarbejder med nogle af Danmarks største medlemsorganisationer. Er du derfor medlem af ÆldreSagen, FDM, Forbrugsforeningen eller LO Plus vil du kunne opnå medlemsrabat på denne rejse. 

 

Se venligst mere hos din medlemsorganisation vedr. mulige medlemsfordele. Ved aktuelt medlemskab og mulig medlemsrabat skal både medlemsnummer og medlemsorganisation oplyses straks ved bestilling. Det er ikke muligt at kombinere medlemsrabatter ved medlemskab hos flere af de ovennævnte medlemsorganisationer.  

 

 

Alle priserne for Islandspakkerejser er med forbehold den Islandske regerings eventuelle regulering af turistskat.

Pris pr. person når 2 rejser sammen: 

 

I højsæsonen 2018: 

 

7 nætter på Island fra kr. 15.685

 

14 nætter på Island fra kr. 24.720

 

 

I mellemsæsonen 2018: 

 

8 nætter på Island fra kr. 15.775

 

15 nætter på Island fra kr. 23.775

 

 

SMDIHP

Inklusiv i prisen:
Tilkøbsmuligheder:

Ring og bestil
eller hør nærmere

96 55 85 00

  1-uges ruter

   
  • Rute 4:

   Explorer Plus (1 uge)

   Sommer

   Dette er en meget unik rejse, som giver dig muligheden for at se en stor del af Island, og altid bo på de bedste og mest smagfulde hoteller i hvert område. Turen går hele vejen rundt Island, ligesom du også besøger Snæfellsnes halvøen, ca. 1800–2000 km. ialt.

   Rute 4
  • Rute 13:

   Explorer Plus (1 uge)

   Forår og efterår

   Dette er er meget speciel rute, der giver jer mulighed for at se rigtigt meget af Island, og bo på de mest smagfulde hoteller i hvert enkelt område. Der er er ca. 1800 – 2000 km kørsel på denne tur. Ruten fører jer hele vejen rundt Island, samt ud på halvøen Snæfellsnes.

   Rute 13

  2-uges ruter

   
  • Rute 12:

   Explorer Plus (2 uger)

   Sommer

   En rolig to ugers tur, hvor du bor på de bedste hoteller der er til rådighed i hvert område, alle af speciel karakter og med personlig fremtræden. Ruten er en fuldendt cirkel, der inkludere vestfjordene. Hvis du vil, kan du også besøge den berømte ø Vestmannaeyjar, hvor et vulkansk udbrud ødelagde dele af byen i 1973. 

    

   Ved 16 nætter kan man selv vælge hvor du vil tilbringe den sidste nat.
   Ved 15 nætter får man en ekstra nat i Reykjavik.
   Ved 13 nætter er der en overnatning i Reykjavik, og man besøger Reykjavik og den Blue Lagoon samme dag.

   Rute 12

  Med el bil på Island

  Den 28.06-09.07.2016 rejste Jes og Mette La Cour Jansen til Island for at opleve det fantastiske land på en uge i deres el-bil (en BMW i3 RX) på vores Explorer Light pakkerejse.

   

  Det var  en fantastisk tur, og Jes og Mette synes, at  Island er et smukt og dejligt land.

   

  Da de var  lidt usikre på, hvordan hotellerne på Island ville håndtere deres behov for at oplade elbilen, emailede de før rejsen til alle hoteller for at høre om det ville være muligt at lade bilen op mod betaling. Deres behov var på hvert sted maksimalt 17,6 kWh og en stikkontakt. Næsten alle steder fik de et positivt svar. Et enkelt hotel afslog, da de ikke mente at kunne arrangere det.

   

  Undervejs fik de med en enkelt undtagelse en fantastisk behandling. Elbilen blev ladet op, et sted endda med en ledning fra hotelværelset, ud af vinduet og ned til bilen J Hotellernes personale synes ofte, at det var positivt, at de kørte elbil. I Akureyri var der gratis ladestandere flere steder  i byen, og parkeringspladser reserveret til elbiler. Der var også gratis ladestandere i Reykjavik. Der var ikke andre steder på Island, der blev fundet officielle ladestandere.

   

  Det var så positiv en oplevelse, at Jes og Mette anbefaler at man roligt kan køre med  elbiler på rundturen. Specielt dem, som har en bil med både el- og benzinforsyning.  Et tip fra gæsterne er i øvrigt, at de oplevede en  en veltilrettelagt tur, med god vejledning i rutebeskrivelserne og gode hoteller. 

   

   

  Hvordan man kører på Island

  Catalogue (single)

  • Island Explorer Rejsedagbog

   Island Explorer Rejsedagbog

   To uger på Island. Livsnydernes rundtur i Island.

  Catalogue (single)

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Velkommen til Smyril Line

  Næste ankomst og afrejse

  Afrejse
  Hirtshals. 24. feb 15:00
  Ankomst
  Tórshavn. 26. feb 05:00
  Afrejse
  Tórshavn. 26. feb 14:00

  Der tages forbehold for fejl og rettelser